Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ben de karşı değilim zaten ama aşı olduğumda hep kötü olurum zayıfım ondan mıdır bilmiyorum. Ondan çekiniyorum bir de bazı gebelerin Dr lari riskli durumları olan kişilere 30. Hafta falan önermiş erken istememis. Böyle olunca daha da kafama takıldı. Tek doz da olsa olayım istiyorum ama çok erken olmaya çekiniyorum. Şeker yüklemesi zamanım yeni yeni geldi zaten Dr haftaya filan yaptırabilirsin dedi 50 gr la

Silikon uç aldık ben çok ağlamaya başladım çünkü. Onda da şimdi memeyi kabul etmiyor illa uçla istiyor. Bu da canımı sıkıyor. Bilmiyorum hangisi daha iyi. Garmastan aldırdım bugün lansinoh da devam edeyim dönüşümlü olmazsa

Ben de bir haftadır alaturkaya gidiyorum çok zor oluyor ama belki bir faydası olur pelvik kaslara vs diye gidiyorum. Sen 40 hatanı doldurmuş muydun bu arada?

Bende aynı canım 28. Haftadan beri haftada 2 pilatese gidiyordum. Hurma ahududu yaprağı ananas düzenli yapıyordum. Her gün az da olsa yürüyordum. Doğuma kadar da pilatese devam ettim. 2 gün önce pilatesteydim. Doğurduğum gün bile gidecektim Sancım bir anda başladı. Evde 1-2 saat oyalandım hastanede 4-5 cm açıklıkla saat 6 da gittim. 10:22 de bebişim kucağımdaydı. Bilmiyorum vücut yapısı mı bunların mı faydası oldu. Suda doğum yapmak istiyordum sen doğurursun o zamana kadar yetiştiremeyiz diye vazgeçtik

Maşallah ne güzel bir doğum hikayesi olmuş ben de suda düşünüyorum ama seninki gibi olsa da hayır demem iyiymiş vallahi ben fe pilates yapıyorum inşallah faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…