Boş gebelik :((

HAFTAYA PAZARTESİ BELLİ OLCAK BNMDE KESEDE BEBEK YOK 7+4 ÜM SUAN KÜRTAJDAN KORKUYORUMM NASIL OLUYOR
Canım sana şöyle söyliyim ben genel anestezi altında istemiştim anestezi doktoruda kan tahlili felan yaptı bi sorun çıkmadı yani genel anestezi onaylandı ama ben kürtaja girceğim gün aksilik grip oldum ve bu durumda genel anestezi yapılamaz dediler. Ya grip geçene kadar beklicem yada lokal olcam tabi bunu senin seçimin doktorlar kesinlikle zorlayamıyolar seni bende lokali kabul ettim keşke bekleseydım dedim sonra çünkü çok acı çektim ama genel olsaydım hiç bişey hisetmicektim... sana tavsiyem mutlaka genel anestesi altında ol...

PEKİ CANIM COK GEÇMİS OLSUN SANADA RABBİM BİDA YASATMASIN BOŞ GEBELİKMİYDİ SENİNDE BU ARADA NE KADAR ÖDEDİN

Amin canım...Evet canım boş gebelikti 9 haftaya kadar bekledim sonuç deģişmedi ben para ödemedim devlet hastanesinde oldm çok memnun kaldım çünkü doktorum çok iyi çok güzel ilgilendi benimle

Can

Canim hic acele etme benim gecen hafta 7+4 haftalik gebeligimde yolk kesesi bile yokdu sadece kese vardi bu hafta gozukmese bos gebelikdir dedi cok korktum ve hep dua ettim bu hafta gittim bebegimde ordaydi kalp atislarinida duyduk allaha sukur oyuzden kesinlikle bekle bu hafta belli olur ben megerse 6+4 haftaligim yani oyle girdi doktor bilgilere duydum bazen yanilabilioruz adet duzensizli olabilior birdw gec dollenme olmus olabilir dua et ve bekle kesinlikle

Merhaba arkadaslar ben de yeni katildim ben de bos gebelik yasayanlardanim hemde 2.kez ilkinde 7 haftalik alindi suan abi 10 haftalik ve yine kurtaj olucam aranizda 2kez bos gebelik yasayip tekrar saglikli bi bebek sahibi olan var mi

Merhaba arkadaslar ben de yeni katildim ben de bos gebelik yasayanlardanim hemde 2.kez ilkinde 7 haftalik alindi suan abi 10 haftalik ve yine kurtaj olucam aranizda 2kez bos gebelik yasayip tekrar saglikli bi bebek sahibi olan var mi
Cok gecmiş olsun. . Bnde 1 ay once oldum hala psikolojık olarak iyi degilim hep aklımda.. sız 1.den ne kdr sure sonra hamile kalmıştınız ..

Bende 6 ay kadar önce oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktıktan sonra 1 ay adet gördüm sonraki ay yine hamile olduğumu öğrendim bu seferde 5+3 ken düşük oldu hala hamile kalamadım bende bu sorunun cevabini merak ediyorum boş gebelikten sonra saglıklı bi hamilelik geçiren varmı lütfen paylasın bizimle ?!?

Evet cnm yollandi ama birsey cikmadi ondanda ikinciyide yarin yollicaklar yarin kurtaj olucm ve uyuyamiyorum
İlkinde bişey çıkmadıysa korkma canım bi sorun yoktur o tamamen o ay ki yumurtalıklarınla yada spermle alakalı bişey... hamilelik düşündüğün ay hiç bi şekilde ilac icme yumurtalıkların sağlıklı olsun bide eşinle hergün değilde 1 gün arayla ilişkiye gir çünkü hergün ilişki spermin kalitesini düşürüyomuş doktorum söylemişti bunları bana

Bugun giitigim doktor genetik bozukluk olabilir yada kan pihtilasmasi dedi onun icin test yapti sonuclar 2 ay sonra cikcak iste bkalim ilac icmiyorum cnm zaten cocuk dusundugumuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…