Baktırdım 2 değil 4’e katladı onda bi sorun yoktuBhcg hıc gün aşırı bakıldı mi? İkiye katlıyor mu sayı? Katliyorsa geç yumurtlama olmuş olabilir.
Bazen 8. veya 9. Haftada görülebiliyor. Bekleyin derimBaktırdım 2 değil 4’e katladı onda bi sorun yoktu
Bebeğin olduğunu kalp atışından anlayabiliyoruz değil mi ultrasonda hemen görünmeyebilir mi yaniBazen 8. veya 9. Haftada görülebiliyor. Bekleyin derim
Tabi tabi. Kalp atışını duymak için zaman geçmeli bazen. Bazıları 6. Haftada duyarken bazen 8.9. Haftalarda duyuluyor. Endişe etme. Sağlıkla duyarsınız inşallah. Tebrikler şimdidenBebeğin olduğunu kalp atışından anlayabiliyoruz değil mi ultrasonda hemen görünmeyebilir mi yani
Tabi tabi. Kalp atışını duymak için zaman geçmeli bazen. Bazıları 6. Haftada duyarken bazen 8.9. Haftalarda duyuluyor. Endişe etme. Sağlıkla duyarsınız inşallah. Tebrikler şimdiden
Cok katlanmasida sorun olabilir diye biliyorum ama yanlis bilgi vermek istemem.insallah saglikla alirsiniz kucaginizaBaktırdım 2 değil 4’e katladı onda bi sorun yoktu
Adet tarihime göre 8 haftalık olması gereken bebeğim ilk kontrolde 6+3 çıkmıştı kalp atışı o zaman görülmüştü biraz daha bekleyin bakalım.
Gec dollenme olabilir. Gelisim geriligimden ziyadeAraya gireceğim ama sonradan o aradaki haftayı kapattı mı bebişiniz?
Arada kapatıp açtı en son geçen hafta şüphelenip detaylıya girdik sorun gözükmüyor yapılan ölçümlerle alakalı diyor doktorlar.Araya gireceğim ama sonradan o aradaki haftayı kapattı mı bebişiniz?
Bende bundan şüpheleniyorum açıkçasıGec dollenme olabilir. Gelisim geriligimden ziyade
Benim gec dollenmeydi ama 1 hafta sadece. Biz hamileligimi gec ogrendik o sebeple ilk kontrolde hem bebegi gorduk hem kalbini duyduk. Ama gec dollenmeyse duyarsınız diye dusunuyorum strese girmeden bekleyin.. Stres bebislerimize zararli cunku :) insallah saglikla buyur kucaginiza alirsiniz..Bende bundan şüpheleniyorum açıkçası
canim peki gebelik belirtilerin ne durumda benim de adetim 17 gun gecikti hcg 10935 cikti hala doktora gitmedim su an sat'a gore 7+3 um ama hic belirtim yok kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum..Bende bundan şüpheleniyorum açıkçası
sanki 1 hafta arayla ayni gibiBence en zor olanda ne olacağını bilmeden beklemek hele de benim gibi evhamlı belirsizlikten hoşlanmayanlar için,eşim seviniyor şakalar yapıyor geleceğe dair planlar yapıyor ama ben hiç pozitif düşünemiyorum.
Bütün belirtileri yaşıyorum diyebilirim 2 haftadır göğüste hassasiyet ve ağrı gün geçtikçe azalıyor gerçi,mide bulantısı ve kusma,midem de yanma oluyor zaman zaman ve hazımsızlık oluyor bendecanim peki gebelik belirtilerin ne durumda benim de adetim 17 gun gecikti hcg 10935 cikti hala doktora gitmedim su an sat'a gore 7+3 um ama hic belirtim yok kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum..
Evet şimdi farkettim sen hiç gitmedin mi doktorasanki 1 hafta arayla ayni gibi
senin SAT 14 haziran 29 Haziran hcg 10000
benim SAT 8 Haziran 21 Haziran Hcg 10935
1 hafta arayla degerlerimiz ayni gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?