- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
ama aklım hep sizde kalıcak
ama bi şekilde o günlerde adet olursam size haber vericem
canım ben sizin yazdıklarınızı okuyorum merak etmeyin,aşkolsun sana
iyice unuttun bizi diyecektim ki geçerli bi açıklaman varmış
bence bir kaç gün sonra gitsen bir sorun olmaz canım ama kendine dr una git derim ben
ben antibiyotik içmiştim
sadece bir kutu içmiştin canım
özlemcim yaa sen bi yolunu bul da bizi de ihmal etme kendinden tamam mı
canım ben sizin yazdıklarınızı okuyorum merak etmeyin,
sana da yazıyorum,jinekolok bölümünde de gördüm ama bişey yazmadım,
gitme zamanı da yaklaştı hazırlık yapıyorum,okulla ilgili işler de var biraz yoğunum,
istanbula geliyorum.
öpüyorum seni yemeğin altı tutmadan bakayım,
yarın okulda tayini çıkan arkadaşlar için bir veda yamaği yiyceez,lokantaya gitmiyoruz okul daha sıcak,kendimiz yapıcaaz bişeyler,ben pizza yapıcaam size de gönderirim.... a.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim: :içelim: :içelim: :1hug: :1hug:
yaprakcım ben hep buralardayım,
benim işim internetle olduğu için daima açıktır.sürekli bakmak durumundayım. buraya mesaj yazıldığı zaman mail geliyor haberim oluyor. Ama yogunluktan fırsatım olmuyor.
kürtaj olalı bugün bir hafta oldu. bir hafta daha antibiyotik içeceğim. bir iki gün sonra pataloji raporu gelecek merakla bekliyorum neticesini. 3 düşükten sonra ne yapacağımı bende şaşırdım. bu arada hamilelikler süresinde 10 kilo aldım. şimdi 3 ay arada tekrar hamile kalmadan bu 10 kiloyu vermeye çalışıyorum.
saraçoğlu'nun selülit tedavisi kürü var 45 gün aslanpencesi içip sonra beyazlahana. uygulamaya başladım bakalım incelebilecekmiyim. bununla ilgili form var mı dur bir bakayım yerimseniben perşembe görüsürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?