- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.961
neyse sorayım:) ben boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum hatırlarsınız yazmıştım 2 haftalık ilişki süremiz bitti fakat benim eşşek kocam dakka bir gol bir korunamadı sizce bişey olurm doktor 3 ay korunursanız iyi olur demişti bizee
önemli değil canım bana korunmana gerek yok demişti 15 gün mikrop kapmim diye yapmadık sonrada devem ama hala tutturamadık eşim yurtdışına gidiyoooo şimdi hala yurtdışında(
inş. sağlıkla en kısa zamanda kalırsın stres yapma
diloşşşş sen bu ay hamiş kalacan içime doğuyooooooo doruk uğurlu gelecek sana
maşallah maşallah mavişime çorba da yermiş
çorbasını da severmiş
anam anlatıyorsunuz da bu ek gıda işleri mama işleri kavanozlar yoğurtlar sebze çorbaları meyve püreleri ne zor işler yaaaaa
nasıl yapcez bunları biz
şimdi sakın daha fol yok yumurta yok demeyin haaa doruk için düşünüyorum da
zor anam zorrrrrr
canım hemne telaş etme bak benle yaprak doktora yaptık yakında uzmanlık kazanacağız ek goda mama ve yoğurt konuusnda biz sana ve nihal e yardım ederiz sana bir telefon kadar yakınız yeterki paşam doruk bey yesin teyzeleri tüm tariflerini verir
canım ben kendimi iyice kış moduna soktum bugün iklimin kışlıklarını ve kendimin eşofmanlarını kalın meşhur çoraplarımı çıkardım bide bizim ev normalden daha soğuk tatlım bakalım bizde ev bakıyoruz bayram sonu gibi allah kısmet ederse tanışmayı düşünüyorum am agözümde büyüyor nasıl yapcam nasıl toplancam eskiden 2 kişinin kıyafeti eşyası vardı şimdi 3 oldu ne yapcam bilmiyorumlmaz:
z.yağı normalde doktor banada mamasına kat ver dedi sade verme dedi bazı toksin mad varmış yağda direkte midenin parçalaması zor oluyormuş ben öyle veriyordum.çorbalarını ise ağır geliyormuş öyle yazıyordu ilk 3-4 gün katmayın yazıyordu ben kitaba bakim sana yazarım tatlım.
oh maşallah mavi şekere bak iyi yesin yesin ek gıdalara alışırsa mama daha az alır ve daha sağlıklı olur bizimkide çok çükür meyve -sebze ve yoğurt döngüsünü oturtum bakalım haftaya p.tesi geceside muhalebiye geççem ..
canım ben çaysız bir hayat düşünemiyorum şuan bile koca bir finca içiyorum havalar sıcak soğuk fark etmez bana çay olsun ben sadce hamileliğimin ilk 4 ayı içemedim ay nasıl iğreniyordum anlatamam ama sonra yine devam demir eksikliği yapıyor evet vücudada bir faydası yok ama ne yapim alışkanlık ...
ttalım ben emzirmiyorum sütümü günde 4 kez sağıp veriyorum ortalama 400cc gibi süt oluyor hergün birde ek gıdalar mama takviyesi öyle devam ediyoruz sadce göhüslerim çok ağrıyor ondan muzdaribi 1 haftadır bakalım naısl olacak kötükedihüsokötükedihüso
çok haklısın bacım alışması lazım çok seviyor sebzeyi özellikle patates havuç pirinç li olanını kaşık kaşık yiyor benimkininde yemiyince ondan veriyorum am bayramdan sonra ev yapımı yiyecek ek gıdaları aç iken verin diyorlar ama biizmki aç iken sabırsız oluyor ağlıyor önce süt veriyorum sonra ek gıdayı veriyorum
canım seni ve minik mavişimi çok öpüyorum
canım bişey olmaz merak etme. ama sen adet oldun mu ki. adet olduktan sonraki ilişkiyse önemli değil. ben de korunmamıştım. ama hemen hamile kalamamıştım zaten.
canımsınız yaaaaa
çok ihtiyacım olucak size zaten
ama sakın unutmayın haa
doruk şimdilik pek bi iştahlı ama
sonra değişmez inş.
ayyy öyle tatlı öyle mis kokulu anlatacak
kelimem yok ki anlatayım size ama
siz biliyorsunuz zaten
canım benim adet olmadım hiç hani 2 hafta sonra ilişki yasagı bitiyoyaa işte biter bitmez oldu bişiler :kedi:
fıstıkım mrb
evet dün sayfaya pek gelmedim
iyiyim fıstıkım sen nasılsın
inş. bir an önce biter evinizin işleri
bir an önce taşınırsınız canım yeni sıcacık yuvanıza
kitap okuyorum evet ama ağır ağır gidiyorum
okuduğum kitap çok güzel
sindire sindire ilerliyorum
canım hiç adet olmadan da hamile kalanı duydum ben ama az yani.
ama kalsan da bişey olacağını sanmam. rahim biraz toparlasın diye korunun diyor doktorlar.
içimi okadar rahatlattınki allah senden razı olsun korkuya kapılmıştım kötü bişey olurmu diye yani hamile kalırsam yine alınrmı diye cok tesekkur edrim allah gönlünün muradını versin hepinizin benimde
canımsınız yaaaaa
çok ihtiyacım olucak size zaten
ama sakın unutmayın haa
doruk şimdilik pek bi iştahlı ama
sonra değişmez inş.
ayyy öyle tatlı öyle mis kokulu anlatacak
kelimem yok ki anlatayım size ama
siz biliyorsunuz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?