yparakcım evet bende bayılırım semizotuna
ama hiç kendim yapmadım
2 demet almışım gözüm nasıl açsa artık
annem çok olur size 1.5 demetini pişir
kalanıyla aynı senin tarif ettiğin gibi sarmısaklı yoğurtla salatasını yap dedi
bende öyle yapıcam bugun ki mönümüz bu bakalım
ve becerebilirsem artık çok daha sık yaparım dediğin gibi haftada 2 kere yemeliyim
zaten galiba ömrü de çok değil hazır bolken yiyelim di mi
bu arada aferim mavişime kırkbinkere maşallah
benim görümcemin oğlu 3 yaşında ağzına bişey sokmuyor çikolata ve cips dışında
domatesin bile suyunu tuzlayıp zar zor içiriyorlar düşünün yani
ayy kızlar yazmaya utanıyorum gülmeyin bana ama
yarın kuzenlerimle beraber 10 kişilik bi grup bi eğlence yerine gidicez saat 1-5 arası
yemekli bi organizasyon anladığım kadarıyla kadınlar matinesi gibi bi şi
hiç gitmedim ve hep merak etmişimdir
c.tesi yine 2.derece bi kuzenimin tüp bebekle 1 mayısda kızı olmuştu onun mevlütüne gidicez
anadolu yakasına
pazar günü de kuzenimin oğlunun doğum günü partisi var 3 katlı müstakil evleri vardı bahçede barbekü partisi vericeklermiş doruk paşamla beraber gidicez çocuk ağırlıklı bi eğlence olucak
güzel di mi programım kızlar
şimdilik benden bu kadar
ayyy nazarlardan korusun korusun allahım hepimizi
bende çok korkuyorum nazardan ama dilimi ısırayım bari
herkes şaşırıyor enerjime ve neşeme
maşallah diyin diyorum
inş. bundan sonrada böyle olur
bizim evde gebelik aşermelerini ve sıkıntılarını murat yaşıyor nedense:)))
yaprak seni ekledim canım
maşallah çok güzel çıkmışsınız ikizdee
teşşekürler diloş teyzesi ne güzxel şeyler söylemişsin öyle
yerim seni
allahım tüm prenseslerimizi korusun
dorukta iyi teyzesi artık iyice alıştık bağlandık birbirmize napcaz bilmem
telefonda bile konuşuyo teyzesiiii:)))
yani ben konuşuyorum o gülüyor tabe
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyy tüm kızlar toplanmışınız bende bugün iklimle b,raz dışarı çıktık öyle akşam üstüde uyuduk biraz şimdi yeni yemek yedik sofrayı falan topladım bir bakim dedim ,
zeytin canım allah yardımcın olsun çok zor bir dönem allahın izni ile bir an önce geçecek bir sabah uyanacaksın herşey geride kalmış sabret bacım analık sabırdan ibaret bunu anladım , evet benim iklim bahçe hastası dışarda çok mutlu ,
ohhhhhhhhhhhhh be diloşum sefan olsun gezzzzzzzzzzzzzzzzzzz nede olsa doğumdan sonra gezemiyeceksin gerçi sende bu enerji varken sen takarsın derinide peşine hergün partilere koşarsınız ana kızzzz ya bacım eve uğruyor musun arada senin bir kocan yok mu boşayacak adam seni sonunda vallahi aklıda hergün gez me ne güzel hayat be ,,,,,,,,,,
yaprak tatlım dün akşam konuştuk uzun uzun vallahi sanki 40 yıldır tanıyorum seni ve öyle içtensinki senle sohbet etmek inan beni rahatlatıyor çok saol iyiki varsın bitanem
oy afiyet olsun ilaydama erik yemiş bak kıızmda abşlası gibi sevdi demek bizimki akşam 4-5 tane dedi hemde seve seve yüzünü ekşitiyor sonra geçiyor hem diş etlerine iyi geliyor ,
tatlım gezmeyi en çok sen hak ettin tüm kış tek başına çocuk büyüttün senin hakkın bol bol gez keyfine bak seni ve mavişimi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?