kocam 12 de ankaradan biniyo kızlar akşam 8:30 gibi evde olur inş. kaçımamışımdır hayırlısı olsun ama gelmesi beni sevindirdi
ay canım sorma bu ara gündüz uykusuda pek yok en fazla 1 saat uyuyor ve günde 1 kere o yüzden o uyuduğunda anca kahvaltı falan yapıyorım ufacık bir sese hemen uyanıyor ne bilim bizimki çok yaramaz teyzesi bu ara birazda huysuz , geçen hava güzeldi açık havaya çıkardık dünden beri hapşırıyordu bugünde burnu akıyor yine hasta oldu daha antibiyotiği biteli 10 gün olmadı tekrar hasta olodu ay ne yapacağım ben bu çocuk çok çabuk hasta oluyor doktorunu aradım normal olur bu hava tam grip havası dedi ilaç verdim akşama daha iyiydi ama gece belli olur huysuzluk ederse sabaha kadar uyku yok yine
canım ev işini falan bıraktım zaten iş güç yapacak zaman yok ablam geldimi o ilgileniyor bende evi temizliyorum gerçi oda pek sık gelmiyor o yüzde iş güç ev dandini bu ara aman ne yapim birde temizlik hiç çekemem şimdi yeni yattı bu saatten sonra ne temizliği demi,
vallahi bacım ilayda herşeyi maşallah ayından önce yaptı doktor doğru söylemiş alkışı falanda çok erken yaptı emeklemeyide yürümeyide maşallah kızıma bacım boyu zun olsunda kilo önemli deil sonra genç kız olduğunda o kilları vermek için uğraşacak diyetti perhizdi zor iş zayıf olsun sağlıklı olsun önemli olan bu mavişim sağlıklı ya kilosunu büyüyüncede alır resimleri bekliyorum bende atacam sana bir ara zaten özelden yazacam ama fırsat bulamadım tel. arızalı arıyamıyorum neyse en kısa zamanda yazarım öptüm ,
günaydın kızlar
nasılsınız cnaşrım ben iyiyim eşim ankarada şimdi akşam binip sabah burda olacaklar tam yumurtlama günlerine denk geldi ama hayırlısı artık
iklim nasılsın canım ben iyiyim çalışmalar buara sıktı ama gün aşırı olacak artık dün yaptık bu akşam eşim yok yarın aşkama çalışma kaydirigubbakcemile
keçi boynuzu pekmezi içiyoruz koçişimle ben kudurduk iyice
iyi geldi doping etkisi yapıyo resmen
diloşuum canım nerdesin hadi gel
deryaa nasılsın canım
yaprak kolay gelsin canım sana bugün
geldim sinemcim
nasılsın fıstıkım
bak yumurtlama zamanı çalışmalar oluyormuş yine maşallah maşallah allahım bi bomba gelse var yaaaa
yaprakcım sana da kolay gelsin cnm temizlik var demek bende o kadar özledim ki temizlik yapmayı çok severim normalde ama maalesef eee sizin için zaten imkansız tahmin edebiliyorum diloş da aynı şeyi söylüyor baksana
adaşım diloşum çok geçmiş olsun bitanem kızıma benim kıyamam ben aman hasta olmasınlar yaaa
benim midem tam bulamıyor ama midem çok rahatsız dilekcim yani tuhaf anlatması reflü gibi üşütme gibi su bile içsem bi tuhaf oluyordu 2 haftadır bu hafta daha iyice abartmadığım sürece dün balık yapmıştı annem bayılırım balığa ben ama yiyemedim hiç midem çok kötüydü akşam sadece çorba içtim midem o kadar rahattı ki abartmamamk lazım işte ama çok da iştahım açıldı
evet cuma cnm benim
ayy tansiyonum düştü sinemcim b, de çikolota yedim bi, de bi uykum var sorma
kafamı tutamıyorum
uyumak istiyorum
allahım yaa var yaa çok garip acayip sarsıyor ve zorluyor insanı inan şu an zordayım ama bi o kadar da mutlu
çok garip yaaa
yaprakcım hoşgeldin cnm
güle güle kirletin güzel evinizi
maşallah suphanallah mavişime 5.diş haaaa
benimde erken çıkmış dişlerim
6.ayda başlamış çıkmaya ama çok çektim dişlerden sorma gitsin
uzun zamandır rahatım neyse ki
ama çocukluğum dişçide geçti
hatta çok sevdiğim dişçimde vefat etti
dayanamadı bana dermişim
bu arada ona allah rahmet eylesin
evet çok heyecanlıyım yaprakcım
bi de artık merkezdeki değilde kendi dr uma gidicem ilk kez
çok seviyorum o kadını
telde konuştuk gerçi ama
o da çok sevindi sağolsun
gerçek bi gebelik takibi olucak yani
pek inanamıyorum yaaaa hala
tam bulantı değilde işte güzelim
kabızlıkda var yaa sıkıştırıyor beni işte
aynı reflü gibi evet
bugun de yanma var midemde sabah uyandığımdan beri
ama çözümünü galeta da buldum
çok rahatlattı gerçekten
ama genelde akşam kötü oluyorum
tersim ben kızım söylüyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?