Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

önemli değil canım bana korunmana gerek yok demişti 15 gün mikrop kapmim diye yapmadık sonrada devem ama hala tutturamadık eşim yurtdışına gidiyoooo şimdi hala yurtdışında (
inş. sağlıkla en kısa zamanda kalırsın stres yapma
diloşşşş sen bu ay hamiş kalacan içime doğuyooooooo doruk uğurlu gelecek sana

selam kızlar, birkaç gündür giremedim topiğe.
geçmişi okuyamadım, birazdan bakarım tabi ilayda uyanmazsa.

dün ilaydanın 4. ay aşıları vardı. 2 bacağından yapıldı.
aşı vurulurken çok ağladı ama sonra sakinleşti.
aşıdan sonra fitil verdik, 2-3 saat uyudu. benim de yapılacak işlerim vardı. onları hallettim o uyurken.

bebişim artık sebze çorbaları içiyor teyzeleri, patates ve havuçla başladık. bugün kabak da ilave ettik. maşallah yadırgamadı. içine biraz da yoğurt. yedi mavişim.

dün sağlık ocağında tarttılar. tabi üzerinde bez ve body si vardı. 6650 gr dedi hemşire,
ben tabi :1shok:
bez ve elbise de 150 gr olsa 6500 dedi. 2 hafta oldu doktora gideli. o zaman 6000 gr dı. 2 haftada bu kadar kilo almış olabilirmi ya. ya sağlık ocağındaki yanlış ya da fazla tarttı ya da bebişime ek gıdalar yaradı. bakalım bayram sonrası doktora götürünce daha iyi anlarız.
demir damlası verdi kadın, sağlık ocakları ücretsiz veriyormuş. ferrosanal diye bir damla. günde 9 damla kullanılacakmış. ama anne sütü veya mamayla karışmasın, beslendikten en az 1 saat sonra verrirsin dedi.
kasım ayında tekrar aşıları var. 6. ay aşıları.

bende haberler böyle işte kızlar. bakayım şimdi biraz geçmişi okuyayım. vakit kalırsa yazarım daha.

canım bişey olmaz merak etme. ama sen adet oldun mu ki. adet olduktan sonraki ilişkiyse önemli değil. ben de korunmamıştım. ama hemen hamile kalamamıştım zaten.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet tatlım,
mavişin çorbaları cok cok içiyor.
eğer tartı doğruysa kilo almış teyzesi.
evet canım ek gıda işi zor daha doğrusu epey vakit alıyor, hazırlamak zor değil.
sebzeleri doğra su koy haşlansın. sonra kevgirden veya blendırdan geçir.
senin annen hepsini biliyordur, zamanı gelince hepsini yapar. merak etme.

canım sana mail atacam ama bir türlü vakit bulamadım. şu ada bile benimki çığlık atıyor onunla ilgilenmiyorum diye yaramaz.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

canım kışı hiç sevmiyorum ben,
içime kasvet basıyor. ben daha kışlıkları çıkarmadım,
bizim ev çok serin olmuyor hem ara kat hem de çift taraflı çok güneş alıyor.
ama tabi artık eylül sonbahar geldi. biz üşümesek de bebişler üşüyebilir. o yüzden ilaydayı giydiriyorum. ben de çorap giymeye başladım.

ay canım ev taşımak zordur ya hele bebekle daha da zor olur, inşallah yardım edecek birileri vardır.

canım z.yağını mamaya katayım ben de o zaman. bir de dün sağlık ocağına gittik demir damlası verdiler. sen kullanıyormusun iklime. ferrosanal sağlık bakanlığı ücretsiz veriyormuş. 9 damla kullanacaksın dedi hemşire. ve sütle karışmasın dedi.

bizde ek gıdaya devam ediyoruz. sebzeyi arttırdım. kabak da ekledim havuç ve patatese bugün onu da sevdi yedi maşallh
kilo almış gözüküyor ama doğrumudur ki ya. inşallah doğrudur.

canım seviyorsan iç ama çayda da kafein var biliyorsun ve bu da sütünden iklime geçer ve sabah doktorum programında dinledim emziren anneler çok fazla kahve, kola ve çay tüketmesin bebek kafein nedeniyle huzursuz olabilir dedi doktor. hatta bir kadının doğumunu falan gösterdi. sezeryanla oğlu oldu falan. hemen kendi doğumum geldi aklıma çok duygulandım ya. zaman ne çabuk geçiyor. geçen yıl bu zamanlar hamile olduğumu daha yeni öğrenmiştim, inanamıyordum şimdi 4 ayı geçti yaramaz. seninkide neredeyse 6 aylık. Allah onlara sağlıklı, mutlu uzun bir ömür nasip etsin. olmayan arkadaşların da inşallah en kısa zamanda kucaklarını doldursun bebekleriyle :Saruboceq:

canım sütün geldiği sürece sağarak da olsa ver miniğine. onlar için adeta bir ilaç süt. inşallah ben de en azından 1 yıl emzirebilirim.

öneri üzerine tahin helvası yedim. işe yaradı sanırım. sabah 6.30 ve 9.30 da 2 kez emzirdim ve öğleye kadar başka bişey almadı, doydu sanırım. sen de dene bak.

ağlıyor benimki çıkayım şimdilik sayfada kalayım da gelirim yine.

ay tatlım benim ya ne güzel anlatmışsın,
inşallah en kısa zamanda senin de öyle mis kokulu bir bebişin olacak.
maşallah paşamıza demek iştahlı. aman yesin diloşum, yemeyen çocuk çok zor.
ilayda da yiyiyor ama çok kilo alamıyor malesef ama buna da şükür. bünye meselesi demekki.

diloş hangi kitabı okuyorsun kız.
söyle de bizde okuyalım.
mini mini bebelerle ne de okuruz ya:roflol:

canım hiç adet olmadan da hamile kalanı duydum ben ama az yani.
ama kalsan da bişey olacağını sanmam. rahim biraz toparlasın diye korunun diyor doktorlar.

içimi okadar rahatlattınki allah senden razı olsun korkuya kapılmıştım kötü bişey olurmu diye yani hamile kalırsam yine alınrmı diye cok tesekkur edrim allah gönlünün muradını versin hepinizin benimde

sağol canım, şimdiye kadar yaşadığım tecrübeleri aktarmaya çalıştım sadece, doktor değilim tabi, en iyi cevabı sana doktorun verecektir. sen yine kontrollerini aksatma.
Allah hepimizin gönlünün muradını versin canım.

kızlar istanbul selden çok etkilenmiş ya,
inşallah sizin oturduğunuz semtlerde ğek bişey yoktur.
yarından itibaren daha da çok artacakmış yağış, meteoroloji uyarmış
dışarı çıkmamak lazım. ben buakşam annemlere gideyim de birdaha yağış bitene kadar çıkarmam bebişi.

ya kızlar ilsu nerde ya,
haberi olan var mı?
epeydir girmiyor sayfaya merak ettim.
umarım bir problem yoktur.
bebişi de kendi de iyidir.

diloş senin haberin vardır belki, bilgin varsa bize de söyle.

arkadaşlar bende bugün gittim keseyi gördü inşallah boş değildir 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi.çok sevindim inşallah üzülmem dua edin yumurtalıklara rahime falan baktı herşey gayet normal dedi ama acemiyim bu konularda korktum şimdi

ay yesin teyzesi onu çok güzel maşallah resmi harika çıkmış kuzucuğumun kız dilek sende en az doruk kadar yakışıklı bişey doğurman lazım ,bak sana söz veriyorum eğer allahım nasip ederse bana senin doğumuna gelcem hastaneye damadımı görmeye şimdiden söylüm şöyle yakışıklı olsun kızımıda alcam gelcem beşik kertmesi yapmaya lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…