evet arkadaşlar artık bu başlıktan devam edelim.
cimbom, iklimsu, ilsu, zeytin ve diğer kızlar.
bizler bir şekilde ilk bebeklerimizi kaybettik, sonrasında bazılarımız tekrar hamile kaldı ve anne oldu, bazılarımız da hamile kalmaya uğraşıyor.
acı tatlı birçok tecrübelerimizi paylaştık, kimi zaman ağladık, kimi zaman güldük. ama hep birbirimize destek olduk, dertlerimizi, kederlerimizi ve sevinçlerimizi paylaştık :1hug:.
boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca başlığı artık maalesef bebeğimi kaybettim bölümüne taşındı kızlar. haberi olmayan varsa onu da belirteyim.
o başlıktan şuanda boş gebelik geçiren, kürtaj aşamasında olan ve düşük yaşayan arkadaşlar paylaşım yapar diye düşünüyorum.
bizler epey yol aldık o günlerden bu güne. o yüzden burdan devam etmek istedim.
geçmiş zamanda boş gebelik geçiren yeni arkadaşları da bu başlığa bekleriz. onlar da tecrübelerini bizlerle paylaşırsa çok memnun oluruz. ve şu an 6 aylık bir kız çocuk annesi olarak yakın zamanda boş gebelik yaşayan arkadaşlara da yaşadığımız tecrübelerle moral oluruz belki diye de açmak istedim bu başlığı.
umarım güzel paylaşımlar yaparız ve birçok kişi için faydalı bir topik olur :enbuyukkk:.
zor bir hamilelik geçirmiş, bebeğini kaybetme riskiyle yüzyüze gelmiş ama bebeğini kucağına almış olan arkadaşları da bu topiğe bekliyoruzv:CüvCüv:.
boş gebelik sonrası hamile kalmaya çalışan arkadaşlara da en kısa zamanda hamile kalıp bebeklerine kavuşmalarını diliyorum :Saruboceq:.
Bir şey merak ediyorum, boş gebelik geçirip de sonuçta normal hamilleliğe ulaşan arkadaşların oranı nedir acaba yani bir çoğu tekra gebe kalıp bebeğini kucağına alabiliyor mu?
slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
dün dr. amcamızla kontrolümüz vardı
bebiş iyiymiş büyümüş uzamış
doğuma 7 hafta kaldı kızlarrr
allahım isteyen herkese nasip etsin
ben daha diloşu
arayamadım çünkü tlf nosu
daha doğrusu türkcell de ki bütün tfl. noları
gitti yeni sim kart çıkardım bana özelden atarsanız sevinirim canlarım
yaprak nasılsın iloş nasıl
iklim sen nasılsın canım minik iklim nasıl
allahım sağlık versin hepimize canlarım
evet canım boş gebelik genelde tekrar etmiyor
boş gebelik sonrasındaki hamilelikler genelde normal oluyor
ama tabi üstüste boş gebelik yaşayanı da duydum ama az sayıda
bu sayfada yazan bütün arkadaşlarımız hamile kaldı
çoğumuz doğum yaptık, Allah'a çok şükür bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık
sadece zeytin arkadaşımız hamile şu an
onun da az kaldı doğuma, inşallah o da sağlıkla kucağına alacak.
canende inş. canım hamiş kalıp kucağına almayı nasip eder mevlam
slm kızlar stres içinde nette dolaşırken bu topiği gördüm..7 haftalık gebeliğim var ama bebeğimin kalp atışları yok dr ilaçları kesti artık normal düşük yaşa dedi bu 3.düşüğüm olacak normalde 8 hafta ama ölççümler 7 haftalık atım da yok morelim bozuk sizlerde benim gibi yaşayan varmı kanamalarım oluyor ama kese düzgün sadece beklenen haftalarda atım yok 1 hafta daha bekliyicem düşmesse dr bayramın 4.günü alıcak....kendimi yanlız hissediyorum ve mutsuz.
Benim de aynen bu şekilde olmuştu, kese düzgündü ama kalp atışları duyulmuyordu, ikisinde de . Dr'um son ana kadar ümidini kesmedi, yanlız mutlaka beta HCG ölçümlerini yaptırtmak gerekiyor bu durumda kürtaj falan yaptırmadan önce yani, eğer değerler 2 günde 2 kat artıyorsa az da olsa hala ümit var demektir, bunu yaptırmadan kürtaja karar verme derim. Benimkiler kendiliğinden düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?