Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaaa gitme yaprakcım yaaa
ilsu şimdi herşeyi çok güzel söyledin de en son yazdığın hiç olmadı be gülümmmm
tesüflerimi fışkıttım sana
her sene aynı şeyi söylersiniz ammaaaaaa velakin gerçekleri tarih yazıyor tarihi de CİM BOM BOM
bu arada bu sıcaklarda çalışmak da çok zor kolay gelsin sana tahmin ettim zaten msn nin kapalı
bu arada evet ya çok güzel bilgiler geldi moralim düzeldi bayağı
daha doğrusu umut yüklendim ama en kötüsüne de kendimi alıştırıyorum bu arada işte böyle
bi de c.tesi yazlığa gitme ihtimalim var bir hafta bu da iyi gelicek sanırım
doğru bi zamanlama yani

Bi Hafta Ayri Kalacağiz Yani Senden .olsun Sen Dinlen Keyfin Yerine Gelsinde .girip Selam Verirsin Yine Sen Biyerlerden :)))
Canim Gerçi Işyeri Klimali Ama Içim Yaniyor Vallahi Ona Bi Faydasi Yok

Kizlar Hamişlerden Haber Kisminda Bir Arkadasimiz Bir Konu Açmiş .düşüklerle Ilgili Bir Telefon Numarasi .bi Bakiverin Isterseniz.
ünlü Bir Dr. Demişki Düşük 1 Kere Bile Olsa Incelenmeli ...

kısslaar merhaba,
yaa şu sıralar giremiyorum sayfaya,koçişim artık beni ihmal etmeye başladın farkında mısın diyor,
hakkatten de öyle oldu valla,kopamıyorum burdan.
kıslar yaa ben haala doktora kontrole gidemedim,
izni bitmemiş doktorumun,başkasını önermişti ama onun da o kadar çok hastası var ki bana sıra gelmiyor günlerdir,
başkasına da gitmek istemiyorum,
sorun olmaz sanırım değil mi?
c.tesi gideceğim artık,
şimdilik yaşadığım bir sorun yok,
ayrıca kıslar bir soru daha,
bu kontrolde doktor karından ultrasonla bakıyor değil mi?
ilaçlarım da bitti tekrar almak zorunda mıyım?(kürtaj sonrası kullanılan ilaçlar)
doktorum 10 gün sonra kontrole gel demişti bugün 12.gün oldu...

aşkolsun sana
iyice unuttun bizi diyecektim ki geçerli bi açıklaman varmış
bence bir kaç gün sonra gitsen bir sorun olmaz canım ama kendine dr una git derim ben
ben antibiyotik içmiştim
sadece bir kutu içmiştin canım
özlemcim yaa sen bi yolunu bul da bizi de ihmal etme kendinden tamam mı

Canim Sorun Olmaz Benimkide 10 Gun Sonra Gel Demişti. Eger Ağrin Kokulu Akintin Yoksa Sorun Yoktur Buyuk Ihtimalle.malesef Alttan Bakiyorlar Daha Net Görebilmek Adina.

canım ben sizin yazdıklarınızı okuyorum merak etmeyin,
sana da yazıyorum,jinekolok bölümünde de gördüm ama bişey yazmadım,
gitme zamanı da yaklaştı hazırlık yapıyorum,okulla ilgili işler de var biraz yoğunum,
istanbula geliyorum.
öpüyorum seni yemeğin altı tutmadan bakayım,
yarın okulda tayini çıkan arkadaşlar için bir veda yamaği yiyceez,lokantaya gitmiyoruz okul daha sıcak,kendimiz yapıcaaz bişeyler,ben pizza yapıcaam size de gönderirim.... a.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim: :içelim: :içelim: :1hug: :1hug:

minik kuşum benimmmmmmmmmmm:1hug:

oooooo kızlar, bir gittim amma kaynatmışsınız yani. demek benim gitmemi bekliyordunuz. yoksa siz beni istemiyonuzmu :))))

cimbom demek tatile gideceksin hayatım. senin adına sevindim ama 1 hafta sensiz ne yaparız. internet cafelerden falan girersin arada bir. aysima da telaşlı o da gidicem falan diyor. ilsunun da işleri yoğun. iklimsu zaten hayırsız uğramıyor. dün jenifer diye bir arkadaş vardı, epey bir sohbet ettik ama o da kayıp, nihal, nakkad, meltem de ayda yıl da bir uğruyor. gebeliğim boşmu acaba diyen bir iki arkadaş vardı. onlar da bir haber bile vermediler. yani boş olmasa da insan bizleri haberdar eder. konunun sahibi defne zaten çoktandır uğramıyor. iyi ben de gideyim bari.

yaprakcım ben hep buralardayım,
benim işim internetle olduğu için daima açıktır.sürekli bakmak durumundayım. buraya mesaj yazıldığı zaman mail geliyor haberim oluyor. Ama yogunluktan fırsatım olmuyor.
kürtaj olalı bugün bir hafta oldu. bir hafta daha antibiyotik içeceğim. bir iki gün sonra pataloji raporu gelecek merakla bekliyorum neticesini. 3 düşükten sonra ne yapacağımı bende şaşırdım. bu arada hamilelikler süresinde 10 kilo aldım. şimdi 3 ay arada tekrar hamile kalmadan bu 10 kiloyu vermeye çalışıyorum.
saraçoğlu'nun selülit tedavisi kürü var 45 gün aslanpencesi içip sonra beyazlahana. uygulamaya başladım bakalım incelebilecekmiyim. bununla ilgili form var mı dur bir bakayım yerimseniben perşembe görüsürüz.

Özellikle kadınlar için çok yararlı olan aslanpençesi, rahatlatıcı ve iyileştirici etkiye sahiptir.
Kadınların aybaşı dönemlerini düzenler, rahim (dölyatağı) akıntısı, adet sancılarını geçirir, vajinal bir çok hastalığı iyileştirir ve menopoz dönemini kolaylaştırır.

yaprakcım ve çiğdem ablacım sadece siz burdasınız heralde
nasılsınız
ben daha iyiyim
çünkü iyi olmak zorundayım
başka lüksüm yok
çiğdem ablacım hayırlısıyla inşalah sonuçlarını güzel gelir
daha da önemlisi çözümü çok kolay olur inşallah
kilo olayını hiç sorma ben de felaket oldum adet olamamak da çok şişirdi beni
çok yiyorum ben ya
özellikle de tatlı
gözümü açınca ilk yaptım ya kaşık kaşık fındık ezmesii yiyorum ya da dondurma hem de çikolota soslu

hoşgeldin fıstıkım
ben daha iyiyim
bundan sonra da böyle olucam hep inşallah
sen napıyorsun
cildin nasıl oldu
geçiyor mu fıstıkım

tamam canım. ben senin yazılarını görüyorum ama bizim sayfaya dün pek gelmedin sanırım, o yüzden öyle yazdım. gerçi ben sana diyorum ama ben de çok sık takılamıyorum. ama hergün uğrayıp bişeyler yazmaya çalışıyorum. evdeyim ama evde olunca daha çok iş oluyor. birazdan yine işe girişmem gerek.
canım inşallah patoloji raporunun sonucu iyi çıkar. ne test gerekiyorsa yaptır, en azından bir dahaki hamilelğinde benzer sıkıntıları yaşamazsın.
kilo da verirsin ama birden öyle şok diyetler uygulayıp metabolizmanı bozma derim. yavaş yavaş ama sağlıklı kilo ver. aslan pençesini ben de duymuştum. hatta başlığın birinde bir arkadaş yazmıştı. aslan pençesi ve civan perçemini karıştırıp içmiş. ayrıca hayıt tohumu da içmiş. yumurta kalitesini arttırıyormuş. benim de hep aklımda ama bir türlü fırsat bulup alamadım.

Seni Böyle Güçlü Gördükçe Daha Da Mutlu Oluyorum Inan Bana.
Benimkilerde Yavas Yavas Kurumaya Basladi Ama Lekeleri Duruo Hala Umarim Geçer Onlarda .sen Bu Hafta Sonu Mu Gidiyordun Tatile Güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…