Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimsecikler gelmemiş zeytinde doğun izninde artık syfa iyice boş kalır
ben hepinizin geçmiş bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

slm kızlarr daha girmedim doğum iznine buhaftada çalışıcam
dün kontrolüm vardı
bebiş büyümüş maşallah
nstye girdim sancım çıkmadı
haftaya birdaha girecem
iklim nasılsın canım
iloş diloş sizler nasılsınız

kızlar düşüklerin nedeni araştırımlaı mutlaka
3. düşük yaşayan arkadaşım genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptır mutlaka
inş. sağlıklı bir gebelik geçirip
meleklerinizi kucağınıza alırsınız
jakobi canım hayırlısı olsun senin ilk gebeliğinmiydi

merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı...
Benimde başımda 2 kere boş geselik geçti allah kimseye yaşatmasın çok zor..
5 ayın ardından bebek istiyorum şimdi bakalım bu ay ne olacak...
acaba başından 2 den fazla geçen var mı... Neler yaptılar.. Yaşadıklarınızı paylaşırsanz benimle sevinirim..

slm kızlar sonunda çantam hazır benim birkaç eksiğim
var onları tamamlamam lazım
ayın 13 de kontrolüm var
o zaman belli olcak doğum tarihi ve şekli kızlarr
inş. sağ sağlim alırız kucağımıza
babası burda olur mu olmazmı belli değil
heran haber gelip gidebilir ayın 10 da kadar gitmezse
öbür haftaya görür gibime geliyo ama
hayırlısı olsun yinede
izine ayrıldım pc başında zor oluyo oturmak artık
arada yazmaya çalışırım
topik çok gerilerde kalmış yaaaa

Hayırlısıyla doğur zeytin inşşlahhhh burdaki kızlara sorum olcak 2 boş gebelik yaşadım bütün testler oldu mhfr mutasyon saplandı çıktı folik asit eksikliğim varmış biraz pırtılaşma sağlıyomuş dr hamile kalırsan iğbne vercez dedi bebe aspirini vermedi biçok arkadaşa hamilelik öncesi verilmiş ama kafam karıştı zaten 2 ay sonra başlıcam çalışmalara sevgilerrr

selam arkadaşlarr benimde başımda şuanda boş gebelik derdi...ilk haftalar dış gebelikten korktum keseyi gördükk ohh dedim ama hiç başıma boş gebelik geleceği aklıma gelmemişti aklımdan gecmişti ama daha önce 3 kez hamile kaldığım için zannetmiyorum demiştim ama korkulan başa geldi ve kesemizin içi boş salı günü kürtaş olucam..
hpt_honey arkadaşım ben hamile kalmadan önce aspirin kullandım hamile kaldıktan sonrada kan sulandırcı iğneye başaldım ama olcak olan oluyo...
bu benim 5. hamileliğimdi 6. şansa bırakmıcam ve tüp bebeğe gidicem..
boş gebelikten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız...

allah alhhhhhh ne diim akadaşımmmm alah yadımcın olsunnnnnn canım benim yakan sulandrıcı ramene boş gebelik geçimene çok şaşırdım bu benim 2 boş gebeliğim senin kaçıncı canım?

bende bundan 21 gün önce 6 haftalık düşük yaptım ve hala kanamam devam ediyor dr kontrolündeyim ama benim gibi kanaması uzun süren biri varsa dertleşmek istiyorum. yoksa yalnız mıyım herkesin kanaması kısa sürmüş görünüyr. benim kürtaj yapmadık. kendi düştü betahcg m de yavaş düşüyo hala sıfırlanmadı. aşılama ile 4 tane yumurtam oluşmuştu ilk kez hamile kalmıştım. bakalım hayırlısı daha kanama ne kadar sürer bilemiyorum

canım çok geçmiş olsun benimde 20 gün sümüştü neredeyse dokt kokulacak bişi yok demişti ben kürtaj olmuştum gerçi pembemsi çok az kanama görüyosundr öle oluyo çünkü çok fazla kan gelmez inşşlah kucaklaımız boş kalmaz

herkese selam, çok uzun zamandır yazamadım , sinemcim doğum yaptınmı canım ya seni merak ettim. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini.
boş gebelik yaşayan arkadaşlara da çok geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsınız. sağlıklı bebekleriniz olur. hpthoney canım sen de gerekli testleri yaptırmışsın en azından sorun tespit edilmiş. inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur, en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun inşallah.

sinemcim sayfayı okursan haber verrirsin canım, face den de yazarsın. ben işe başladım bu arada. 1 hafta kadar oldu. ilaydayı bakıcıya bırakıyoruz. çok zor oluyor bizler için ama hayat böyle işte. inşallah alışacağız. o yüzden de giremedim bir süredir. iklimsu ve dilekle tel de veya face de görüşüyoruz gerçi ama simemim seni pek göremiyorum. herşey yolundadır inşallah. oğluna sağlıkla kavuşup büyütürsün inşallah canım.

Son düzenleme:
allah alhhhhhh ne diim akadaşımmmm alah yadımcın olsunnnnnn canım benim yakan sulandrıcı ramene boş gebelik geçimene çok şaşırdım bu benim 2 boş gebeliğim senin kaçıncı canım?

canımm ben daha önce 4 kez hamile kaldım bu beşinciydi ilk üçünün kalp atışlarını hep duymuştum kalbi duruyodu hep son ikisi birisi kimyasal sonuncuda boş gebelik oldu yani ilk kez yaşıyorum boş gebeliği ben inş. ilk ve son olur...

kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr

honey nasılsın canım

kızlar 25 aralık c.tesi günü saat 10 sezeryan olacam allah
kısmet ederse haber vereyim dedim sizlere
kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin öpüldünüz
iklim yaprak diloş görüşürüz canlarım

2. hamileliğim ve 9 haftalıkken kalp atışını duymaya gittiğimde boş gebelikle karşılaştım internetten bu konuda bilgi almak bile istemiyordum daha önce moralim bozuluyordu ama olayı birebir yaşayınca daha sarsıcı oldu neyseki kızım var ona tutunuyorum allahım ilk kez bebek sevinci yaşayanlara bu durumu yaşamasın. Ama anomali bir çocuk sahibi olmaktansa en iyisi bu heralde tek temennim bu en azından ama herkesin 7. haftada kanaması olarak düşmüş benim su kesem hala duruyo hiçbi değişiklik yok bunun kürtajdan başka çaresi yokmu düşmezmi ne olur bilgisi olan paylaşssın

bende boş gebelik gecirdim.7 haftalık hamileydim.ama kalbini hiç duyamadım ve dün kürtaj oldum.adetten hemen sonra demelere basllamak istiyorum.umarım hemen hayırlısıyla sonuc alabilirim.herkese sabırlar diliyorum.kürtajda korkulacak bisi degil.söylemek isterim.çok az bi agrın oluyoo.

sinemcim merhaba bebişin iki aylık oldu degil mi?
uzun zamandır senden haber alamıyoruz nasılsın , msn den bir kaç defa yazdım cevap alamadım umarım iyisin cnm arkadasım

ben ilk gebeliğim kimyasaldı 7 ay önce ikinci gebeliğimde boş gebelik cıktı 2 gün içinde kürtaj olacam benım durumumu yaşayan var mı

selam herkese. artık kimseler girip yazmıyor bu sayfaya ya. eskiden böylemiydik. gerçi artık özelden, faceden, telefonla falan görüşüyoruz ama bu sayfanın tadı da başkaydı. zeytinim yakında işe geri dönüyormuşsun. iklimsudan aldım haberini. sen gelince yazarsın yine buralara. bebişi büyüttün desene. diloşumun derini de büyüyor. ana kız evde cilveleşip duruyorlarmış. iklimsu deseniz bir afet olmuş. dilek isyanlarda gerçi ama çocuk işte büyüyene kadar böyle. 10 gün sonra iklimsu prenses de 2 yaşında olacak. 2 ay sonra da beimki 2 olacak inşallah. ne çabuk geçti günler. ben de her zaman gelip yazamıyorum ama 2 gündür kar tatilindeyiz, ilayda uyuyunca gelip bakayım dedim.

boş gebelik geçiren arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum. boş da olsa bir hamilelik geçirmek tekrar hamile kalabilmek için bir ümit aslında. doktorlar hep der ya bir kez hamile kalabildiysen tekrar kalabilirsin diye. belki hemen olmaz ama sabretmek lazım işte.

arkadaşlar slm herkese hepinizin bebişleri olmuş yazılarınızı baya okudum baştan beri
devamınıda okudum acaba olmuşmu bebişleri diye takip ettiğimde en çok cimbomu merak ediyordumki onada çok sevindim gerçekten hayırlı olsun .
zeytin ,esterya,iklimsu,ilayda tuana cimmbom ve aklıma şuan gelmeyen bir kaç arkadaş hepinizin bebişleri olmuş allah size bağışlasın evlatlarınızı evet insanın başına gelmeden bilemiyor bu duyguyu çok <zor ki hepimiz aynı yerde toplanıyoruz ama sizin yazılarınızı okuyunca bende çok fazla moral buldum doğrusu , 9 yaşında bir oğlum var o zamanlar hiç bir zorluk yaşamadan geldi dünyaya zaten kese nin ne olduğunu falan bilmiyorudumki sadece bulantım vardı 9 sene aradan sonra beklemediğim bir şekilde kalp atışı olmamsı çok üzücü geldi banada yinede insan alışamıyor sanki ilk zamanlar o hastane başına yıkılacakmış gibi falan oluyor fakat sizin yazılarınızdan ve sonrasından çıkardığım sonuçta insanın sağlığının yerinde olduğu sürece kendini hiç bir şekilde üzmemesi gerktiği diğer boş gebelik yaşan arkadaşlar eminimki hepinizin bebişleri olacak sakın üzülmeyin ve sadece gıdanızı iyi alınki bebeşleriniz sağlıklı olsun bunda bir hayır vardır diye düşünün lütfen ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…