Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

çok çalışmamız lazım kızlar çokk
pes etmek yok
temmuzu ve ağustosu boş geçmicez
inşallah bu yaz sonunda hepimizin içinde minik meleğin kalp atışları olucak
hadi git yaprak ümit yüklen ve gel

İlsu canım ben bu ay çalışmalara başlayacağım benim yumurtam erken çatlıyor yani bu cumadan itibaren baya yoğun başlayacağız çalışmalara bakalım hayırlısı adaşımında dediği gibi bu ay tutmazsa bir dahaki aya beraber deneriz tüm grup ne güzel olur demi bide hep beraber tutuyormuş süper olur burdan beraber hamile sayfalarına döneriz mayıs anneleri diye ne güzel olur gerçi allahtan hayırlısı canım ben çok umutlanmak istemiyorum hemen ilk aydan
Yapraknil canım doktor yazarsın bize bence kist falan yoktur bu ay beraber çalıuşacağız ben biraz erken ama sen arkamdan gelllllllllllllllll

Tabiki Canim Bu Da Büyük Bi Basari Bence Kist Yoktur Umarim. Ya Zaten Sağlikli Bir çiftin Her Ay % 25 Miş Gebe Kalma Sansi .

ilsu canım biz bu ayı biras daha dinlenerek geçiricez sanırım ama
yok yok ortamı hazırlamamız lazım
bak yaprak şifalı bitkilerini aldı adaşım güzelce adetini oldu onlar çalışmalara başlamak hazırlar gün sayıcaklar artık
seninle bende ben bi şekilde bu kisti patlatıcam
sende eşini ikna ediceksin
ya bana kızmayın ama belki de polyanacılık oynuyorum belki yine sonunda üzülme ihtimali olabilir ama herşey güzel olucak yaa
ben buna çok inanıyorum biz güçlerimizi inançlarımızı sabırlarımızı umutlarımızı dualarımızı enerjilerimiz birleştirdik ve her geçen gün daha da katlanarak büyüyor bu
kızlar bakın bugün de bitiyor ve bizler biraz daha yaklaşıyoruz meleklerimize sayılı günler çabuk geçicek görüceksiniz

canım adaşım işte bu sen busun ne güzel bak herşey çok güzel olacak herkes için , sen polyana falan deilsin canım gerçekten böyle biz kendimizi kandırmıyoruz herşey düzelecek ve bizde küçük meleklerimize kavuşacağız bu sefer onlarda annleri gibi güçlü olacak ve hayata sıkı sıkı sarılacaklar kalpleri bizim için atacak tıpkı bizim kalplerimiz gibi

ya kızlar bişey sorcam adet olunca doktoru aramıştım folikasiti kullanma onun yerine elevit pronatal diye bir hamileleik öncesi hazırlık diye bir ilaç mı vitamin mi nedir bunu verdi ama acayip kabızlık ve gaz sancısı yapıyor siz kullandınız mı hiç bu ilaçtan çok faydalı muakak kullan dedi

kesinlikle haklısın canım yaaa
bize umut lazım pozitiflik lazım di im
her geçen gün lehimize işliyor
mutlu sona yaklaşıyoruz ve evet dediğn gibi ikimiz çok büyük şanssızlık yaşadık ama bu kötü gidişin mutlaka bi sonu olucak di mi
mutlaka kaderimiz bize göz kırpıcak
bak gelişmelerde olumlu sen şakır şakır adet oldun ben az olsamda hiç değilse kist büyümemiş hatta küçülmüş bile
yok yok güz<el günlere çok az kaldı bitanem
bu ay yaprakla beraber
ağustosda ben ilsuyla beraber
patlıcak bombolar kistler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar ne haber, kimseler yok sanırım ama olsun ben yine de yazayım. doktordan geldim. yumurta çatlamış, kist falan yok. tutması lazımdı falan dedi doktor ama tutmadı işte. gerçi benim doktor benim yumurtaları pek beğenmiyor, aşılama yapmaktan falan bahsetti. ama bu ay tatile çıkacakmış, benim adetin 15-16. günü falan gelecek. ben geç yumurtladığım için gelene kadar ancak olur dedi. 5. gün ilaç başlayacağım yine 5 gün kullanacağım. bilmiyorum artık kısmet, hayırlısı olsun. işte böyle kızlar inşallah bu ay daha kaliteli yumurtalarım olur ve bebeğim de gelir.

tamam işte bak fıstıkım tam zamanında burda olucakmış doktorun bitanem
demek bunda da bi hayır bi ümit vardır
aşılama konusunda ben pek bi karar veremedim ama sen hamile kaldın bitanem yaa
ama hani dr çok da riske atmak mı istemiyor acaba hani biras yaş problemi de var ya
ama bence en azından 1 ay daha şu aşılama konusunu aklından çıkar bitanem
inan bana herşey çok güzel olucak canım yaa sakın ola ki sabrını ve umudunu kaybetme sen ve eşin yumurtlama gününe kadar ilaçlarınızı düzenli alın (bitkisel)siz elinizden geleni yapın gerisi hayırlısı allahtan artık bitanem

günaydın herkese nerelerdesin arkadaşlar sıcaklar mı çarptı yine çok sıcak bir istanbul günü
Yapranknil canım çok sevindim kistin olmamasına bak güzel bir gelişme canım yumurtanda çatlamış ne güzel canım zaten ilsuyunda yazdığı gibi sağlıklı hiçbir problemi olmayan bir çiftin bile her ay %20 hamile kalma olasılığı var o yüzden stresten uzak dur ve bu ay beraber başaracağız canım
İlsu canım izne çıkacaktın sen bu hafta herhalde çok yoğunsun işleri toparlamak zor oldu sanırım
bu arada eşin işlerini ayarlayabildi mi bir yerlere gidiyor musunuz
Güzel adaşım sen nerelerdesin ya

aaaa kimsecikler yok buralarda yahu..
kızlar gelinde iki laf edelim :)
ohh iklimsu hanfendi şimdi bir yandan kahve biryand da çörekleri götürüyüor ne diyim bizim yerimize de ye:)))

yaa kızlarrr
sayfamız çok gerilere düşmüş aaa aşkolsun size
adaşım canım benim kahveleri götürdün di mi fıstıkım ohhh sefan olsun valla
ilsu canımcım azimli arkadaşım benim spora da gittin cildin de iyileşmiştir artık oh oh gelsin ağustos ayı ha bu arada sen ağustos da burdasın di mi aman tatile gidiceksen de ayarla fıstıkım ağustosda yoğunuz biliyorsun
yaprakcım sen bugün gelmemişsin bitanem nasılsın iyi misin sakın sakın buhranlarda değilsin di mi bitanem bak bu ay adaşm seninle beraber aman aman gelicek inşallah minik meleklerimiz yawwww
çiğdem ablayla meltame ablada yok kaç gündür yaa allah allah arada ses veriyorlardı ama
nihal de bi göründü bi kayboldu
esracık canım ya bu sıcakda ev taşıyor allah kolaylık versin ona da çok zor işdir taşınmak hep gözümde büyür ne taşıma şirketleri olsa da zor anam zor
özlem hatun ohhhhh geziyordur şimid hamfendüü

ben geldim biraz geciktim şimdi eşim gelcek yemek falan yok hemne yemeğe başlıyayım dedikoduya daldım saati unutmuşum vallahi dilekçiğim fal baktırdım vallahi çok güzel şeyler söyledi komşum gerçi insan görmek istediğini görür derler ama sorma çok sevineceksin dedi sevinçten ağlayacakmışım morelim baya düzeldi yalandan kim ölmüş komşum attıkça attı morelim düzelsin diye baya da işe yaradı bide anahtar dedi bakalım araba dedi belki eşim bir süpriz yapar gibi ama yıl sonuna diyor falda çıktı belki öne alır neyse fallar böyle

oh oh ne güsel bitanem yaaaa
süper valla
ben çok inanıyorum fala
yalan bile olsa pozitif insanı mutlu edici bi özelliği olduğuna inanıyorum
hadi bakalım inş.bu ay gaz devam
bu ay dilek-yaprak
sonra ki ay dilek-ilsu ay ay ay
keşke bende bilen birini bulsam da baktırabilsen motive olmaya çok ihtiyacım var aslında

Dilek abla noldu senin adetin??? napçakmış doktor; yanison karar ne?? anlaşıldı mı yapışıklık olup olmadığı? okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm çünkü çok düşük bi ihtimal o yaışıklık. ananem 5 6 kez ta ne zaman kürtaj olmuş hiç bi şey olmamış ama enteresan ki doktor sana bunu demiş :uhm:

selam kızlar ne haber. bugünlerde sayfaya pek kimse girmiyor sanırım. ben birkaç gündür kötüydüm, moralim bozuktu biliyorsunuz. şimdi biraz daha iyiyim. bitkilerime başladım. hayıt suyu çok kötü yalnız. içilecek gibi değil ama belki faydası olur diye içiyorum işte. ayrıca çörekotu ve safran da yedim. inşallah bu ay faydasını görürüm.

kızlar merhaba yaz geldi pek giren yazı yazan olmuyor ya. havalar soğukken daha aktifti.ama sıf bizim topic değil diğer topiclerde öyle.

canım ya hiç sorma korkudan ölüyordum nerdeyse allaha havale ediyorum artık o dr u neyseki ikinci gittiğim dr un verdiği ilaçla az da olsa adet olabildim yani yapışıklık riski ortadan kalkmış oldu ama işte şimdide kürtajdan sonra oluşan 5 cm kist var o da bu adetle işte sadece çok az küçüldü dr ilaç verdi tekrardan inş.temmuzda adet atabilirsem çalışmalara başlıcam ama zor gibi geliyor bana sanırım bu kistten kurtulmam bir kaç ayı bulacak bitanem
sen neler yapıyorsun
pek gelmiyorsun artık

canım benim yaa ben hiç içmedim şimdi yorum yapamıyacam ama ben de o tarz şeyleri pek içemem bende çörek otunu hamile kalmadan çok çok önceleri günde 1 tatlı kaşığı yiyordum çok faydalı olduğu söylenmişti bi de şimdi balla tarçını karıştırdım işte her akşam bi tatlı kaşığı yiyorum işe yarar mı yarar sa ne işe yarar bilmiyorum ama züğürt tesellisi işte benimki si

kızlar merhaba yaz geldi pek giren yazı yazan olmuyor ya. havalar soğukken daha aktifti.ama sıf bizim topic değil diğer topiclerde öyle.

canım benim evet sıcaklardan böyle oldu sanırım ben de biras keyifsizim gibi halsizim de aynı zamanda ne bileyim işte böyle yaa serin bi yerde saatlerce uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…