oh çok iyi yapmışın sefan olsun yakışır sanadorukpaşama bak sen demek parka gidiyor eferin ona bizde c.tesi iklimi götürdük teyzeleri ile oda bayıldı çocular kalabalıkla onlara bakıp bakıp duruyor elinden tutup dolaştırıyoruz henüz kendi yürümüyor çoktembel çok ne yapacağız bilmiyorum ,
testlerin güzel çıkmış çok sevindim ay kurban olurum ben onun parmaklarına çok güzel heycanlar bunlar allahım isteyen herkese nasip etsin sanki ben yıllar önce yaşamış gibiyim oysaki dah a yeni 1 yıl oldu herşeyin tadını çıkar sindire sindire yaşa zaman çabuk geçiyor hele hamileliğinin tadını çıkar en güzel zamanlarını yaşıyorsun allahım sağlıklşa sıhatle doğmasını nasip etsin inşallah ,cinsiyeti için erken biliyorsun bize 12.haftada erkek dediler 16.haftada kız çıktı yani doğru daha erken seninde kızın olsa offffffffff afet olur vallahi sibel canım benim bizde seni çok öpüyorum ,
vallahi çok tembel bacım sorma kıçı kıymetli yürümüyor bile bir naz bir naz tüm gün zırzır herkes şikayetçi haberin ola şimdiden söylümde sonra ay haberim olasaydı falan yapma ,
bacım bu meret kızsa ikinciyi erkek yaparsın iklimi sana vercez başka yolu yok olmadı 3. yapacaksın durmak yok yola devam zaten erkek nesli tükeniyor ,
ben gidip yatağıma uzanıp
kitabımı okuyum
sonra yine görüşürüz güzeller
zeytincim o zaman 10.gün yumurtlan çatlamış gibi görünüyor bakalım yarın kaç çıkıcak
2 gün daha yüksek çıkarsa 36.4 çivarı yani yumurtlama 10.gün olmuştur demektir
yaprakcım cnm yaaa
bi türlü yazamadım sana
evet geldi mailin
harikasınız cnm maşallah
tam prenses yaa mavişim benim
ana kız çok hoşsunuz maşallah
sende hiç yaşını göstermiyorsun cnm yaaa
boşver yaş konusunda bi şey sorucam
biz aynı yaşta mı anne olucaz
sende ilayda doğduğunda benim yaşımdamıydın
ay sayfamızın güzelliğine bakın şimdi
mavişim atta atta del atta diye kapılarda
esmer bomba gelinim çat pat adımlar atıyor park gezmelerinde(dilekcim sakın sorun etme üzüyorsun bak beni deli tabi ki yiricek çok az kaldı)
sinem kuş gözünü hedefe dikmiş meleğinin gelmesini bekliyor
öteki çatlak dilek meretin kız mı erkek mi olduğu derdine düşmüş
çok tatlıyız biz yaaaaa
canım mailim şuanda iyi bir problem yok
diloştan alabilirsin mailimi
evet çalışmalar çok sıkı tuutuk bu sefer
gün aşırı yapıyoz olmuyo bide hergün deneyelim dedik
bide akşam hiç kalkmıyorum yataktan doğru uykuya veriyorum kendimi
dışarı fazla akmıyo bakalım içerde kalanlar yumoşa yetişmiş mi bu ay belli olur 22 de falan
yaprağım günaydın canım inş. allahım herşeyin hayırlısını versin
mum pozisyonunda ben gibi hatunu sallıyo yaaa iyice gitsin diye
beynime kan sıçrıyo resmen
meviş nasıl dişlerini çıkardımı bi tane vardı ucu görünen
kızlarr hu huu gelmediniz profta yok ortada nerdesiniz canlarım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?