Boş mesaj

ne demek boş mesaj biliyomusun aklımdasın ama gurur yapdım arayamıyorum neden boş mesaj attın dersende sana cevap olarak sunu der : ne boş mesajı saçmalama benım haberim yok telefon kendi göndermişdir bu aralar biraz bozuk ...:dance:

sormadım nedenini. sanırım bu yüzden kızdı bana. bi siteden ona attıgım mesajları falan silmiş.

ben ayrıldığım sevgilimi özleseydim kendimi hatırlatmak için bunu yapabilirdim nasılsa bu ne şimdi niye mesaj atıp sohbet ortamı yaratacağımm değil mii .....dönmek için kendini hatırlatıyor önce aaa yanlışlık olmuş sanamı atmısımm ee bu arada sen nasıllsınnn diye konuya giriş yapılabilir :1closedeyes:

nispetten ziyade hayatıma devam ettiğimi yazıyorum.. ben de uludağda takılırım :))

aman olmasın zaten canım hiç de hoş bi şey değilll

hala mesaj atmadı sizce ne zaman atar dersiniz :)

En ummadığın, en beklemediğin ve en aklında olmadığı zamanda atar ...
a.s

Ben de klasik herkesle aynı şeyi düşünüyorum
Sohbet başlatmak için falan da olabilir..
Ama bir de şöyle bir şey var .
Ben de ayrıldıktan 2 gün sonra yanlışlıkla boş mesaj atıyordum Allahtan kontörüm yokmuşta gitmemiş

içmiştir belki yazacak bişi bulamamıştır...belki de ilk kayıtlı no sensindir aaaaşkım mevzusu,telefonun üstüne uyumuştur yanlışlıkla 3 kez mesaj atılmıştırfisfisfis
birincisi daha muhtemel ama
belki de sen ona bu ne demek die mesaj at ilk sen yaz die boş mesaj attı...sona da şey dicek sen ters tepki vs verirsen kardeşim vs vs yanlışlıkla atmış falan...bilmiom yaa öyle şeyler işte...seç beğen

hala mesaj atmadı :) bekliyorum yine ümitle. ama atmayacak bunu da biliyorum. bi sitede ona yazdıgım tüm mesajları silmiş.

bu şimdi şu demek nabız yokluyo bakalım düşcekmi düşmicekmi diye ehehehee :)))

sakın cevap yazma ya merak ettirmek için yapıyor yada yanlışlıkla attı sakın cevap yazma unutma kaçan kovalanır bak;
merak ettirmek için attıysa ve sen cevap vermessen şimdi;o mekara düşer alla alla bu niye cevap yazmadı acaba başkasımı var falan
yanlışlıkla attıysa ;sen geri dönersen noldu falan diye çok saçma olur yanlış olmuş der ve bu kızda dünden razı barışmaya diye düşünür....okeymi

sağol tatlım yazdıkların için.. ben de tam duygusala bağlamıştım valla :) iyi oldu kendime geldim. canım benim cok tesekkür ederim yaa.

bu arada bi internet sitesine onun şifresiyle girdim. ona attıgım mesajları silmiş. sifresi bende vardı acaba ben göreyim diyemi sildi ki.

en son siteye "aşk için herşeyden vazgeçilmez, aşkta da mantık olmalıdır" falan yazmış. 2 gün önce. bi de ona attıgım mesajları silmiş. hala bana mesaj atmadı. sinirden çatlıcam ya :=)

Benim eski sevgilimde aynı numarayı yaptı bana...ama yemedim..aklinialirimsmile
Aynı senin ki gibi sabahın 5 inde boş bi mesajls...hiç oralı olmadım..
ertesi gün gece 3 te içinde özlem dolu sözlerle 3 tane üstüste mesajlar aldım..
sende sakın cevap verme cnm..

cevap vermedim ama 4 gün oldu hala bi şey yok

belki önceden silmiştir belki şimdi aklı başına gelmiştir olamaz mı?

aklı başına gelmiyo böle mutlu sanırım... atmıyo mesaj... atmıcakda kabullendim bnu ama çok kötüyüm kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…