resimleriniz çok güzel canım
göz rengininde değiseceğini hiç sanmıyorum çok güzel bir kız olacak belli
kırmızıda çok yakşımış yani masallah
slm canlarım nasılsınız maşallah meleklerinize ay evet diloşla ben erkek doğuracaz
çabuk zengin olacak bizimkiler kızlar büyük olacak ya :))
iklim yerleşemedi herhalde yerleşse girerdi nete umarım herşey yolundadır
diloşşş nerdesin kuşum yaaaa
hadi yeni topikte yanlız bırakma bizii
benim kocişin ne zaman geleği belli değil ki kızlar ay adet günlerime yakın alıngan omaya başladım nedense allahtan oldum bitti kocam burda olsaydı çalışmalara başlardık :kedi:
yaprakcım umarım bir problem çıkmaz meleğin testleri iyi çıkar kurtulmuştur enfeksiyondan canım
ilsuum tuana hanım maşallah büyümüş
kızlar teyzelerine çekmişler benim gibi selvi boylu olacaklar gerçi benim kadar uzun olmalarınıda istemem koca bulması zor oluyooo 1,81 kızlar boyummmkaydirigubbakcemile2
Aramıza hoş geldin Allegracım,
ben 2008 mart ayında kaybetmiştim bebeğimi.
benimde yaklaşık 7 haftalıktı. keseyi görmüştük fakat kalp atışları duyulmadı.
dr 1 hafta daha bekliyelim demişti. ama gerek kalmadı ve kanamam başladı ve ben de senin gibi kürtaja gerek kalmadan düşük yapmıştım.
çok zor bir süreçti. ama geçti çok şükür.
düşükten 5 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım ve geçtiğimiz mayıs ayında kızım ilayda dünyaya geldi çok şükür.
umarım sen de en kısa zamanda hamile kalıp bizlere buradan müjdeli haberi verirsin canım.
Çok sağol canım inşallah. Ne güzel hemen arkasından hamile kalıp bebişini de hayırlısıyla kucağına almışsın, darısı başıma artık... Dr. 2 ay korunmamızı önermişti bize haftaya süre bitiyor, 2. reglimi de olduktan sonra kontrole gidicem bir kez daha. Sonrası da hayırlısı artık, sağlıklı olsun da... Off çok sabırsızlanıyorum ama yaa yakın zamanlarda hamile kaldığım arkadaşlar şimdi bebek hazırlıkları yapıyor ben de nasıl hevesleniyorum anlatamam :hulya:
Senin 5. ayında olmuş ama bunun bir kısmında korundunuz mu? Yani düşükten sonra doğurganlık artar derler ya ne kadar süreliğine artıyor acaba düşükten sonraki 3. ay hala daha şanslı zamanlar mı sayılır bilginiz var mı?
canım evet öyle derler. düşüğün ayağımı, kolu mu içerdedir diye.
ama her zaman öyle olmayabiliyor.
bizim sayfamızın birtanesi, neşesi hepimizin çok sevdiği bir arkadaşımız var
cimbomlu diye. o kürtaj sırasında problemler yaşamış. yani hatalı bir uygulama yapılmış sanırım, rahimde yapışıklık falan olmuş. şuan halen uğraşıyor. inşallah yakında o da kalıcak.
ben düşükten 1,5 ay kadar sonra adet olmuştum. ondan sonra da 3 adet falan geçti yani. korunmadım aslında ama biz de bazı problemler vardı. pat diye hamile kalan tiplerden değilim yani.
sen de başla artık canım, bir problemin yoksa hemen kalırsın inşallah. rahat ol, stres yapma. stres çok olumsuz etkiliyor inanki. benim sorunlarım vardı zaten, bir de üstüne aşırı stres olunca haliyle gecikti. ama tabi buna da çok şükür diyorum.
canım evet öyle derler. düşüğün ayağımı, kolu mu içerdedir diye.
ama her zaman öyle olmayabiliyor.
bizim sayfamızın birtanesi, neşesi hepimizin çok sevdiği bir arkadaşımız var
cimbomlu diye. o kürtaj sırasında problemler yaşamış. yani hatalı bir uygulama yapılmış sanırım, rahimde yapışıklık falan olmuş. şuan halen uğraşıyor. inşallah yakında o da kalıcak.
ben düşükten 1,5 ay kadar sonra adet olmuştum. ondan sonra da 3 adet falan geçti yani. korunmadım aslında ama biz de bazı problemler vardı. pat diye hamile kalan tiplerden değilim yani.
sen de başla artık canım, bir problemin yoksa hemen kalırsın inşallah. rahat ol, stres yapma. stres çok olumsuz etkiliyor inanki. benim sorunlarım vardı zaten, bir de üstüne aşırı stres olunca haliyle gecikti. ama tabi buna da çok şükür diyorum.
yaa ben ne diyeyim
ne yapayım yaaaa
nasıl güzel bi yüreğin var senin
mrb güzeller
geldim ben yine
belki daha umutsuz ama daha sabırlı olarak
yeni topiğimiz uğurlu şanslı hayırlı ve bol bebişli olsun inş.
sağol canım stres olmicam diyorum şimdi ama inşallah olmam. ben de biraz sabırsız bir insanım istediğim şey hemencecik oluversin istiyorum olmazsa kafaya takıyorum. böyle yapmicam deyince de stres olmamaya çalışmaktan stres oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer kararlıyım stres olmicam :enbuyukkk:
diloşum nasılsın canım yeni topiğimiz uğurlu gelecek inş. canım ikimizede
yaprakcığım 1-1,5 ay gibi ama yinede belli olmuyo işlerine bağlı canım evet bende ikiz istiyorum ama olmaz hayatta benim klomen kullandım onda bile sadece tek yumurtam oldu millette 3-5 benim tepki veriyo ama çok çabuk büyüyooo ama çok istiyorum ikiz olmasını
diloşunda olsun ikizi allah hamiş kalıpta sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
inş. meleğinde bişe çıkmaz temiz çıkar testleri canım
dayımın karısı perş. günü doğum yaptı bebeğimiz daha hastanede ciğerinde baloncuk varmış anne karnında klima da üşütmüş sanırım yengem 24 saat çalıştırmış klimayı kızlar dikkat edin sizde canlarım
niş. bişe olmaz 5.5 yıl sonra tedavisiz oldu bebekleri
yaa ben ne diyeyim
ne yapayım yaaaa
nasıl güzel bi yüreğin var senin
mrb güzeller
geldim ben yine
belki daha umutsuz ama daha sabırlı olarak
yeni topiğimiz uğurlu şanslı hayırlı ve bol bebişli olsun inş.
kızlar iklimsu ile konuştum hepinize slm ı var
zor günler geçirmiş malesef tasınma esnasında ablasının kızı havale gecirmiş baya sıkıntılar geçirmişler .hastanelerde yatmış yavrucak.
sağol canım stres olmicam diyorum şimdi ama inşallah olmam. ben de biraz sabırsız bir insanım istediğim şey hemencecik oluversin istiyorum olmazsa kafaya takıyorum. böyle yapmicam deyince de stres olmamaya çalışmaktan stres oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer kararlıyım stres olmicam :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?