Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

hayırlısı canım bakalım en geç 1 aya kadar belli olur prenses mi prens mi olacak
sodayı içicem birazdan arada içiyodum bari hergün içeyim
iyi olmanıza sevindim
canlarım allahım sağlıkl mutluluk ve huzur versin bizlere

ikliminde iyi olmasına sevindim
sağlığınız yerinde olsunda
arada gelsenizde olur canlarım
öpüldünüz kocaman
beni görenlerde yüzüm parlakmış erkek
olacakmış dediler hep
hayırlı sağlıklım doğsunlarda
kız erkek fark etmez değilmi canlarım

herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım iklim yeni yattı yemek falan yapcam evi toparlim işim çok bugün herkes,
umarım iyidir biz çok şükür iyi sayılırız yaz gelince hergün dışarlardayım iklim eve girmek istemiyorum saat 11 de çıktım bugün yarım saat önce geldik bende pek iyi deilim romatizmalarım çok kötü dün gece hiç yatmadım bacak ağrılrım mafoldum resmen şu nemden dolayı çok kötü oldum bugün kas gevşetici falan içtim daha iyiyim
hepinizi çok öptüm sonra bir ara uğrarım yine

kızlarrr canlarımmm
gelen giden yok
bende gelip iki kelime yazayım dedim
umarım herşey yolundadır canlar
allahım sağlık mutluluk versin hepimizee
iyi insanlarla karşılaştırsın kötülere fırsat
vermesin kem gözlerden korusun

herkese iyi geceler kızlar ,
keyifler yerindedir umarım yaprakla konuştum sağ salim varmışlar antalyaya oteldeydiler keyfi yerindeydi ilayda da iyiydi haber verim dedim ,

adaşım diloşum canım nasılsın derinim nasıl hamilelik nasıl gidiyor canım yarıladın vallahi geçen bir baktım 20.haftadaydın hadi bakalım zor dönemleri atlattın allahın izni ile en keyifli dönemdesin bol bol dinlen enerji depola doğum sonrası biraz yorucu gerçi çok keyifli ama bak benim kız büyüdü mayo bile geyiyor havuzlara giriyor doğunca büyüyorlar ,

sinem canım sen nasılsın bulantıların hafiflemiştir biraz sende bir süre sonra bebeğini hissedince daha bir anlayacaksın anne olduğunu ay özledim hamileliği 2.yapsam mı ne bak şimdi

hu huuu kızlarrr
nasılsınız ben idare ederim
geceleri uyuyamıyorum sabahta işe
gelince halsiz oluyorum
yaprak canım iyi tatiller
bizim yerimizede dinlen kuşum
diloşşş canım nasılsın derin hn
nasıllar allah iyilik versin
iklim canım iyi olmanıza sevindim
bende cumayı bekliyorum
kontrolüm var
allahım diloşla bana
güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin

günaydın kızlarr gelen giden olmamış yinede
ben bir günaydın diyeyim
umarım herşey yolundadır
yaprak iklim diloş
öpüldünüz kocaman

yalnızım dostlarım yalnızım yanlız
ayyy kızlar yaaa
tek başıma kaldımmm
nerdesinizz
yaprak kuşş tatil inş. güzel gidiyodur ama ant. yağmurlu sanırım şansından
iklimsuu nerdesin canım
diloşşş karaborsa oldun yaaa
özletme bu kadar kendinii

günaydın elifim nasılsın
kızlarr nerdesiniz topik hepten boş kaldı
elif canım ense kalınılığı 1mm çıktı
ikilinin sonucuda çarş. günü çıkacak öğleden sonra 2 de
yazarım buraya canım
bebişin gelişimi iyi dedi dr.
9 temmuzda kont gidecem o zaman belli
olur sanırım cinsiyeti
diloşşş seninde güzel geçmiş kont. çok sevindim canım
yaprakkk tatil nasıl geçti canım
umarım güzel geçmiştir
iklimkuşşş nerdesi,n canım
yaaa uğramaz oldun
derya kara borsa zaten

selam kızlar, ben geldim bayanssulusmile
2 gün oldu geleli ama hala daha ne doğru dürüst dinlenebildim
ne de tam olarak eşya vs. toparlanabildim

tatil güzeldi canlar, yani tatil olur da güzel olmaz mı
ilayda için çok büyük değişiklik oldu, ilk tatili ne de olsa
ilaydayla tatil biraz zordu, yani eşimle dönüşümlü yemek yedik
dönüşümlü havuza girdik falan, ilk 3-4 gün hava kapalıydı zaten
marmarayı selle götürürken orada hafif bulut ve kısa süreli yağmurlar oldu
ama güneş açınca hava hemen ısındığı için havuza girdik yine de
son 2 gün çok sıcaktı, o bulutlu günleri aradık farkında olmadan epey yanmışız yani
ilaydaya da yüksek koruma faktörlü kremler sürmemeize rağmen cildinin rengi epey değişmiş, otelde neredeyse hiç türk yoktu kızlar. bir biz vardık bir de bir karı koca ruslar ve almanlarla tatil yaptık yani. ilaydanın da bir sürü yabancı arkadaşı oldu. ilaydadan tırstı yalnız hepsi. çok hareketli olması ürküttü rus ve alman çocuklarını nedense, bişey yapacak sandılar :roflol:
bir tane ukraynalı 2 yaşında bir erkek çocuğu vardı ilya, bir tek onunla güzel anlaştı mavişim. ilya hep oyuncaklarını verdi ilaydaya. isimleri de kendileri de benziyordu birbirine. ilyanın annesi ingilizce konuştuğu için anlaştık. ruslar ve almanlar ingilizce konuşmaktan kaçınıyor nedense lülülülülülü eee ben de rusça ve almanca bilmediğim için hiç tırmalamadım yani onlarla konuşmaya banane, Türkiyede tatil yapan onlar, dolayısıyla onlar türkçe öğrenip gelselermiş :dilcikar: turkbayragi

ilayda tam bir su perisiymiş kızlar. ismini bilerek koymuşuz sanki. havuzdan çıkmak istemedi hiç. deniz tam ısınmamış henüz. doktorumuz denize sokmayın üşütmeyin demişti. havuz sıcakt olduğu için genelde havuza girdik. ilayda bayıldı ya biz korkar ağlar falan diye düşündük ama kesinlikle öyle olmadı. şimdi ona şişme çocuk havuzlarından aldık. balkona kurucaz arada girsin diye.sengözlerimebaksanab

otel çalışanları çok ilgiliydi, heleşükür bir türk gördü yüzümüz diye fırsat buldukları her an muhabbet ettiler, ilayda kucaktan kucağa dolaştı. biz ona bakalım siz rahat yemek yiyin falan dediler de ben bırakmak istemedim. en son otel sahibi geldi, bursada akrabaları varmış, bursalı bir aile olduğunu duyunca tanışmak istedim dedi. ilgiliydiler yani. ama otelde bebekli ve çocuklu aileler için eksiklikler vardı. ben de orada çalışan personele bunları internette şikayet sitelerie yazıcam umarım sezon başlarken düzeltirsiniz dedim :1shok: tabi biraz şaşırdılar. elemanlara da sizler çok ilgili davrandınız bunu da yazıcam dedim :roflol: onlar da pek bir sevindirik oldular zemuszemus. yol çok uzun kızlar ya, giderken iyiydi rahattı. ilayda neredeyse hep uyudu yolda. ama bursaya dönerken burnuzmudan getirdi sürekli zırzırdı yani senağlama. o yüzden 10 saatlik yolu 13 saatte geldik çok fazla mola vermek zorunda kaldık. ama neyse atlattık yani. şimdi kendime gelmeye çalışıyorum. ilaydanın uyku düzeni de tatil öncesine göre biraz bozuldu, o yüzden bir türlü gelip yazamadım. bir de bu hafta da eşim izinli. gezmelere devam yani. merak etmeyin diye girip yazayım dedim. iklimsu sağolsun tatilde de beni aradı, hal hatır sordu. ben onu geldiğimden beri hiç arayamadım. birazdan gidip arıyayım hazır ilayda uyuyorken.

ben de haberler böyle kızlar, sizleri merak ettim geçmişi okuyamadım. sinem diloş kontroller nasıldı. herşey yolundadır inşallah. bebişler kıpırdanmaya başlamıştır. diloş seninki zaten kıpırdıyordu sinem seninki de başlar yakında.

oh canım çok iyi çok güzel sevindim
bebişin çok iyi maşallah
sıkı sıkı tutunsun anneciğine hiç bırakmasın annesini.
çarşamba da güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum ben
dikkat et kendine, sıcaklar bastırdı. bol su iç :içelim:

diloşun kotrolü nasıl geçmiş ya
hiç gelip yazmamış ya da ben mi göremiyorum
merak ettim bak şimdi
ama herşeyin yolunda olduğunu biliyorum
gezmekten gelemedi hatun sanırım

günaydın kızlarr yaprak hoşgeldin kuşum
iyi olmana sev,nd,m canım diloşun kont. iyi çıkmıştı
çarş. günü detaylı ultrasona girecekti
inş. iyi geçer
iklim nerdesin canım diloşş kuşşşş gelde özletme kendini canım

ay gittim geldim sayfa hiç ilerlememiş valla

sinemcim sen olmasan bu topiğin çok gerilerde olacağı aşikar yani
iyi ki varsın canım a.s.

kontrolünün iyi geçmesine sevindim, bundan sonrakiler de iyi çıkacak inşallah

demek diloşun bugün ayrıntılısı var
inşallah girip güzel haberleri bizle de paylaşır

bu arada iklimsu dilekle tel de konuştum
hem dilek hem minik iklim hastaymış kızlar
dün doktora götürmüş iklimi, üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş
doktor ilaçlar başlamış, dilek de hastalanmış
onlar da bizim gibi hasta oldular mı ana kız beraber hasta oluyorlar
ama genel olarak iklimin keyfi iyiymiş, birkaç güne bişeyi kalmaz demiş doktor
o da o yüzden gelemiyor yani, haber vereyim dedim
benim de bu hafta eşim evde bir de geçen yazmıştım ilaydanın uykular düzensizdi zaten şimdi iyice bir düzensizleşti. inşallah düzene girer de ben de daha sık gelirim :Saruboceq:

slm kızlarr
aman hasta olmayın yaaa
allahım sağlıkl versin hepimizee
diloşun bugün kont. vardı bende sonucu 2 de alacam
hayırlısı bakalım
geçmiş olsun allahım tez zamanda şifa versin canlarım
sizlere ben daha iyiyim bulantılarım hafifledi
progestanı bırakınca
rahatladım yaaaa

slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann

slm kızlarr yine uğrayan olmamış nasılsınız bakalım bugün
kaçak diloşşş gelde dr. kontrolü nasıl geçti söyle bizee
merak ediyoruz canım iklim canım nasılsın yaprak kuşş nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…