- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.321
Tabiki Canim Bu Da Büyük Bi Basari Bence Kist Yoktur Umarim. Ya Zaten Sağlikli Bir çiftin Her Ay % 25 Miş Gebe Kalma Sansi .
canım adaşım işte bu sen busun ne güzel bak herşey çok güzel olacak herkes için , sen polyana falan deilsin canım gerçekten böyle biz kendimizi kandırmıyoruz herşey düzelecek ve bizde küçük meleklerimize kavuşacağız bu sefer onlarda annleri gibi güçlü olacak ve hayata sıkı sıkı sarılacaklar kalpleri bizim için atacak tıpkı bizim kalplerimiz gibi
kızlar ne haber, kimseler yok sanırım ama olsun ben yine de yazayım. doktordan geldim. yumurta çatlamış, kist falan yok. tutması lazımdı falan dedi doktor ama tutmadı işte. gerçi benim doktor benim yumurtaları pek beğenmiyor, aşılama yapmaktan falan bahsetti. ama bu ay tatile çıkacakmış, benim adetin 15-16. günü falan gelecek. ben geç yumurtladığım için gelene kadar ancak olur dedi. 5. gün ilaç başlayacağım yine 5 gün kullanacağım. bilmiyorum artık kısmet, hayırlısı olsun. işte böyle kızlar inşallah bu ay daha kaliteli yumurtalarım olur ve bebeğim de gelir.
ben geldim biraz geciktim şimdi eşim gelcek yemek falan yok hemne yemeğe başlıyayım dedikoduya daldım saati unutmuşum vallahi dilekçiğim fal baktırdım vallahi çok güzel şeyler söyledi komşum gerçi insan görmek istediğini görür derler ama sorma çok sevineceksin dedi sevinçten ağlayacakmışım morelim baya düzeldi yalandan kim ölmüş komşum attıkça attı morelim düzelsin diye baya da işe yaradı bide anahtar dedi bakalım araba dedi belki eşim bir süpriz yapar gibi ama yıl sonuna diyor falda çıktı belki öne alır neyse fallar böyle
Dilek abla noldu senin adetin??? napçakmış doktor; yanison karar ne?? anlaşıldı mı yapışıklık olup olmadığı? okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm çünkü çok düşük bi ihtimal o yaışıklık. ananem 5 6 kez ta ne zaman kürtaj olmuş hiç bi şey olmamış ama enteresan ki doktor sana bunu demiş :uhm:
selam kızlar ne haber. bugünlerde sayfaya pek kimse girmiyor sanırım. ben birkaç gündür kötüydüm, moralim bozuktu biliyorsunuz. şimdi biraz daha iyiyim. bitkilerime başladım. hayıt suyu çok kötü yalnız. içilecek gibi değil ama belki faydası olur diye içiyorum işte. ayrıca çörekotu ve safran da yedim. inşallah bu ay faydasını görürüm.
kızlar merhaba yaz geldi pek giren yazı yazan olmuyor ya. havalar soğukken daha aktifti.ama sıf bizim topic değil diğer topiclerde öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?