Boş gebelik :((

canim kaliba bos gebelik gecirmisin gecn yil ve simdi hamilesin Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin dogal yoldanmi kaldin?

1 yıllık evliyim ilkti bu doktor ilk adetten sonra başlayabilirsin dedi ama internetten okuduklarımdan sonra kararsız kaldm korkuyorm
durularimiz benzer cunki hepimiz bos gebelik keciridk ve ayni ayni haftalarda iste 6-8 hafta civarnda kurtaj olmusuz amma bazilerimize doktor 3 ay korunmayi bazilerimize korunmamayi onermis aklima iste bu takilyor neden acaba ?benim doktor 1 ci adeti bekle sonra korunma dedi amma ben korkuyorm kasima kadar esimler kontrolerden kecb o zamanakadar korunmal istiyorum 17 austostda kurtaj oldum 4=3 gun leke sekilli kanamam oldu bitd dunden beri kaslarimda agri baslayb lekelee geldi kaliba 20ci gundu bugn adet olucam boyle erken beklemiyordm ?boyle erken adet olaninz oldumu 15gunde konrtole gitmisdim temizsin soyledi doktor kalinlasmada yok dedi

Bana kalırsa sen yine 2 ay bekle çünkü cok zor bi dönem piskolijik olarak hemen toparlanamıyosun kendimden biliyorum hemde vücudun biraz dinlenmis olur tabi bu benim fikrim yine sen bilirsin doktorum bana 3 ay korun dedi ama ben 1 sene koruncam

3=4 ay korunucam zaten amma 1 yil benim yasmda 1 az cok zaten artik 35deyim ,zaten hamile olmakdan korkar hale geldi

3=4 ay korunucam zaten amma 1 yil benim yasmda 1 az cok zaten artik 35deyim ,zaten hamile olmakdan korkar hale geldi
Ben 24 yaşındayım bi tanede oğlum var 5 yaşında bu sene anasınıfına başlıcak o yüzden 1 tane daha yapıyım en azından anasınıfı döneminde hamileligi atlatırım 1. sınıfta ilgilenebilirim oğlumla diye düşünmüştüm ama o da olmadı oğlum okula başlayınca aynı piskolojiyi kaldıramam bi da çünkü ilk 3 hep acaba dicem bu yaşadıklarımdan dolayı ister istemez oğlumada yansıtıyorum bunu o yüzden biraz ara vercem ilerde Allah nasip ederse düsünürüm yine

Allah bagislasin canim sen 1 yil ara vermekte dogur yapiorsun zaten hem gencrsn hemde bebis benim durumum farkli Amma yine Allahim nasiptse var sa vericek bana da senin de ogluna bir kardes payi insallah

A
Allah bagislasin canim sen 1 yil ara vermekte dogur yapiorsun zaten hem gencrsn hemde bebis benim durumum farkli Amma yine Allahim nasiptse var sa vericek bana da senin de ogluna bir kardes payi insallah
Amin canım tşkr ederim inşallah en yakın zamanda seninde hamilelik haberini alırız dualarımda olucaksın hep Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

A

Amin canım tşkr ederim inşallah en yakın zamanda seninde hamilelik haberini alırız dualarımda olucaksın hep Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
Amin canim Amin Allah arzusunda olan bebis yolu gozluyne her kese nasip etsin

senin gibi anne adayalrini bos gebelikden sonra gorduyumde icime bir umud dogur ne guzel insallah sag salim bebisine kavusursun
sende mi boş gebelik geçirdin canım. Benim aslında boş gebelik değildi kimyasal gebelikmiş ikincisi ilkinde ikiz bebeklerim vardı ama doktorum ultrasyonda 2 hafta göremedi ne zaman ki 10 hafta oldu o zaman iki tane olduklarını gördü. yeni oluşan kese önde olduğu için d.iğer keseyi saklamış boş gibi göstermiş canım. Ama üzülme rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah.

evet caanim birde hic tedavi filan almadan 1,5 yildan sonra kaldim diye sevindm ama sevincm kursagimda kaldi 7ci haftada artik bos gebelik oldu amma doktorum belki gorunur deye bekleyelim dedi 2 gun sonra dusuk yapdim kismet .o ikizlerin normal yoldanmi olmusdu?

normal yoldan olmuştu oda canım. çok düşünmemeye çalış canım benim arkadaşımında hiç problemi yoktu ama 3,5 sene sonra hamile kaldı yani zamanı vardır bebeğinin. o zamanı bekliyor dolunca gelecek oda. bende kan pıhtılaşması sorunu var. düşük sonra kimyasal gebelik geçirince genetik araştırmasını yaptırmıştık sende yaptır istersen önceden hamile kalır kalmaz clexane 4000 diye kan sulandırıcı iğne vurulmaya başladım.

Arkadaslar Merhaba,
7+3 teyim. Iki hafta once keseyi gormustuk. Bugun kesenin icinde yolk sacini gorduk. Doktor kucuk dedi. Keseyse buyumus, ama kalp atisi ve bebegi goremedik. Sanirim alinacak. Gebelik belirtileri hala devam ediyor. Lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz? Moralim cok bozuk(

Geçmiş olsun canım kesenin içinde yolk saçı görülürse boş gebelik olmuyo diye biliyorum ben istersen biraz daha bekle hemen aldırma zaten sana bi zararı yok

yolk saci varsa bos gebelik deyil canim sen bir az bekle bence 9cu haftada bile duyan var kalp atsini

Kizlar, sagolun. Iki gun sonra bir baska doktora daha gidecegim, ama dun doktor hic iyimser konusmadi. Hayirlisi neyse o olsun, ama insan cok uzuluyor( Allah isteten herkese saglikla nasip etsin

Kizlar, sagolun. Iki gun sonra bir baska doktora daha gidecegim, ama dun doktor hic iyimser konusmadi. Hayirlisi neyse o olsun, ama insan cok uzuluyor( Allah isteten herkese saglikla nasip etsin
İyi düşün iyi olsun canım ben bundan 4 ay önce geçirdim boş gebeliği 9 haftaya kadar bekledi dokturum benim kesede yolk saçı da görünmüyodu sonra kürtaj oldum işte. 1 hafta önce yine hamile olduğumu öğrendim ama malesef o da bugün düştü

Canim cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda en guzel sekilde saglikla bebegine kavusursun. Beklemek cok zor. Bir de butun hamilelik belirtileri devam editor, o cok zor geliyor insana. Bos gebelik cok yasanan bir durum anladigim kadariyla. Aslinda belki de sukretmemiz gereken bir seyi yasiyoruz. Bebeklerimiz saglikla gelsinler insallah. Bugun cok yakin bir arkadasimla konustum. O da bos gebelik, hemen ardindan bir dusuk yasamisti. Simdi iki tane dunya tatlisi kizi var. insallah bize de nasip olur:)

Amin canım
Amin canım inşallah bu boş gebeliğide araştırdım ben aslında bebek oluşuyomuş ama sağlıksız olunca vücut onu kendi kendine yok ediyomuş bunun nasıl olduğununda bilimsel bi açıklaması yokmuş... bu da bize bi tesselli işte doğup sağlıksız olup ömür boyunca acı çekmektense böylesi daha iyi gibi düşükte aynı bunun gibi sağlıksız olduğu için tutunamıyomuş benim ilk hamileliğimde düşük olmuştu doktorum söylemişti bunu ama insan yinede üzülüyo işte 2 düşük 1 boş gebelik piskolojik olarak çökmüş bi durumdayım Allah oğluma sağlık versin inşalla seninde iyi haberlerini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…