boş konuşuyorsun diyen eş

Kocan olacak gereksiz sana şiddet göstermesinden korkuyorsun farkında mısın? Annenlerin olduğu şehre gitmek bundan ne kadar kötü olabilir?

İş yeriniz insana değer veren bir yer mi ? Müdürünüzle bu konuyu konuşabilirsiniz. Boşanmak istiyorum ancak burada huzursuzluk olup işimden kovulmaktan korkuyorum diye söylenilirsin
konuştum biz sürece müdahil olamayız ...aile içi mevzu huzursuzluk cıkarsa takdir edersin ki malesef yollarımızı ayırmak zorunda kalırız dendi

Bu kukladan ayrılmaya ne dersiniz?Herkes nasıl isterse idare ediyor size karşı.Madem çalışan bir kadınsınız kimseye ihtiyacınız yok kiraya çıkamazmısın?Eşin düzelecek birisi değil niye hayatını bir öküzle mahv edesinki..

Kocan olacak gereksiz sana şiddet göstermesinden korkuyorsun farkında mısın? Annenlerin olduğu şehre gitmek bundan ne kadar kötü olabilir?
aileme konuyu açtım .ailem destekçi değil malesef kanul etmiyorlar herkes çekiyor kimse melek değil bizi katma bizi ilgilendirmiyor diyorlar

Uzaklaştırma kararı bunun için var zaten. Bana psikolojik ya da finansal olarak hazır olmadığınız için bahane yaratıyor gibi göründünüz.
yeni bir ilde yeni bir iş sürecine başlayacağım ama süreç biraz var bu dönemde çalışma imkanım olmayacak 4 ay kadar ...eğitim uyumlanma süreci gibi madden bir altın vs birikimim hiç yok bu sebeb ile dayanmaya calısıyorum .biraz gücüm olsa başka ile kaçıp gitmiştim

İnanmıyorum ya. Ne kadar iğrenç insanlar. Ailenizin yanına gitme şansınız yok mu? Diğer iş garanti mi?
ülkede bir afet vs süreci olmadıgı sürece inşallah hem kazancı iyi hem yogun hem istediğim bir iş kiramı giderlerimi karşılarım kimseyede minnetim olmaz yok iş yerinde rezil ettiler yok şiddet göreceğim korkum olmaz .bunları polise şikayet etsen 2 saat sonra çıkıp gelecek kendi gitse akrabaları saldırıya geçeçek

konuştum biz sürece müdahil olamayız ...aile içi mevzu huzursuzluk cıkarsa takdir edersin ki malesef yollarımızı ayırmak zorunda kalırız dendi
Anladım. Açıkçası bu kadar anlayışsız bir yerinde çalışmakta içime sinmedi doğrusu. Kadınların ezildiği bir toplumda iş yerinin Sana güç vermesi gerekirdi. Dediğim gibi gerekirse ailenin olduğu şehirde yeni İşler bak . Hiç bir değişim su an koca yanında yaşadığın hayattan kötü olmayacak.

O zaman sıkın dişinizi sıkabildiğiniz kadar eşle de hiçbir münakaşaya girmeyin manası yok. Annesinin evine yardıma vb de gitmeyin. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.

iş değişikliği için sgk mın o eğitim uyumlanma sürecine kadar yatması gerekiyor yoksa inanın dayanmazdım ailem kabul etse yine gözümü karartırım

Aileniz çalış bize bak diyormuş.
Ee eş ailesine bakmaktansa kendi ailene bakmak daha iyi değil mi?

Kusura bakmayın ama böyle bir eşle kayınvalide ile yaşamaktansa işler düzene girene kadar aileme bakmayı tercih ederim
Aynısını yazacaktım. Chek son zamanlarda dikkatimi çekiyorsun bam bam yazıyorsun doğruları süper!
Ya böyle pisliklerden kurtul git seni 9 ay karnında taşıyan annene bak hiç olmazsa sevap kazanırsın.
Ne saçma bir hayat bu ya!

Aileniz çalış bize bak diyormuş.
Ee eş ailesine bakmaktansa kendi ailene bakmak daha iyi değil mi?
onlar da inanın korku filmi gibiler eve sıgdırmazlar insanı köle gibiler yeni sürecimdede onlara kölelik başlar ...babam ve annem bizi mahalle komşulara rezil edemezsin biz kabul etmiyoruz kocanı da al öyle gel buralara mantıgındalar .
bir kaç kez aradım zor durumda oldugumu anlattım bizim moralimizi bozmaya hakkın yok işimiz var deyip kapattılar.
çok büyük bir kavga dada aradım ...umurlarında olmadı beni gelip alın dedim babam başıma iş mi alayım dedi çekildi

O zaman sıkın dişinizi sıkabildiğiniz kadar eşle de hiçbir münakaşaya girmeyin manası yok. Annesinin evine yardıma vb de gitmeyin. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
o nişana gitmeyince eşim öyle dolmuş bir şekilde gelecek ki hayatı burnumdan getirecek her günüm yine ziyan ama gitmeyeceğim ...

Teşekkür ederim :)

Kaç senelik evlisin?
Başka şehirde kolay iş bulma imkanın var mı?

Annesi yüzünden evden konuyor, görümce boş konuştu dediğinde neden öyle dedin deyip tartışma çıkarsan dövebilecek kıvama geliyor ve sen hala görümcemin nişanına gitsem mi ayıp olur mu diye mi soruyorsun bize?
Kendi kişiliğini oluşturamamış anam-bacım her daim haklıdır deyip seni evine köle almış adamla ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun???
Çay bardağımı bu ayol gelen dolduruyor sana boşalıyor giden dolduruyor sana boşalıyor, yanan hep sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…