Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

doğru söze ne denir
ancak ve ancak alkisalkisalkis alkisalkisalkis yapılır
al benden de o kadar a.s.

canımsın benim yaa
çok güzel yazmışsın cnm
kelimesi kelimesine
şapka çıkartıyorum cnm sanaalkisalkisalkis

ay pek bir körler sağırlar moduna mı girdik ne

ama içimden gelenleri yazıyorum canım gerçekten :1hug: olumunekankayizsmile

oh oh Allah keyfini daim etsin canım
sen doktorunu dinle talimatlara uy bak tamam mı vereliniortak

evcilik de nerden çıktı Allah iyiliğini versin senin :roflol:

geçen telefonda konuşurken
ismail türüt dinlemiyor muydun sen akannehir :roflol: :roflol:

ay şimdi türüt hayranları musallat olmasın başımıza
emeğe saygı şutarafagitti

arada kuzeyin oğluna izliyorum
diloşun hemşerisi çıktı diyorum içimden
güzel ama ya, sverim volkan konağı ben de

iklimsu nerdesin canım ya
ne güzel muhabbet var bak burda

iklimsu kocaman kız oldu artık
yaşını geçti :hooray:
ver eline bir bez toz falan alsın akannehir
sen de gel KK ya :roflol: :roflol:

evet yaa bu gelin tembel mi ne
baksana pek bi nazlı zaten yandım ben yandım
ayy kızlar şaka bi yana benim merette kızsa
napcaz nerden koca bulcaz
yok yok artık erkek anneleri gelir bizde naza çekeriz kendimizi di mi

evet ttalım ya iklim mızıldanınca ben hemen çıkmak zorunda kaldım i
ay sorma çok sinir oldum ya herkes bir acayip kendi çocukları büyüyünce sanki hiç küçük çocuk büyütmemiş gibi davranıyorlar dediğin gibi herkes bir hava , :lepi:

oh çok iyi yapmışın sefan olsun yakışır sanadorukpaşama bak sen demek parka gidiyor eferin ona bizde c.tesi iklimi götürdük teyzeleri ile oda bayıldı çocular kalabalıkla onlara bakıp bakıp duruyor elinden tutup dolaştırıyoruz henüz kendi yürümüyor çoktembel çok ne yapacağız bilmiyorum ,

testlerin güzel çıkmış çok sevindim ay kurban olurum ben onun parmaklarına çok güzel heycanlar bunlar allahım isteyen herkese nasip etsin sanki ben yıllar önce yaşamış gibiyim oysaki dah a yeni 1 yıl oldu herşeyin tadını çıkar sindire sindire yaşa zaman çabuk geçiyor hele hamileliğinin tadını çıkar en güzel zamanlarını yaşıyorsun allahım sağlıklşa sıhatle doğmasını nasip etsin inşallah ,cinsiyeti için erken biliyorsun bize 12.haftada erkek dediler 16.haftada kız çıktı yani doğru daha erken seninde kızın olsa offffffffff afet olur vallahi sibel canım benim bizde seni çok öpüyorum ,

hayatım hiç sorma ya insanlar bir alem kendi sesleri sanki gelmiyopr dediğin gibi üstekinin ikiz çocukları var 8 yaşında sabah 7 de başlıyorlar koşmaya ben bişey demiyorum onlar konuşuyor bide kocası 24 saat kendini yırtıyor pis pis küfrediyor insna utanır söylemeye siz benim kızımın sesini duyuyorsanız bende sizinkini duyayırum bunu hiç hesaba katmıyorlar ,

valahi bence sende söyle laf arasında öyle gülerek lafını sok vallahi millet hep öyle yapıyor o sana bir yerden düşmüş gibi ağlıyor dediğinde deseydin biz spor olsun diye yere atıyoruz sürekli koltuktan ondan ağlıyor gıcığa bak ya ay sinir oldum desene çocuğun varsa bu laflara maruz kalıyorsun , tatlım onlarla görüşmeyi düşünmüyorum zaten sadece merhaba okadar bide okadar laftan sonra kahveye gel bizim kahve günlerimiz var demez mi tabii dedim gelirim aslında bizde sana geleceğiz diyorlar yok anma görüşmem gelsinler kahveye ben gitmezsem bir daha gelmezler evlerine gittiğimi düşünsene arkamdan aman ne yaramaz kızı var heryeri karıştırdı diye dedikodu yaparlar ağlıyor diye bunları söylediklerine göre ,

eşimde kızıyor inadına ağlat diyor onlar kim oluyor diye ama ben baya taktım , karşı komşum var çok tatlı kibar bir kadın onunda 6 yaşında bir kızı var çalışıyor akşam o geldi kapıdan bir selam verdi iklimi sordu falan sordum sesimiz geliyor muu diye yok ne sesi diyor bana gelmiyor diyor asansör tam biizm kapının önünde bazen sansörden inerken geliyor oda tv sesi iklimin sesi falan yok diyor dedim senin 2 kat altın duyuyoruş oda diyor onlar uyduruyor alsanaalsanasmile
bacım öyle işte çok doluyum yine sıktım

vallahi sohbet süpermiş bayıldım tam benlik konular neyse ben karışmayayım yinede ama şunu söylüm adaşıma tüm kalbimle katılıyorum ben zeytine cevap yazsam aynısını yazardım ,
insanlar önce idealist olacak kendisine saygısı olacak , :lepi:

teyzesi bu kız büyüdükçe daha bana bağımlı oluyor akşam odadan 2 dk ayrılayım başlıyor ağlamaya babası ile oynamıyor o yüzden akşam bile zor geliyorum şimdi uyuttum onu öyle geldim sabah 8 de kalmış gün içinde 1 saat uyumuş anam enerjisi süper ,

bugün hava çok güzeldi istanbulda geçen konuştukya mustafa dün arabasını eve bıraktı iklimin bugün arabaya koyduk ablamla baya gezdik mağaza dolaştık alış veriş yaptık çocuğumda çok mutlu oldu sende arabayı eve al gün içinde biraz gezdir ,

bacım iklim hala yürümüyor bu arada söylüm iki üç adım atıyor sonra hop poposunun sütüne düşüyor ay sinir oluyor herkes soruyor yürümüyor mu diye yok diyorum aslında zamanı gelmiş diyorlar parkta 13 aylık bir çocuk var nasıl yürüyor resmen koşuyor 9 aylık iken yürümeye başlamış bizimki tek elini veriyor bana beni gezdir diyor çok komik görsen patates ailesi gibiyiz delikafadulden

evet yaa bu gelin tembel mi ne
baksana pek bi nazlı zaten yandım ben yandım
ayy kızlar şaka bi yana benim merette kızsa
napcaz nerden koca bulcaz
yok yok artık erkek anneleri gelir bizde naza çekeriz kendimizi di mi

vallahi çok tembel bacım sorma kıçı kıymetli yürümüyor bile bir naz bir naz tüm gün zırzır herkes şikayetçi haberin ola şimdiden söylümde sonra ay haberim olasaydı falan yapma ,
bacım bu meret kızsa ikinciyi erkek yaparsın iklimi sana vercez başka yolu yok olmadı 3. yapacaksın durmak yok yola devam zaten erkek nesli tükeniyor ,

neyse ben kaçtım kızlar yarın gelmeye çalışırım hepiniz çok seviyorum gidimde kendime tatlı yapmıştım onu yiyeyim bare ,

günaydın canlarım
nasılsınız maşallah iyi gördüm sizleri
allahım bozmasın muhabbetimizi
melekleriniz nasıllar
ben iyiyim
diloşum ölçüyorum ateşimi
biraz daha ölçim yazacam bakalım yorumlarsın artıkın
yaprak iklim diloş derya elif kendinize ve meleklerinize iyi bakın
allahım sağlık mutluluk ve huzur versin bizlere

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4
12.gün
13.gün
14.gün
15.gün
16.gün
17 .gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün

canlarımmm bugünde hava çok güzel
bebişleri gezdirmeye mi çıkardınız
derya nerdesin canım görünmüyosun

selam kızlar,

sinemcim oh maşallah canım
bu ne enerji valla bravo
üst üste çalışmalar yapılmış
ama spermlerin kendini yenilemesi açısından
günaşırı daha iyi falan diyordu bazı doktorlar
bi de tabi enerji lazım anacım
valla hem çalışıp hem de akşamları bu enerjiyi topladığın için
seni tebrik ediyorum alkisalkisalkisa.s.
inşallah inşallah en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın canım
diloşun dediği gibi 12 den vurursun inşallah :Saruboceq:

neyse ben kaçtım kızlar yarın gelmeye çalışırım hepiniz çok seviyorum gidimde kendime tatlı yapmıştım onu yiyeyim bare ,

ohhhh afiyet olsun bacım cokacimcoook
kilo derdin olmayınca yersin tabi :icecream:

Son düzenleme:

ay canım valla sorma sesini çıkarmıyorsun diye sen bişey bilmiyorsun duymuyorsun sanıyorlar, oysa terbiyenden susuyorsun. onlar ufacık bebelerin ağlamasına takıyorlar kafayı. yani bebek bu sonuçta derdini o şekilde anlatıyor. ne yapsın yavrucaklar ya. siz koskoca insanlarsınız siz niye kavga gürültü ediyorsunuz. hadi onun aklı ermiyor dile getiremiyor derdini sizin de mi aklınız ermiyor derdinizi anlatamıyormusunuz deyiverceksin ve ilgiyi alakayı keseceksin ama işte insanın ayıbına gidiyor. ama bizimki yani pek bir seviyor sözde, geliyor sarılıyor öpüyor, meraktan soruyormuş gibi yapınca da insan bişey diyemiyor tabi. bizim yan dairede de bebek var ve sesleri çok ayırdedilmiyor. o da 1 yaşını geçtiği halde hala zaman zaman çok ağlıyor ama ondan bahseden yok nedense ağlayan hep ilayda. ben geçende duştayken bir bebek ağlaması sesi duydum, ilaydayla da babası ilgileniyordu. hatta ben ilayda zannettim ağlayanı ve hemen kısa kesip çıktım banyodan. bir geldim ilayda uyuyor eşime dedim ilayda niye ağladı o kadar. o da şaşırdı. yooo ilayda ağlamadı, senin arkandan uyuttum ben onu dedi. ağlayan karşıdaki bebek yani. ben bile ayırdedemedim su sesinden dolayı sanırım. ama onlar maşallah hemen ayırdediyorlar ağlayan bebek hep ilayda oluyor.

aman neyse ya, valla hiç takmıyorum. rahatsız olan çıkar gider müstakil eve yani ne yapayım, büyüyene kadar böyle malesef. ben kimseye gitmiyorum zaten rahatsızlık vermemek adına. rahatsız olan benim evime de gelmesin madem. aman bacım boşver çocukla güne falan katılma dediğin gibi yüzüne gülerler arkandan laf ederler. ben çok gördüm öyle tipleri.
siz zaten kalabalıksınız, ablan kardeşlerin yeter sana zaten. haftasonları da eşinle çıkarsınız.

canım evet hava güzel gezmek çıkmak lazım çocuk hava alsın ama hiç enerjim yok inanki. haftasonu epey gezdik hala kendime gelemedim. bi de adet oldum enerjim iyice yerlerde yani. bi de bu havalar çok çarpıyor ya. ilayda daha yeni iyileşti ya tekrar hasta yaparım diye ödüm kopuyor. haftasonu güzel olursa hava çıkarız yine inşallah. gerçi yağmur yağacakmış ama artık bahar ya, çok uzun sürmez yağmurlar. önümüz de yaz bol bol gezeriz.

yalnız benim cadı acayip seviyor gezmeyi. haftasonu 2 gün üstüste çıkınca dün ikidebir kapıya gidip atttaaaa attaaa, hadi del attaaa deyip durdu :roflol:
gezenti şey

canım evet ya, eksikliğin hissediliyor hemen
iklim bütün gün seninle olduğundan kahrını hep sen çekiyorsun tabi
ister istemez sana bağımlı oluyor

ama ne güzel bak ablan sana arkadaş çıkıp gezin tabi
iklim biraz daha büyüsün ablanın kızıyla daha güzel oynarlar o zaman siz de çay kahve keyfi yaparsınız. arabayı alman da iyi olmuş. ben de alıcam evet, kucakta taşınmıyor ya, yere salıyorum yürüsün diye biraz gidiyor sonra yerde ne kadar çer çöp taş toprak varsa alıp ağzına götürmeye yelteniyor lmaz: ben de bırakmıyorum o yüzden yere. arabayı almak lazım evet. ama bu ara hiç enerjim yok dediğin gibi mafoldumben

ya tatlım takma bu kadar iklimin yürümesine, yakında yürüyecek o sen merak etme. her çocuk bir değil işte. bir zamanı var demekki. 2-3 adım atıyorsa devamı gelir onun sen merak etme. ama ondan sonra işin çok yani. çekirge gibi ordan oraya geziyor ilayda ben yetişemiyorum valla. her yeri karıştırıyor. akşam olunca resmen pilim bitiyor. eşim de yorgun geliyor ama bakıyor ben de derman yok mecburen ilgileniyor kafamçokkarıştı

diloş ve iklimsu size maille foto göndermiştim açıp bakabildiniz mi
sinemcim senin mailde problem vardı en son, gönderdiğim hiçbirşey gitmiyordu
ama düzeldiyse sana da gönderirim canım yanlış anlama sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…