Boş mesaj

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.355
15.387
448
20 gündür ayrı olduğum sevgilim 4 gündür hiç aramıyordu. baktım sabaha karşı 5 te üç tane mesaj atmış. ama mesajlarda hiçbir şey yazmıyor :) ne demek bu şimdi? sizce cevap atmalı mıyım? :)

bekle...

kaçan kovalanır...

çok klasik...
ama amacına ulaşmış merak etmeni başarmış işte. cevap yazmazsan doğru düzgün bi mesaj atacaktır.

başlarda ağladım yalvardım ama bi işe yaramadı. hayatıma bakmaya başladım şimdi de boş mesajlar falan :) ne dengesiz şu erkekler ya...

atmıcam.. dayanıcam:) arkadaşım eğer cevap atarsan "yanlışlıkla olmuş" deyip seni sazan durumuna düşürür sabret dedi...

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok klasik bi yöntem canım bu..
tuzağa asla düşmemelisin dikkat et bekle hiç oralı olma yapma yani

öyle yapcam aynen sağolun canlarım umursamaz kız tavırlarına devammm

Aklıma ergenliğim geldi..:ecrin_bebek:
17 yaşımdayken yapardık böyle karşılıklı boş mesajlı iletişimi..
Bence bekleyin,biraz büyüsün öyle konuşursunuz..

ben 17 yim o 20 yaşında ama asla böle çocukça şeyler yapmadım ben ona..
saçma sapan bişey için yürüdü gitti bakalım neler olcak:)

bencede karsilik vermeyin...
20 yasinda koca herif olmus adam akilli msj yazsin ondan sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz...
simdilik beklemek en iyisi gibi görünüyor : )

ilk mesajın senden gelmesini bekliyo bekle ondan gelsin sen ne güsel kararınıda vermissin bakmıcam ona hayatıma yol vericem demişssin yalnız bişey dikkatimi cekti 4 gündür ilk defa ses cıkardı 20 gündür ayrıyız demişssin 4 gün önceye kadar ayrı olduğunuz halde konusuyormuydunuz

belkide kilidi fln acık kalmıstır yanlıslıkla gndermiştir eger kendisi gnderse nie 5 inide bos bıraksın

o kadar klasik bi numara ki.
benim eski sevgilimde yapardi. önce ceker gider, haftalar sonra bos mesaj veya baskasina gönderecegi "yanlislikla" bana gönderirdi
bende sazan gibi atlar bu ne demek falan derdim, öyle lafa girerdi.

dicegim o ki bana benzeme :)

çook teşekkürler yazdılarınız için :)

4 gündür hiç aramıyo derken, önceleri 2 günde bi yada hergün msj atıyodu. hatta ayrıldıktan 10 gün sora buluştuk bile. sonra beni hiç takmadı ama. naptığı belli değil. bende kararımı verdim hiç umursamıyorum artık onu.

5 tane değil de 3 tane msj atmış sabaha karşı beşte..

benden bekliyo bence de ilk mesajı. ama çok bekler. benim yazdığım bi internet sözlüğü var az önce oraya girip yazdıklarıma baktı. ben de yazılarımda "oh hayat ne güzel, umrumda değilsin" havası yaratıyorum :))

kesinlikle cevap verme canim sakinnnnnn bak...,
bu cok klasik bir yöntem diyer arkadaslarinda dedigi gibi
seni merakta birakmak icin bos mesaj yollamis cevap verincede yanlislikla elim degdi yolladim diye seni manyak durumuna sokacak..., kesinlikle cevap verme... biz sevgilimle tartisdimizda ona küstümde sevgilimde yapar bazen ben bazen tuzagina düserim bagzende hic cevap vermem.. adam gibi mesaj yazar ozaman...

kesinlikle bekle !opuyorumnanaktan

bende sözlük yazarıyım. yazdıklarına bakanları nasıl görebiliyorsun? böyle bir özellik yok ki.

kahvekolik;

kendisi 2 aydır hiçbi şey yazmamış sözlükte. online oldugu zaman benim yazılarıma baktıgını biliyorum. çünkü bazen onu sinir edicek şeyler yazdıgımda online olduktan 5 dk sonra mesaj atar bana. ordan anlıyorum. hangi sözlükte yazıyosun

en çok uludağda takılırım. ortamı ekşiye göre daha bilindik :)
madem aranızda böyle bi diyalog var, ordan ona mesaj verdiğini düşünür.
sözlüğe de nispet entryleri girme bence :)

Son düzenleme:
Anam bana hic bos msj gönderen bir sevgilim olmadı kii .. kaydirigubbakcemile3

nispetten ziyade hayatıma devam ettiğimi yazıyorum.. ben de uludağda takılırım :))

aman olmasın zaten canım hiç de hoş bi şey değilll

hala mesaj atmadı sizce ne zaman atar dersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…