boş gebelik oluştu kürtaj olacam

geçmis olsun arkadasim.rabbim bol boool sabirlar versin.ben kesede görmüsken kaybettim bebegimi.ama dedigin gibi güçlü olmak zorundayiz.allahim tez zamanda hepimizi kavustursun bebislerine...

geçmis olsun arkadasim.rabbim bol boool sabirlar versin.ben kesede görmüsken kaybettim bebegimi.ama dedigin gibi güçlü olmak zorundayiz.allahim tez zamanda hepimizi kavustursun bebislerine...
teşekkür ederim canım en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize.:Saruboceq:

geçmiş olsun, inşallah tekrar denediğinizde herşey yolunda gider. kimbilir belki bu arada kendiliğinden hamile kalıverirsiniz. umudunuzu kaybetmeyin...

Ay canım çok gecmiş olsun İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin , Şimdi kaç haftalıksınki kesin kararmı durum değişemezmi?

7 haftalık canım.keseyi gördük ama içinde embriyo yok canım.Senin tedavin noldu sonuçlar iyimi

hamileyim canım Allahın izniyle,

kese gördünüzde içinde yolk kesesi yokmuydu tüp bebekte su gebeliğini ilk kez duydum canım dr ne dei

tebrikler canım sağlıklı günler geçirmeni dilerim.Her 10 hamilenin 2sinde görülen bir olaymış kese oluştuyor ama embriyo gelişimi durmuş sonlanması gerekiyor yani kürtaj

Geçmiş olsun canım.Allah sabır versin en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin.Sakın umutsuzluğa kapılma.

Merhaba canim, arastirirken senin sayfana denk geldim :)
sana sormak istedigim birsey var sorularima birtürlü cevap bulamiyorum, ben belcikada tup bebek tedavisi gormekteyim ve 2tane gebelik elde ettim, birincisi dondurulmus ikincisi ise taze embriyo
ama sonuc hep bos gebelik doktorda fazla bilgi vermior olabilir diyor, sonrada ben cekiniyorum ve devam sormuyorum.. Sende ne demislerdi? ve kac defa bos gebelik gecirdin?
kusura bakma ama inanki sorularima cevap bulamamamktan yoruldum :(

takip ettiysen benim yaşadıklarım da sana benziyo....
ama ben toparlandım...çünkü gene savaşmak için ayakta durmam gerek...
en azından şunu öğrendim...hamile kalabiliyorum...bence sen de buna sevin....çünkü nice kişi var ki problem yok ama hamile kalamıyor....:umursamaz:
slm canım bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım çok mutluyduk hayallerim hayal oldu maddi manevi üstelik onbirinci haftaya kadar kalbi atacak diye bekledik ama sonuç hüsran işin saçma olan tarafı verdiğimiz para yetmiyormuş gibi kürtaj için 600 lira daha istediler ama acım büyük olmasına rağmen devlet hastanesinde boş gebelik olarak kürtaj oldum çok iyi olduğum söylenemez ama işin komik tarafı tam kürtajdan geldiğim akşamın sabahı eurofertil den arayıp gebeliğiniz nasıl gidiyor demezlermi çıldırdım resmen kürtaj oldum ne demek bu diye sorunca yine bekleriz demezmi ağlamaktan gözlerim şişti tekrar hamile kalmak istiyorum ama çökta ümidim kalmadı inşaAllah yardımcımız olsun.

herkese çok çok geçmiş olsun tabi geçiyo da insanda bişeyler kalıyo malesef.gebelikle ilgili her adım daha korkak atılıyo.doktorlara güvenemiyorsun.ben doğal yolla 3 kere boş gebelik yaşadım.sorunumuzu bilmeden tabi.bilsek denemezdik kesinlikle.sorunumuz morfoloji imiş.ne yazık ki..yazın tüp bebek denedik tutmadı.kısmet...benim anlayamadığım tüp bebekte bu durum neden oluyor doktorlarınız neler dedi

herkese çok selam kızlar.Bende 5.hafta doktoruma gittiğimde kesemi gördüm.Bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum.Geçen cuma gittiğimde kesenin istediği gibi gelişmediğini ve bir hafta daha beklememiz gerektiğini söyledi.Eğer cuma günü kontrole gittiğimde kesede bi gelişme olmaz ise hamileliğim sonlandırılacak :( Benim hiç ümidim kalmadı ama aklımda da acaba düzelebilir mi ? Kese bu hafta gelişebilirmi diye de içimden geçirip duruyorum.Beklemek çok zor arkadaşlar.Ben bu bebeği tam 8 sene bekledim ve ilk hamileliğim.Heyecanımı ve mutluluğumu anlatmam mümkün değildi.ancak bu sevinci sadece 1 hafta yaşayabildim.allah bizim gibi bu tecrübeyi yaşayanlara sabır versin.Gerçekten kolay bişey değil.

herkese çok selam kızlar.Bende 5.hafta doktoruma gittiğimde kesemi gördüm.Bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum.Geçen cuma gittiğimde kesenin istediği gibi gelişmediğini ve bir hafta daha beklememiz gerektiğini söyledi.Eğer cuma günü kontrole gittiğimde kesede bi gelişme olmaz ise hamileliğim sonlandırılacak :( Benim hiç ümidim kalmadı ama aklımda da acaba düzelebilir mi ? Kese bu hafta gelişebilirmi diye de içimden geçirip duruyorum.Beklemek çok zor arkadaşlar.Ben bu bebeği tam 8 sene bekledim ve ilk hamileliğim.Heyecanımı ve mutluluğumu anlatmam mümkün değildi.ancak bu sevinci sadece 1 hafta yaşayabildim.allah bizim gibi bu tecrübeyi yaşayanlara sabır versin.Gerçekten kolay bişey değil.

Üzme canını herşey yolına girer arkadaşımında aynı oldu kalp atışı yok alıcaz dediler ağlaya ağlaya başka doktora gitti aynı gün kalp atışını duydu salı günü sezaryanla doğum yspıcak sende umudunu yitirip bebeğini üzme geç tutunmuştur anca gelişcektir cuma yine aynı derse başka doktorada görün mutlaka

Back
X