selam kızlar, ben geldim bayanssulusmile
2 gün oldu geleli ama hala daha ne doğru dürüst dinlenebildim
ne de tam olarak eşya vs. toparlanabildim
tatil güzeldi canlar, yani tatil olur da güzel olmaz mı
ilayda için çok büyük değişiklik oldu, ilk tatili ne de olsa
ilaydayla tatil biraz zordu, yani eşimle dönüşümlü yemek yedik
dönüşümlü havuza girdik falan, ilk 3-4 gün hava kapalıydı zaten
marmarayı selle götürürken orada hafif bulut ve kısa süreli yağmurlar oldu
ama güneş açınca hava hemen ısındığı için havuza girdik yine de
son 2 gün çok sıcaktı, o bulutlu günleri aradık farkında olmadan epey yanmışız yani
ilaydaya da yüksek koruma faktörlü kremler sürmemeize rağmen cildinin rengi epey değişmiş, otelde neredeyse hiç türk yoktu kızlar. bir biz vardık bir de bir karı koca ruslar ve almanlarla tatil yaptık yani. ilaydanın da bir sürü yabancı arkadaşı oldu. ilaydadan tırstı yalnız hepsi. çok hareketli olması ürküttü rus ve alman çocuklarını nedense, bişey yapacak sandılar :roflol:
bir tane ukraynalı 2 yaşında bir erkek çocuğu vardı ilya, bir tek onunla güzel anlaştı mavişim. ilya hep oyuncaklarını verdi ilaydaya. isimleri de kendileri de benziyordu birbirine. ilyanın annesi ingilizce konuştuğu için anlaştık. ruslar ve almanlar ingilizce konuşmaktan kaçınıyor nedense lülülülülülü eee ben de rusça ve almanca bilmediğim için hiç tırmalamadım yani onlarla konuşmaya banane, Türkiyede tatil yapan onlar, dolayısıyla onlar türkçe öğrenip gelselermiş :dilcikar: turkbayragi
ilayda tam bir su perisiymiş kızlar. ismini bilerek koymuşuz sanki. havuzdan çıkmak istemedi hiç. deniz tam ısınmamış henüz. doktorumuz denize sokmayın üşütmeyin demişti. havuz sıcakt olduğu için genelde havuza girdik. ilayda bayıldı ya biz korkar ağlar falan diye düşündük ama kesinlikle öyle olmadı. şimdi ona şişme çocuk havuzlarından aldık. balkona kurucaz arada girsin diye.sengözlerimebaksanab
otel çalışanları çok ilgiliydi, heleşükür bir türk gördü yüzümüz diye fırsat buldukları her an muhabbet ettiler, ilayda kucaktan kucağa dolaştı. biz ona bakalım siz rahat yemek yiyin falan dediler de ben bırakmak istemedim. en son otel sahibi geldi, bursada akrabaları varmış, bursalı bir aile olduğunu duyunca tanışmak istedim dedi. ilgiliydiler yani. ama otelde bebekli ve çocuklu aileler için eksiklikler vardı. ben de orada çalışan personele bunları internette şikayet sitelerie yazıcam umarım sezon başlarken düzeltirsiniz dedim :1shok: tabi biraz şaşırdılar. elemanlara da sizler çok ilgili davrandınız bunu da yazıcam dedim :roflol: onlar da pek bir sevindirik oldular zemuszemus. yol çok uzun kızlar ya, giderken iyiydi rahattı. ilayda neredeyse hep uyudu yolda. ama bursaya dönerken burnuzmudan getirdi sürekli zırzırdı yani senağlama. o yüzden 10 saatlik yolu 13 saatte geldik çok fazla mola vermek zorunda kaldık. ama neyse atlattık yani. şimdi kendime gelmeye çalışıyorum. ilaydanın uyku düzeni de tatil öncesine göre biraz bozuldu, o yüzden bir türlü gelip yazamadım. bir de bu hafta da eşim izinli. gezmelere devam yani. merak etmeyin diye girip yazayım dedim. iklimsu sağolsun tatilde de beni aradı, hal hatır sordu. ben onu geldiğimden beri hiç arayamadım. birazdan gidip arıyayım hazır ilayda uyuyorken.
ben de haberler böyle kızlar, sizleri merak ettim geçmişi okuyamadım. sinem diloş kontroller nasıldı. herşey yolundadır inşallah. bebişler kıpırdanmaya başlamıştır. diloş seninki zaten kıpırdıyordu sinem seninki de başlar yakında.