Bende 25.01.2010 da aşılama oldum doktorlar şuan 8 haftalık hamileyim ama doktorlar kalp atışını duymadı bebekde görünmüyor doktor 1 hafta daha bekleyelim olmasa alalım dedi çok üzgünüm
yaprakcım evet cnm
takip etmeyeceğini tabi ki biliyorum güzelim
ama işte burda kimse olmayınca başka yerlere sarıyorum
eee merak da hat safhada tabi
kızlar müdürün yanındaydım ancak geldim nasılsınız yaprak gelip gitmişsin karşılaşamadık canım diloşta çıkmış canım benim yaaa
bozok niş. meleğin görünür canım hayırlısını versin mevlam
iklim deryaaa nerdesiniz yok yazıldınızzzz
ay ben dr. aradaım ama ulaşamadım kocam gidiyo gelemicem demek için neyse yarında denerim şansımı
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz kendinize ve melekleriniz iyi bakın
yok canım ya niye kötü hissedesin, olur mu öyle şey
iklimden vakit bulduğunda geliyorsun zaten, ben de ilayda uyuduğunda gelebiliyorum ancak. benimki sürekli peşimde. pc yi açayım hemen gelip çekiştiriyor. onunla ilgilenmediğim için ağlıyor falan senağlama yani ben de günde 1 kere ancak gelebiliyorum.
bazen de eşim ilgilenirse ve yapacak işim de yoksa akşamları da bir bakıyorum. öyle yani. gündüz iklim uyuduğunda sen de gelirsin. işi falan boşver :1shok: işler hiç bitmez.
fotoları bilgisayara atayım yollıycam canım. geçen gece de dışarı çıktığımızda birlikte foto çektirdik. onları da yollarım.
yürüme konusuna gelince bizimki zayıf olduğu için erken yürüdü diye düşünüyorum ben. doktorumuz da nörolojik gelişimle ilgili dedi.
hatta elleri ile yapabildiği şeyleri falan da sormuştu. hani biz eğlence olsun diye alkış falan yaptırıyoruz ya o da nörolojik gelişimle ilgiliymiş.
ben zaten alkış yapıyor doktor amcası der demez bizimki alkışlamaya başladı alkisalkisalkis bile. doktor da gülüyor. sonra işte gel gel falan yapıyor. baş baş yapıyor. doktor gayet iyi dedi. boyu % 95 lerdeymiş. ablam dün ona kot tulum almış yani askılı bahçivan kot pantalon gibi. üzerinde 1 yaş için yazıyor. ben de ölçmeden 1 yaş diye nasıl olsa olur dedim. çamaşırlarını atıcaktım onu da attım kirliye yıkadık falan sabah bir baktım kısa geliyor :1shok: yani acayip boya gidiyor ilayda. e tabi kilo alsa da göstermiyor dolayısıyla. aman napalım bizimkiler de böyle. sağlıklı olsunlar da yeter yani kaydirigubbakcemile5.
iklimde çok yakında yürüyecek canım merak etme. yazın anne kız elele gezeceksiniz inşallah kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?