- 16 Ekim 2016
- 2.975
- 2.323
- 133
Teşekkür ederim canımHiç bir şey olmaz. Oral aşırı kötü yapıyor. Vajinal kullanmak daha iyi zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımHiç bir şey olmaz. Oral aşırı kötü yapıyor. Vajinal kullanmak daha iyi zaten
bende vajinal alınıyor diye biliyorumOral dedi öyle aldım ama midem de kötü ya vajinal alsam ne olur ki Dr a danışacak durumum yok şu an çünkü özel Drum yok
Bulantiyla uyanıyorum ağzımda garip bir tatla. İlaç aldığımdan beri oluyor vajinal aldım gece yine bulanıyor. Metalik gibi garip Bi tat ağzımda.. Akıntı yaptı bu ilaç ama şükür ki renksizbende vajinal alınıyor diye biliyorum
nasıl oldun
Simdi özelden randevu aldım 4.30 musaitmis Bi bakalım ne diyecekbende vajinal alınıyor diye biliyorum
nasıl oldun
kanaman yok ama dimiBulantiyla uyanıyorum ağzımda garip bir tatla. İlaç aldığımdan beri oluyor vajinal aldım gece yine bulanıyor. Metalik gibi garip Bi tat ağzımda.. Akıntı yaptı bu ilaç ama şükür ki renksizinşallah ultrasonda da hersey yolunda der Bi sıkıntı olmaz kontrole gidince
teşekkür ederim canım
Yok şükür. Ama korkumun geçmesine yetmiyor çünkü daha önce de 1 kez olmuştu ama sonuç kötü oldu. O yüzden tetikteyim kalp atışını sağlıkla Bi duysak ilk beklediğim o ama ona da var daha 5+5kanaman yok ama dimi
çok haklısın korkmakta. kalp atışını duyana kadar o korku geçmiyor. ilk 3 ay doktora korkarak gideceksinYok şükür. Ama korkumun geçmesine yetmiyor çünkü daha önce de 1 kez olmuştu ama sonuç kötü oldu. O yüzden tetikteyim kalp atışını sağlıkla Bi duysak ilk beklediğim o ama ona da var daha 5+5![]()
Aminnnçok haklısın korkmakta. kalp atışını duyana kadar o korku geçmiyor. ilk 3 ay doktora korkarak gideceksin
içini rahatlatmaya çalış. ben kanama , lekelenme yoksa iyidir diye kendimi telkin ediyordum. illa ki ters bişey olsa işaret verir
hiç onu düşünme ,allah bağışlasın yavrunu
Benim 2 doktorum da 3 aya kalp atışını dinletmediler canım, kalp atışını alabilmek için cihaz içeri ısı gönderiyomuş o yüzden önermediler. Ben ilk defa 12. Haftada dinlemiştim. Ama 6+4’te kalp atışını gözlemledik gözdük ve görerek takip etmiştik kontrollerde. Sen de dikkat et devlette özellikle, tahlil için gittiğimde muayeneye girip ben uyarmıştım kalp atışı gözlemliyorux ama dinlemşyoruz diye. Doktor da doktorunuz doğru demiş ama işte buraya gelem herkes duymak istiyo diye otomatik açıyoruz açmicam sizinkini demişti.Aminnnçok haklısın canım. Dr a gittim geldim bebek göründü fakat çok minik daha kalp atışını net sayamadı ama normal gibi gorunuyor haftaya daha net konuşabiliriz dedi. Kese de düzgün şu an için dedi 1 hafta daha kullanacağım progestan. Çok yan etki yapıyorsa birakabilirsin de dedi ama korkuyorum kullanayim diyorum kontrole kadar. Haftaya da güzel sonuçlar alırsak daha belli olacak yani durumlar
kalp atışını 7-8 haftadan önce duyamayiz dedi sadece ordan atımı gördük
![]()
Yaa niye hemen yalancı pozitif dedin kiiiBebetime gebelik testi. Muhtemelen yalancı pozitif. Siz ne düşünüyorsunuz ?![]()
Çok teşekkür ederim canım. Devlete gidince de uyarırım nolur nolmaz.Benim 2 doktorum da 3 aya kalp atışını dinletmediler canım, kalp atışını alabilmek için cihaz içeri ısı gönderiyomuş o yüzden önermediler. Ben ilk defa 12. Haftada dinlemiştim. Ama 6+4’te kalp atışını gözlemledik gözdük ve görerek takip etmiştik kontrollerde. Sen de dikkat et devlette özellikle, tahlil için gittiğimde muayeneye girip ben uyarmıştım kalp atışı gözlemliyorux ama dinlemşyoruz diye. Doktor da doktorunuz doğru demiş ama işte buraya gelem herkes duymak istiyo diye otomatik açıyoruz açmicam sizinkini demişti.
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimmprogesteronu bırakma hemen biraz devam et.
Akıntı olayı da progesteron kaynaklı olmayabilir, gebelik sürecinde akıntı başlıyor zaten. Önemli olan rengi. ben hiç akıntı bilmezdim gece olduğumdan beri aktif var. Endişelenme normal yani![]()
aaaa var gibiBebetime gebelik testi. Muhtemelen yalancı pozitif. Siz ne düşünüyorsunuz ?![]()
Az önce başka markayla denedim. Silik görünüyorYaa niye hemen yalancı pozitif dedin kiiigayet pozitif duruyor bence ya
hangi marka bu Bi de başka test var mi elinde
Yazmışsın markasını pardonbaşka bi markayla da denedin mi? O markanın güvenilirligini bilmiyorum kullanmadım da hiç. Ama pembe renk var gibi görüyorum var dimi
![]()
Yaaa. Ben de araştırdım biraz bazılarında yalancı pozitif vermiş. Bazılarında doğru. O yüzden başka markayla denedim silik çıktı. Normalde cumartesi ya da pazar adet olmam gerekti ama belirtilere göre 6 gün geç yumurtlama oldu. O yüzden bat bu cumaaaaa var gibi
bebetime bilmyiorum ama benim testim de yalancılığıyla ünlü bir testti , artımet sanırım
yalancı değilmiş :)
hiç belli olmaz
var mı gecikme
Yaaa çok heyecanlıAz önce başka markayla denedim. Silik görünüyorfotoda çıkmaz ama o yüzden çekmedim. Tahmini cuma günü adet gunum. Dün gece aşırı ağrılarım vardı. Şuan bile ince sızılarim var. Ama geçen aylarda böyle oluyor diye belirti gözüyle bakmıyorum
yarın yine denicem
Yaaa. Ben de araştırdım biraz bazılarında yalancı pozitif vermiş. Bazılarında doğru. O yüzden başka markayla denedim silik çıktı. Normalde cumartesi ya da pazar adet olmam gerekti ama belirtilere göre 6 gün geç yumurtlama oldu. O yüzden bat bu cuma![]()
Bi de erken gebelik testi de alabilirsen onunla da yap bence daha net çıkarAz önce başka markayla denedim. Silik görünüyorfotoda çıkmaz ama o yüzden çekmedim. Tahmini cuma günü adet gunum. Dün gece aşırı ağrılarım vardı. Şuan bile ince sızılarim var. Ama geçen aylarda böyle oluyor diye belirti gözüyle bakmıyorum
yarın yine denicem
Yaaa. Ben de araştırdım biraz bazılarında yalancı pozitif vermiş. Bazılarında doğru. O yüzden başka markayla denedim silik çıktı. Normalde cumartesi ya da pazar adet olmam gerekti ama belirtilere göre 6 gün geç yumurtlama oldu. O yüzden bat bu cuma![]()
Yeniden yap bence bi de erken gebelik testi alıp yapmayı dene derim canım. Ne olur ne olmaz kesin sonuçBebetime gebelik testi. Muhtemelen yalancı pozitif. Siz ne düşünüyorsunuz ?![]()
Erken gebelik testinde 2. İdrarla denemeni öneririmYaaa çok heyecanlıyarın ilk idrarla dene ama buraya da at lütfen çatlarım ben meraktan
![]()
ilk idrarla değil mi buAz önce başka markayla denedim. Silik görünüyorfotoda çıkmaz ama o yüzden çekmedim. Tahmini cuma günü adet gunum. Dün gece aşırı ağrılarım vardı. Şuan bile ince sızılarim var. Ama geçen aylarda böyle oluyor diye belirti gözüyle bakmıyorum
yarın yine denicem