Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize.:Saruboceq:geçmis olsun arkadasim.rabbim bol boool sabirlar versin.ben kesede görmüsken kaybettim bebegimi.ama dedigin gibi güçlü olmak zorundayiz.allahim tez zamanda hepimizi kavustursun bebislerine...
slm canım bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım çok mutluyduk hayallerim hayal oldu maddi manevi üstelik onbirinci haftaya kadar kalbi atacak diye bekledik ama sonuç hüsran işin saçma olan tarafı verdiğimiz para yetmiyormuş gibi kürtaj için 600 lira daha istediler ama acım büyük olmasına rağmen devlet hastanesinde boş gebelik olarak kürtaj oldum çok iyi olduğum söylenemez ama işin komik tarafı tam kürtajdan geldiğim akşamın sabahı eurofertil den arayıp gebeliğiniz nasıl gidiyor demezlermi çıldırdım resmen kürtaj oldum ne demek bu diye sorunca yine bekleriz demezmi ağlamaktan gözlerim şişti tekrar hamile kalmak istiyorum ama çökta ümidim kalmadı inşaAllah yardımcımız olsun.takip ettiysen benim yaşadıklarım da sana benziyo....
ama ben toparlandım...çünkü gene savaşmak için ayakta durmam gerek...
en azından şunu öğrendim...hamile kalabiliyorum...bence sen de buna sevin....çünkü nice kişi var ki problem yok ama hamile kalamıyor....:umursamaz:
herkese çok selam kızlar.Bende 5.hafta doktoruma gittiğimde kesemi gördüm.Bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum.Geçen cuma gittiğimde kesenin istediği gibi gelişmediğini ve bir hafta daha beklememiz gerektiğini söyledi.Eğer cuma günü kontrole gittiğimde kesede bi gelişme olmaz ise hamileliğim sonlandırılacakBenim hiç ümidim kalmadı ama aklımda da acaba düzelebilir mi ? Kese bu hafta gelişebilirmi diye de içimden geçirip duruyorum.Beklemek çok zor arkadaşlar.Ben bu bebeği tam 8 sene bekledim ve ilk hamileliğim.Heyecanımı ve mutluluğumu anlatmam mümkün değildi.ancak bu sevinci sadece 1 hafta yaşayabildim.allah bizim gibi bu tecrübeyi yaşayanlara sabır versin.Gerçekten kolay bişey değil.