20 gündür ayrı olduğum sevgilim 4 gündür hiç aramıyordu. baktım sabaha karşı 5 te üç tane mesaj atmış. ama mesajlarda hiçbir şey yazmıyor :) ne demek bu şimdi? sizce cevap atmalı mıyım? :)
20 gündür ayrı olduğum sevgilim 4 gündür hiç aramıyordu. baktım sabaha karşı 5 te üç tane mesaj atmış. ama mesajlarda hiçbir şey yazmıyor :) ne demek bu şimdi? sizce cevap atmalı mıyım? :)
çook teşekkürler yazdılarınız için :)
4 gündür hiç aramıyo derken, önceleri 2 günde bi yada hergün msj atıyodu. hatta ayrıldıktan 10 gün sora buluştuk bile. sonra beni hiç takmadı ama. naptığı belli değil. bende kararımı verdim hiç umursamıyorum artık onu.
5 tane değil de 3 tane msj atmış sabaha karşı beşte..
benden bekliyo bence de ilk mesajı. ama çok bekler. benim yazdığım bi internet sözlüğü var az önce oraya girip yazdıklarıma baktı. ben de yazılarımda "oh hayat ne güzel, umrumda değilsin" havası yaratıyorum :))
en çok uludağda takılırım. ortamı ekşiye göre daha bilindik :)kahvekolik;
kendisi 2 aydır hiçbi şey yazmamış sözlükte. online oldugu zaman benim yazılarıma baktıgını biliyorum. çünkü bazen onu sinir edicek şeyler yazdıgımda online olduktan 5 dk sonra mesaj atar bana. ordan anlıyorum. hangi sözlükte yazıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?