- 4 Ocak 2016
- 7
- 3
- 1
Amin canim. Insallah buradan en kisa zamanda iyi haberlerimizi paylasiriz. Dun kesenin icinde bebegi goremeyince aglamaya basladim. Insan ne kadar sagduyulu olsa bile etlikeniyor. Umarim her seyin hayirlisi olur. Oglusuna Allah uzun saglikli omur versin. Destegin icin sagol:)Amin canım
Amin canım inşallah bu boş gebeliğide araştırdım ben aslında bebek oluşuyomuş ama sağlıksız olunca vücut onu kendi kendine yok ediyomuş bunun nasıl olduğununda bilimsel bi açıklaması yokmuş... bu da bize bi tesselli işte doğup sağlıksız olup ömür boyunca acı çekmektense böylesi daha iyi gibi düşükte aynı bunun gibi sağlıksız olduğu için tutunamıyomuş benim ilk hamileliğimde düşük olmuştu doktorum söylemişti bunu ama insan yinede üzülüyo işte 2 düşük 1 boş gebelik piskolojik olarak çökmüş bi durumdayım Allah oğluma sağlık versin inşalla seninde iyi haberlerini alırım
Amin canım amin durumundan haberdar et beni olurmu dualarım seninleAmin canim. Insallah buradan en kisa zamanda iyi haberlerimizi paylasiriz. Dun kesenin icinde bebegi goremeyince aglamaya basladim. Insan ne kadar sagduyulu olsa bile etlikeniyor. Umarim her seyin hayirlisi olur. Oglusuna Allah uzun saglikli omur versin. Destegin icin sagol:)
ya gecmis olsun canim peki oda mi bos gebelidi?İyi düşün iyi olsun canım ben bundan 4 ay önce geçirdim boş gebeliği 9 haftaya kadar bekledi dokturum benim kesede yolk saçı da görünmüyodu sonra kürtaj oldum işte. 1 hafta önce yine hamile olduğumu öğrendim ama malesef o da bugün düştü
canim sen nasil oldun?insallah hayirlisi nese o olsun.seni cok iyi anliyorm bende autosda bos gebeleikden kurtaj oldm 2 aya ancak toparlandm kismetde bunu yasamak varms deyib kendimi toparladm insallah sende her sey guzel olurAmin canim. Insallah buradan en kisa zamanda iyi haberlerimizi paylasiriz. Dun kesenin icinde bebegi goremeyince aglamaya basladim. Insan ne kadar sagduyulu olsa bile etlikeniyor. Umarim her seyin hayirlisi olur. Oglusuna Allah uzun saglikli omur versin. Destegin icin sagol:)
Hayır canım bunda sadece kanda öğrenmiştim hamile olduğumu 6. haftada hastaneye gitmeyi düşünüyodum kalp atışlarınıda duyarım en azından diye ama nasip olmadı 5+3 ken kanamam açıldı ve düştü herşeyin hayırlısı olsun bu arada sen ne yaptın gittinmi tekrarya gecmis olsun canim peki oda mi bos gebelidi?
Allah sabir versin canim kendni sikma daha kotu olursunKızlar az önce doktordan geldim,6,5 haftalık hamileyim ve doktor kesemin boş olduğunu ve hiç gelişmediğini söyledi,kürtaj yapılması gerekiyormuş,o kadar üzgünüm ki(( Şu an işteyim ve kimseye bişi belli edemiyorum...gözlerim patlayacak birazdan ((
gecmis olsun yok canim ya subatida bekleym olmazsa artik tedaviye baslaym ne yapalim bu ay 8 gun gec oldu adetm hic boyle olmazdi sevindm test silik gosterdi 2ci cizgiyi 8 gunden sonra normaldan bir az fazla adet gordm bitdi /mevsmim stressden dolayi olmusdur muhtemelenHayır canım bunda sadece kanda öğrenmiştim hamile olduğumu 6. haftada hastaneye gitmeyi düşünüyodum kalp atışlarınıda duyarım en azından diye ama nasip olmadı 5+3 ken kanamam açıldı ve düştü herşeyin hayırlısı olsun bu arada sen ne yaptın gittinmi tekrar
gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorm bende aynisini yasadm haftalarla internet kurduna dondum artik 5 ay gecdi sukur simdi artik psikolim duzeldi gecicek hayirlis bu imis ne yapalim zamanla toparloyacaksan inanMerhaba kızlar,
Bir umut bekledim, ama ne yazık ki boş gebelikmiş( şunu anladım ki, kalp atışını duymadan hamileyim demeyeceksin ( doktorum çok sık rastlandığını ve aslında buna şükretmem gerektiğini söyledi. Genelde kromozom anomalisinden olurmuş. Vücut anomaliyi tespit eder etmez bebeğin gelişimini kesiyormuş. Tamamen bir piyango yani. Arkadaşlarımın çoğu bunu yaşadı, ama insan benim başıma gelmez diyor. İlk duyduğumda çok üzüldüm, ama her şey Allah'tan. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız. Burada yazışmak insana teselli oluyor gerçekten:)
Çok teşekkür ederim. Bugün kürtaj oldum. Evet, insan bir umut deli gibi okuyor her şeyi. Zaman her şeyin ilacı sanırım. Sana da çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırız:)gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorm bende aynisini yasadm haftalarla internet kurduna dondum artik 5 ay gecdi sukur simdi artik psikolim duzeldi gecicek hayirlis bu imis ne yapalim zamanla toparloyacaksan inan
5+4 çok erken canım. Kesenin görünmüş olması yeterli. İnşallah yakında bebişi de görürsün. Doktorlar bu dönemde ihtiyatlı davranıyorlar. Yani bebeği görene kadar haklı olarak biraz nötr davranıyorlar. İyi haberler olsun inşallah:)Kızlar başına gelmiş olanların hepsine Allah şifa versin bunla gelsin geçsin inşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi duymayı çok isterim. Ben de doktora 5+4 ken gittim keseyi gördü 13.8 mm hcg değerim 5+1 de 6098 benim değerim çok mu yüksek içi boşmuş kesemin şimdilik bi de doktor sanki olumsuz bişey varmış gibiydi ben mi çok hassasım bilemiyorum bi de kızlar bu hafta içi gel vajinal muayene yapalım dedi bi zararı olur mu çok teşekkür ederim sevgiler
Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin5+4 çok erken canım. Kesenin görünmüş olması yeterli. İnşallah yakında bebişi de görürsün. Doktorlar bu dönemde ihtiyatlı davranıyorlar. Yani bebeği görene kadar haklı olarak biraz nötr davranıyorlar. İyi haberler olsun inşallah:)
En son ne zaman regl oldun canım sanırom ben de senle aynı durumdayımArkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
aynısını ben yasadım canım cok sıkıntılı donemlerden gectım alyttan bakılmanın zararı yok baktır...ınsallah guzel sonuclar alırsın ıstersen yazarım detaylı sonuc gelısmedı dustu benım yanıArkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
aminnÇok teşekkür ederim. Bugün kürtaj oldum. Evet, insan bir umut deli gibi okuyor her şeyi. Zaman her şeyin ilacı sanırım. Sana da çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırız:)
Sevgiler,
Var canım ben oldum 6 ay kadar önceBOŞ GEBELİK İÇİN KÜRTAJ OLAN VAR MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?