Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

Bende 25.01.2010 da aşılama oldum doktorlar şuan 8 haftalık hamileyim ama doktorlar kalp atışını duymadı bebekde görünmüyor doktor 1 hafta daha bekleyelim olmasa alalım dedi çok üzgünüm

cnm yaa
seni o kadar iyi anlıyorum ki
ama dur bakalım yaaa
başka bi dr a daha gitsen
sanırım sende uzun zamandır uğraşıyordun yalnış hatırlamıyorsam
bi yerlerden hatırlıyor gibiyim ama
bu aralar hafızam da yanıltıyor gerçi beni

yaprakcım evet cnm
takip etmeyeceğini tabi ki biliyorum güzelim
ama işte burda kimse olmayınca başka yerlere sarıyorum
eee merak da hat safhada tabi

maviş uyanıyor kızlar
bugün pek verimli sohbet edemedik
yarına inşallah
ama siz yazın akşam belki gelip bakarım yine
görüşürüz a.s.

kızlar müdürün yanındaydım ancak geldim nasılsınız yaprak gelip gitmişsin karşılaşamadık canım diloşta çıkmış canım benim yaaa
bozok niş. meleğin görünür canım hayırlısını versin mevlam
iklim deryaaa nerdesiniz yok yazıldınızzzz
ay ben dr. aradaım ama ulaşamadım kocam gidiyo gelemicem demek için neyse yarında denerim şansımı
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz kendinize ve melekleriniz iyi bakın

yaprakcım evet cnm
takip etmeyeceğini tabi ki biliyorum güzelim
ama işte burda kimse olmayınca başka yerlere sarıyorum
eee merak da hat safhada tabi

yok canım ya merak etme
ben de takip edecek fırsat mı var ya
buraya bile zor yetişirken kimseyi takip edecek durumda değilim zaten.

bütün topikler senin tatlım, rahat rahat gez.
bizler burada olunca yani toplanınca da buraya gelirsin.
herkes burada olunca muhabbet güzel oluyor kaydirigubbakcemile5.

yalnız ben yarın büyük ihtimalle gelemem.
temizliğe kadın gelecek. kadın iş yaparken de
benim KK ya takılmam biraz garip kaçar
ama fırsatını bulursam gelip bir selam veririm.
merak etmeyin yani, özleyin beni tamammı opuyorumnanaktan

evet sinemcim karşılaşamadık
olsun canım ya, sen işlerine bak
kim ne zaman müsait olursagirip yazıyor zaten.
ben de yarın gelemiycem büyük ihtimalle.
ama fırsat bulursam sabah ya da öğle gelip bir bakarım yine de vereliniortak

doktordan sen kesin olarak randevu almışmıydın ki
aldıysan sekreterini arayıp iptal ettirirsin, almadıysan da sorun olmaz. bir ara açıklarsın eşim gittiği için gelemedim diye.

ay canım sorma bu ara gündüz uykusuda pek yok en fazla 1 saat uyuyor ve günde 1 kere o yüzden o uyuduğunda anca kahvaltı falan yapıyorım ufacık bir sese hemen uyanıyor ne bilim bizimki çok yaramaz teyzesi bu ara birazda huysuz , geçen hava güzeldi açık havaya çıkardık dünden beri hapşırıyordu bugünde burnu akıyor yine hasta oldu daha antibiyotiği biteli 10 gün olmadı tekrar hasta olodu ay ne yapacağım ben bu çocuk çok çabuk hasta oluyor doktorunu aradım normal olur bu hava tam grip havası dedi ilaç verdim akşama daha iyiydi ama gece belli olur huysuzluk ederse sabaha kadar uyku yok yine
canım ev işini falan bıraktım zaten iş güç yapacak zaman yok ablam geldimi o ilgileniyor bende evi temizliyorum gerçi oda pek sık gelmiyor o yüzde iş güç ev dandini bu ara aman ne yapim birde temizlik hiç çekemem şimdi yeni yattı bu saatten sonra ne temizliği demi,

vallahi bacım ilayda herşeyi maşallah ayından önce yaptı doktor doğru söylemiş alkışı falanda çok erken yaptı emeklemeyide yürümeyide maşallah kızıma bacım boyu zun olsunda kilo önemli deil sonra genç kız olduğunda o kilları vermek için uğraşacak diyetti perhizdi zor iş zayıf olsun sağlıklı olsun önemli olan bu mavişim sağlıklı ya kilosunu büyüyüncede alır resimleri bekliyorum bende atacam sana bir ara zaten özelden yazacam ama fırsat bulamadım tel. arızalı arıyamıyorum neyse en kısa zamanda yazarım öptüm ,

mrb kızlar herkese ,
bende dünya emekçi kadınlar gününüzü kutluyorum ,
kadın olmak anne olmak çok erdemli çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ,

diloşum tatlım nasılsın bitenem yiğinem nasıl yaramazlık yapıyor mu bakim mide bulantıların falan oluyor mu hiç bahsetmiyorsun bu sayfada benle yaprak mide bulantısından çok çekmiştik inş. sende o kadar olmaz gerçi her miden bulandığında meleğini hatırlıyorsun güzel duygulardı sanki ben hamile kalılı yıllar olmuş gibi halbuki daha 1 sene oldu neden se çok uzun olmuş gibi geliyor insana allahım isteyen herkese nasip etsin darısıda zeytin başına inşallah onun o güzel yüreği kadar güzel bir melek nasip etsin ona ,

yaprak canım demek mavişimin yeni dişi patlıyor ay yerim onu ben biraz zorlar senin bir kaç gün ama sonra 1-2 hafta yenisi çıkana kadar rahat edersiniz biraz diş olayı çok zor bizimkide üsten bir iki dişte kızarıklık var ama daha ucu çıkmamış bekliyoruz

zeytin canım hayırlısı böyleymiş demek eşin allahın izni ile sağ salim gidip dönsün 3-4 ay nedir ki sonra yine çalışmalara başlarsınız sizin çalışmalar yoğun geçiyor bacım sabah 6 da başlıyorkaydirigubbakcemile3

neyse hepinizi çok öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

günaydın kızlar
nasılsınız cnaşrım ben iyiyim eşim ankarada şimdi akşam binip sabah burda olacaklar tam yumurtlama günlerine denk geldi ama hayırlısı artık
iklim nasılsın canım ben iyiyim çalışmalar buara sıktı ama gün aşırı olacak artık dün yaptık bu akşam eşim yok yarın aşkama çalışma kaydirigubbakcemile
keçi boynuzu pekmezi içiyoruz koçişimle ben kudurduk iyice
iyi geldi doping etkisi yapıyo resmen
diloşuum canım nerdesin hadi gel
deryaa nasılsın canım
yaprak kolay gelsin canım sana bugün

hatunlarr diloşuum nerdesin canım yaprağım temizlikle uğraşıyodur şimdi
derya iklim nerdesiniz kızlar

geldim sinemcim
nasılsın fıstıkım
bak yumurtlama zamanı çalışmalar oluyormuş yine maşallah maşallah allahım bi bomba gelse var yaaaa

yaprakcım sana da kolay gelsin cnm temizlik var demek bende o kadar özledim ki temizlik yapmayı çok severim normalde ama maalesef eee sizin için zaten imkansız tahmin edebiliyorum diloş da aynı şeyi söylüyor baksana

adaşım diloşum çok geçmiş olsun bitanem kızıma benim kıyamam ben aman hasta olmasınlar yaaa
benim midem tam bulamıyor ama midem çok rahatsız dilekcim yani tuhaf anlatması reflü gibi üşütme gibi su bile içsem bi tuhaf oluyordu 2 haftadır bu hafta daha iyice abartmadığım sürece dün balık yapmıştı annem bayılırım balığa ben ama yiyemedim hiç midem çok kötüydü akşam sadece çorba içtim midem o kadar rahattı ki abartmamamk lazım işte ama çok da iştahım açıldı

kuşummm nasılsın canım evet bugünlerde çalışmalar hızlandı canım inş. bombayı patlatırım yaaa
hayırlısı olsun canım
oy bebişin artık kendini belli ediyo sana kontrolün cumamıydı az kaldı

evet cuma cnm benim
ayy tansiyonum düştü sinemcim b, de çikolota yedim bi, de bi uykum var sorma
kafamı tutamıyorum
uyumak istiyorum
allahım yaa var yaa çok garip acayip sarsıyor ve zorluyor insanı inan şu an zordayım ama bi o kadar da mutlu
çok garip yaaa

hatunlarr ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kendinize ve meleklerinize iyi bakın canlarım byee hepinizi çok özledim

günaydınnn canlarım nasılsınız ben yumurtladım sanırım akıntım gelmiş gece ama kocamm yokk canlı kaldıysa olmuştur ama kaçırdım sanırım hayırlısı olsun ne yapalım işleri uzamış bugünde orda akşama yola çıkarlarsa yarın sabah burda olurlar ben ancak akşama görürüm dün vize işlerini halletselerdi bu akşam yanımda olurdu ne güzel
yaprağım dileğim iklim deryaaa hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…