Anaaaaa kızlar çok şaşırttınız beni ya
sayfayı bir açtım ardarda herkes yazmış :1shok:
evet tıpkı eski günlerdeki gibi
ya bana kalsa hergün gelip birkaç saat durur yazarım da
malum mavişim müsade etmiyor, ondan başka birşeyle ilgilnememi istemiyor senağlama
kıskanç biraz sanırım :umursamaz:
diloş iyi olmana sevindim, arada ses ver canım ya
evet şişlikler sıcaklarla alakalı olabilir
sıcakta vücut daha çok su ve mineral kaybediyor ve yerine tamamlamazsan
vücuttaki tuz konsantrasyonu da yükselir ve ödemler oluşur ve tansiyon da yükselir Allah korusun o yüzden tansiyonunu gün içerisinde takip et diyorum ve tabi bol bol su ve sıvı tüket.
demek tekmeler hızlandı derin bebişde
maşallah ona biran önce çıkmak istiyor desene ama biraz daha sabretsin. demek tatil planları var, annen, kardeşin bir de doruk oldu mu deyme keyfine :içelim:
demek bursalı ha zemuszemus alemsin valla, murat da bana buyur bursalı ne istiyorsun derse şaşırmıyayım o zaman :roflol:
sen de beni istediğin zaman arayabilirsin diloş hanım :dilcikar:
iklimsu tatlım dün akşam yine konuştuk telde. kk ya da gelip yazmışsın ben günde 1 kez girdiğim için görmemişim canım. çok şükür önemli bişey çıkmamış çok sevindim gerçekten. çok merak etmiştim çünkü. ama eşimle de konuştum senden sonra da usg çektirmesi lazım diyor ama doktor yazmayınca da kafasına göre de çektirmesi zor diyor. ancak belki özel bir merkezde falan olabilir. neyse canım sen ve iklim iyi olun önemli olan o. ay çikolata kızım benim demek herkese sarılıp öpüyor yerim ben onu. ilayda da çok içten ve çok cana yakın bir çocuk. küçük bir bebek ya da çocuk görmesin hemen oynamak istiyor gidiyor, alkış yapıyor alkisalkisalkis suratına dokunuyor falan diğer çocukta bişey yapacak sanıp kaçıyor ya
lmaz: yani 2-3 yaşındaki çocuklar ufacık 14 aylık bebişten korkuyor ya :1shok: ahhh iklim ablası bursada olsaydı da doya doya oynasalardı. valla maşallah ona demek ayağında bebek sallıyor bizimki de kafasını bacağını falan koparıyor bebeğin daha olmadı ısırıp yemeye uğraşıyor :roflol: doktora danışmak lazım :uhm:
sinem sen nasılsın canım, hamilelik iyi gidiyor sanırım. bulantılar geçince hamilelik güzeldir ya, ama senin için en kötü olan eşinin yanında olmaması. insan en çok budönemde eşine ihtiyaç duyuyor ama ne yapıcaksın hayat mücadelesi işte. ama bak ne güzel bir evin oldu. maşallah güle güle huzurla otur, bebeğini mutlulukla büyüteceğin güzel bir yuvan oldu canım ya kolay değil tabi. ama her zorluğun sonunda bir ferahlık olur. bebeğin doğsun eşin gelsin senin de bütün hasretlerin bitecek inşallah.
ay çok yazdım yine ya,
kız diloş ne behlülü dizi bitti hala kurtulamadın mı etkisinden senağlama
aman korkak behlül, aşkına sahip çıkamayan behlül, herkesi kandıran behlül. adnan gibi bir adam bırakılıp behlüle giden rahmetli bihtere de bişey demiyeyim ölünün arkasından konuşulmaz :roflol: ay ben senden daha mı fazla kaptırmışım ne kafamçokkarıştı
hadi yaprak da kaçar