Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

buralardayım sinemcim
ilaydadan fırsat buldukça gelip bakıyorum canım

derya da ne zamandır gelmiyor ya
bir geldi göründü sonra yine kayboldu
bebekle uğraşmak zor tabi

ay sorma sinem ya
hiç durmuyor, bizimkiler de bu nasıl kilo alsın ki diyor
5 dak. oturmuyor ya, sürekli gezinti halinde
ben yoruluyorum onu gördükçe kafamçokkarıştı
bi de evet ne bulursa ağzına götürüyor
anlamaz ki yencek bişey mi pis mi temiz mi
o yüzden gözümü dört açmam lazım canım sengözlerimebaksanab

senin performansın maşallahı var
vitaminler doping etkisi yaptı sanırım hihoyyyt
kayışı koparma, biraz daha gayret
günaşırıya dönebilirsin bence artık
epey oldu çünkü :içelim:

tatlım nette problem vardıya bakamadım biraz sonra bakarım yorumlarımı yazarım , bende sana yollayacağım ynei fotolarını bu ara çok gerginim biraz toparlanim yollarım öpüyorum seni

Y canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına herşey çok güzel olacak sen bunları hak ediyorsun tatlım , bende 2 li testi yaptım 3 lüyü yapmadım gerek görmedi doktor hayatım p li bişey hatırlaymadım ama yaprağın dediği gibi ultrası-on falan var ama daha erken senin için neyse doktoruna sorarsın gittiğinde ,
sana telde söylemiştimya senle beraber hamile bir kız arkadaşım daha var diye o sende 2 hafta önde bebeğinin cinsiiyeti belli olmuş erkekmiş %99 bak şimdiden iklime talip diyim sana şu meretin cinsiyet, belli olsun olmazsa onu yedekte bekletiyorum haberin ola ,delikafadulden

meraba tatlım bizim şu nete bişey var ama anlamıyoruz bir dengesiz neyse bende sizi merak ettim ne yapıyorsunuz diye ,

ah yesin teyzesi onun yürüyüşlerini kurban olurum ona ben ay ne ttalıdır şimdi minnoşum eh yaşına bişey kalmadı şurda artık yaşında olacak benim papatyam iklim ablası büyüdü sıra onda
bizde iyiyiz bacım işe ne olsun tüm gün iklimle uğraşıyorum ay delirme noktasındayım resmen 2 dk durmuyor mutfak pazar yeri tüm dolap kapakları açılıyor herşey yerde kapıyı kapatıyorum saatlerce mutfağın kapısında ağlıyor nasıl baş edeceğim bilmiyorum vallahi imdat diye bağıracağım çok yoruldum çok fenayım :1no2: yakında bakırköye gitmezsem iyi sakinleştiriciler bile fayda etmiyor ay yine söylendim ne yapim biri nasılısn diye sorunca hemen sıralıyorum elimde deil ne yapim ,delikafadulden

canlarım bugun yoktum
çok geç kalktım
eczaneye gittim ilacım yoktu
sonra eneslere gittim yine
aman laf lafı acıyor 7 de çıktım eve valla
allahtan yemeğim vardı
kızlar cnm sıkıldı ama kötü bi haber aldım sabah
ikinci derece kuzenim vardı aramızda 5 gün vardı
sürekli kanaması vardı ilk günden hemde kırmızı dr u sorun etme bebek iyi görünüyor demişti ama kanamanın rengi kırmızıydı
murat bile tehlikeli diyordu cnm kocamda prof oldu sormayın
progestan kullanıyordu o da
dr mutlaka dinlenmelisin diormuş iş falan yapmıyordu ama
kayınvalidesiyle oturuyordu ne kadar ayakaları uzatıp dinlenebilir ki
düşünün artık dün gece kanaması artmış ağrı da olunca
gece hastaneye gitmişler ve sun isancıyla düşürtmüşler
c.tesi de ikili testi için kan vermiş çrş.günü sabahı sonucunu almış
herşey normal demiş dr çrş.akşamı bu olay olmuş düşünsenize c.tesi usg de çok güzeldi herşey diyor
arayıp geçmiş olsun demek çok zordu benim için ama aradım tabi
çok güçlü buldum ama kendisini
1 sene ara verdim bu işlere dedi
zor çok zor allah yardımcısı olsun sabır versin ne diyim
işte benden bu kadar güzeller
kocaman öpüldünüz
görüşürüz yarın

haa sinem kuş
ısın güzel gidiyor bitanem
zaten adet gününe kadar yüksek gidicek cnm
en önemlisi son gün biliyorsun
güzel günler yakın inannıyorum ben

günaydın canlarım hayırlı cumalar
nasılsınız diloşum geçmiş olsun canım allhım böyle acıları kimselere yaşatmasın
bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin sağlıkla
sen nasılsın kib öptm kocaman ,

gUNADYIN kIZLar herkese hayırlı cumalar,

Sinemcim bu guzel Cuma gununun hurmetine insallah bu sefer hamile kalırsın bize guzel haberler verirsin,

Bebekleri kucaklarında olan arkadaslara Allah saglıkla sıhhatle buyutmeyi nasip etsin,

Hamile arkadaslarada Allah saglıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin..

Allah tum inanan yuvalara mutluluk huzur dirlik duzenlik versin.. HAYIRLI evlatlar nassip etsin..

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün 36,7
15.gün
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün

bugün ateşim böyle çıktı diloşum
evet ateş son günde çok önemli
allahım herşeyin hayırlısını versin iyi insanlarla
karşılaştırsın bizleri
deryaa iklim yaprakkk eliffff
öpüldünüz canlarım

elifim canım allahım kabul etsin canım bütün dualarını
sağlıkla alın kucaklarınıza bebişleri ve sağlıkla büyütün
rabbim kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın
amin amin diyorum elifim dualrına allahım duysun ağzından

sinemcim calısma biraz erken baslamamıs mı?
birde sen hiç ovulasyon testi kullandın mı?

belki yumurtlama gunlerin hakkındaki fikrin yanlıs??

bu arada 7 gun ustute calısma olayını baya bi kıskandım walla :)

canım 25 günde bir adet olduğum için 25-14=11 oluyo bazen 24 günde bir oluyorum
ateş ölçüyorum oda 11. günda falan yumurtladığımı gösteriyooo
ovülasyon testi yapmadım hiç canım
dün ara verdik canım gün aşırıya başladım
bugün çalışma olur

Bugunlerinin kıymetini bil hamile kalınca adamlar rahatına duskunluge baslıyor unutuyorlar calısmayı falan :)

mrb tatlım oh ne güzel gezmişin vallahi şimdi hayatın tadını çıkar meretim doğunca böyle gezmeye ara vereceksin ben ve yaprak gibi ev kuşu olacakısn tabii bizim kızlar büyümüş olcak o zaman bizde geziyor olacağız ordan oraya , bacım sen enesle çok vakit geçirki seninkide ona geçsin maşallah çok akıllı çocuk bizimki kime çekti bilmem ama çok yaramaz hiç yerinde durmuyor bare damat uslu olsun demi,

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm neler hissettiğini tahmin edebiliyorum kuzeninin bizde aynı acıları yaşadık allahım bir şekilde sabrını veriyor çok üzücü bir durum kanama zaten tehlikeli bir durum demkki böylesi daha hayırlıymış sende üzme kendini herşey insanlar için tatlım kendine ve minik fasülyeme iyi bak

kızlarr nerdesiniz canlarım yaaaa
özledim sizleri

mrb tatlım
vallahi bu çalışma olayları performansın süper yani bravo neden geliyor bu kadra enrji pes yani aman nazar değmesin ,
güzelim hergün çalışma sper sayısını ve yoğunluğunu azaltıyor demişti bizim doktorumuz gün aşırı olması hem spre sayısını hemde yoğunluğunu çoğaltıyor bide sabah sattlerinde spermler daha hareketli oluyor öylede deneyin bende 25 günde bir adet oluyordum 9.günden itibaren çalışmalar başlıyor ve gün aşırı 18.güne kadar yapıyorduk sonra cinsel perhiz çünkü çocuk oluşuyorsa yerleşme aşaması oluyor gerçi ben senin kafanı karıştırmayayım ben bu yöntem ile hamile kaldım , iklime hamile aldığım ayda 11.günde ateşim 36.400 ogün yaptık ve hamile kaldım

tatlım yaprak gelmemişin ilayda uyumadı sanırım ben iklimi yatırdım bir bakim dedim bir ara yine uğrarım yemeğe girişim akşama taze fasülye bulgur pilavı salata yapıyorum nasıl menüm ,

slm canım ben gün aşırı deniyorum olmadı bari hergün yapalım dedik birde sabaha kadar kalmadan yattım yaınca rahat ilerler belki
birde benim boyum çok uzun yaa
spermcikler yetişemeden telef oluyolar galiba
eşimde sigara içiyo bırakmıyo
bu günden sonra gün aşırıya başlicam canım allahım hayırlısını versin
senin iyi olmana sevindim kuşum diloşla yaprak uğramadı bugün
allahım sağlık versin bizlere
kızlar yaa benim sol el baş parmak ve 2. parmak istem dışı hareket ediyoo neden acaba sabahtan beri geçmedi göz seğirmesi gibi ama gözle görünür derecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…