Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

günaydın kızlarr gelen giden olmamış sayfaya
nasılsınız melekleriniz nasıl
allahım sağlık versin
hepimizee

Bir şey merak ediyorum, boş gebelik geçirip de sonuçta normal hamilleliğe ulaşan arkadaşların oranı nedir acaba yani bir çoğu tekra gebe kalıp bebeğini kucağına alabiliyor mu?

herkese selam, bir süredir gelemiyorum
1 haftadır falan da çok kötü grip oldum
dün akşam iklimsuyla konuştum o da gripmiş
salgın var sanırım bu aralar
ilaydaya bulaştırıcam diye çok korkuyorum

geçen gün de dilekle görüştüm
herşey yolundaymış
derin çok usluymuş maşallah

sinemcim sen nasılsın canım
kimse olmayınca sen de girmek istemiyorsun artık dimi
haklısın valla, ama bebişin doğunca sen de anlıyacaksın
çok zaman harcamak gerekiyor
ilk doğduğu zaman o kadar dedğil de büyüdükçe daha bir ilgi alaka istiyorlar
oyun istiyorlar, ben tel. de konuşurken bile ilayda zır zır senağlama
başka bişeyle ilgilenmemii istemiyor hiç
sürekli elinde kitap bana getiriyor, akku (oku) deyip duruyor ay bir görmelisiniz
aynı kitapları tekrar tekrar okuyorum kuzuma ne yapayım

Bir şey merak ediyorum, boş gebelik geçirip de sonuçta normal hamilleliğe ulaşan arkadaşların oranı nedir acaba yani bir çoğu tekra gebe kalıp bebeğini kucağına alabiliyor mu?

evet canım boş gebelik genelde tekrar etmiyor
boş gebelik sonrasındaki hamilelikler genelde normal oluyor
ama tabi üstüste boş gebelik yaşayanı da duydum ama az sayıda
bu sayfada yazan bütün arkadaşlarımız hamile kaldı
çoğumuz doğum yaptık, Allah'a çok şükür bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık
sadece zeytin arkadaşımız hamile şu an
onun da az kaldı doğuma, inşallah o da sağlıkla kucağına alacak.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
dün dr. amcamızla kontrolümüz vardı
bebiş iyiymiş büyümüş uzamış
doğuma 7 hafta kaldı kızlarrr
allahım isteyen herkese nasip etsin
ben daha diloşu
arayamadım çünkü tlf nosu
daha doğrusu türkcell de ki bütün tfl. noları
gitti yeni sim kart çıkardım bana özelden atarsanız sevinirim canlarım
yaprak nasılsın iloş nasıl
iklim sen nasılsın canım minik iklim nasıl
allahım sağlık versin hepimize canlarım

canım çok az kalmış
hadi hayırlısıyla sen de atlatacaksın inşallah
sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah bebeğini

derin bebeğin fotolarını göndermiş dilek
çok güzel maşallah
Allah nazarlardan korusun

ben sana dileğin telini faceden yazıcam canım
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım
ben iyiyim havalar iyice soğumaya başladı
meleklerinize dikka edin ay
msnden mi göndermiş
bir bakayım bayağıdır açmıyorum msnyi

günaydın canlarım topiğe uğrayan olmamış yineee
tek kaldımmm olsun sağlığınız yerinde olsunda
başka bişe istemem
yaprakcım aldım diloşun tlf. sağol ama daha aramaya fırsat bulamadım
inş. arayacam

slm kızlarrr nasılsınız
topiğe bugün gelen olur inş. canım sıkılıyo tek başımaaa

Ben iki defa kimyasal iki defa da boş gebelik yaşadım bunların biri tüp bebekti, üstelik genetik hiç bir sorunumuz da yok, sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor, sizleri duymak biraz da olsa umutlandırıyor ama,pek inanamıyorum normal bir hamilelik yaşayacağıma.

HERKESE MRB KIZLAR
sayfayı baya boşladım biliyorum ama hiç sormayın iklim bu sene hiç iyleşmedi nerden baksanız 15-20 gün hastaydık ikimizde doktorumuz iklim için alerjikte olabilir dedi alerji ilacı başladım şimdi çok şükür iyi 2 yaşına geldiğinde test yapacak şimdilik iyiyiz ama çok yaramaz neler neler yapıyor bir bilseniz aklınız almaz birde konuşuyor aman sürekli
bu ne bu ne diyip diyip geziyor allahı m bebeklerimizi korusun onlar gerçekten melek ,

zeytin canım senin de az kalmış doğuma çok heycanlkısındır sende hazırlıklar bitmiştir beşiğni falan hallettmişsindir ay güzel telaşlar allahım sağlıkla sıhatle kıucağına almayı n asip etsin inşallah,

yaprak tatlım nasılsın gerçi telde konuşuyoruz haberlerini hep alıyorum sen benim sırdaşımsın insna birini tanımadan bukadar sever ve güvenir güzel ilaydamın güzel annesi

diloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
derin geldi bizi unuttun ama doğum hikayeni unuttuk sanma en kısa zamanda toparlan ve yaz ben ve yaprak yazmıştık sıra sende bekkliyorum haberlerini telden aldım derinim iyidi seni arayacağım gerçi ama senden evin adresini isteyeceğim geçen aradım tel.cevap vermedi ya mail at yada özelden yolla muakkak gerçi ararım seni seni ve meşeğimi çok öpüyorum

günaydın kızlarrrr
nasılsınız biz iyiyiz allaha şükür
sizlerinde iyi olmasına sevindim
dün diloşla konuştum iyiymiş derin hanım diloşta
iyi ilk defa konuştuk tlf. ama çok sıcak çok tatlıydı
sanki yıllardır tanıyo gibiydim
iklim canım nasılsın gelmişsin
dün gördüm yazını ama cvp yazacak
vaktim yoktu bayramdan sonra gelmeyebilirim
işerimi toparlamaya çalışıyorum
yaprak kuşşş sen ve iloş nasılsınız

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım son mesai gününden mrb
hepinizeee melekleriniz nasıllar
ben bayramdan sonra gidicem kontrole
nst ye bağlanacam çalışırsam eğer o hafta son haftam
olacak daha sonraları evden yazmaya çalışırım sizlere kızlarr
kocam bayramda burda ne zaman gidecek
daha belli değil keşke doğuma kalsa ama
hayırlısını diliyorum mevlamdan
yaprak iklim diloşş hepinizi kocaman öpüyorum
bayramınızı şimdiden kutluyorum
allahım kazadan beladan korusun bizleri
sağlık mutluluk ve huzur versin

slm kızlar stres içinde nette dolaşırken bu topiği gördüm..7 haftalık gebeliğim var ama bebeğimin kalp atışları yok dr ilaçları kesti artık normal düşük yaşa dedi bu 3.düşüğüm olacak normalde 8 hafta ama ölççümler 7 haftalık atım da yok morelim bozuk sizlerde benim gibi yaşayan varmı kanamalarım oluyor ama kese düzgün sadece beklenen haftalarda atım yok 1 hafta daha bekliyicem düşmesse dr bayramın 4.günü alıcak....kendimi yanlız hissediyorum ve mutsuz.

Benim de aynen bu şekilde olmuştu, kese düzgündü ama kalp atışları duyulmuyordu, ikisinde de . Dr'um son ana kadar ümidini kesmedi, yanlız mutlaka beta HCG ölçümlerini yaptırtmak gerekiyor bu durumda kürtaj falan yaptırmadan önce yani, eğer değerler 2 günde 2 kat artıyorsa az da olsa hala ümit var demektir, bunu yaptırmadan kürtaja karar verme derim. Benimkiler kendiliğinden düştü.

sağol canım ya ilk başlarda hcg ölçümleri normaldi şimdi bilmiyorum...belli bir oranın üstünü göstermiyorlar cihazlar....sen kaç haftaya kadar bekledin canede ..sende zor zamanlar geçirmişsin allah yardımcın olsun canım morelimizi bozsak elimize ne geçecek ,güçlü olmak zorundayız tekrar ayakta durmak için rabbim bu mübarek günlerde hepimizide sevindirsin inşallah....ya ama ben kullandığım ilaçları da kestim ama kanamam düşük için başlamadı 4 gün geçti karnımın büyüyor zaten kese büyük dedi.peki bebişin kalbi atmasa kese büyürmü?

merhaba bende yakında düşük yapıcakmışım bunu bile bile beklemek kötü oluyor ilk gebeliğimdi şu anda altıncı haftadayız 4 gün önce betahcg m 1100 e düşmüştü 2 gün bekleyip tekrar ölçtürdüğümde 700 lere düştü buna göre bugün 300 lere düşmüş olması lazım sizce düşük ne zaman gerçekleşir.? 6. haftada çok kanama ağrı olurmu hiç kanamam olmadı 6 hafta boyunca. bayramda dr da bulmak zor korkuyorum açıkçası. yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar herkese selam
şuan 4 aylık hamileyim ilk gebeliğim için 2 sene uğraştık ve 10.haftasında keseyi aldılar
bende hiç kanama falan olmadı sadece sürekli kese büyüyordu ama kalp atışı yoktu bir umut 10hafta bekledik
hormonlarımızda farklı seviyede olduğu için elimizde değil çok üzülüyoruz ama umudunuzu yitirmeyin biranönce kendinizi toparlamaya bakın
herşeyin bir sebebi var
allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…