SMS yaz şartlarını önce aramızda anlaşalım. Yapamayacağım şeyi kabul edemem diyor.Al tabii
Ama avukat lazim sana
Saf saf oturup adami bekliyorsun aylardir
Senin de sartlarin vardir ve muhtemelen adam bunlari kabul etmez cekismeliye doner bu is
Ama siz bosanmak istemiyorsaniz avukat da hakliSMS yaz şartlarını önce aramızda anlaşalım. Yapamayacağım şeyi kabul edemem diyor.
Kabul etmeyeceğini düşündüğüm için şart yazmadım ne kadar talep edersem alabilirim onu da bilmiyorum. Avukat ile keainleşmeden bir daha görüşmek istemiyorum. Çünkü fikir almak için gittiğim tanıdık bir avukat daha ne yapacağını bilmiyor gibisinden yorum yapmış. Ne yapacağımı ne istediğimi biliyordum ama işte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor
SMS yaz şartlarını önce aramızda anlaşalım. Yapamayacağım şeyi kabul edemem diyor.
Kabul etmeyeceğini düşündüğüm için şart yazmadım ne kadar talep edersem alabilirim onu da bilmiyorum. Avukat ile keainleşmeden bir daha görüşmek istemiyorum. Çünkü fikir almak için gittiğim tanıdık bir avukat daha ne yapacağını bilmiyor gibisinden yorum yapmış. Ne yapacağımı ne istediğimi biliyordum ama işte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor
Amacım zengin olmak olsaydı şimdiye kadar çoktan açmıştım davayı, beş ay hiç bir gelirim olmadan bekledim öyleki ona da söyledim. Yaptığı saygısızlıktı, kendi kafasında cümleler kurgulayıp bana öfke ile 'git gözüme görünme nereye gidiyorsan git, ananamı gidersin babana mı' özür dilemesini beklerken sanki ben suç işlemişim gibi psikolojik baskı uyguluyor ki ilk defa değil bana bunu söylemesi sabır bir yerde bitiyormuş. Adana da ikamet ediyorum ve öyle çok yüksek meblağ isteyecek halde değilim, çocuğum da eşimden dolayı olmadı. Ben onun toplum içindeki onurunu düşünürken o benim söylemek zorunda değiliz ihtarlarıma aldırmadan anlattı belkide beni anımsamayışı onun bana gelecek vaat etmediğini düşünmesiSiz ne istiyorsunuz? Önemli olan bu...Anlaşmalı boşanmalarda kelime anlamında da anlaşılacağı üzere taraflar maddi ve manevi her konuda ortak karar verir ve bu şartlar bir sözleşmeye dökülerek imzalar atılır ve boşanma gerçekleşir. Bu şartlar kişilerin ekonomik şartlarına göre değişir.
-Evlilik süresinde alınan taşınır veya taşınmaz mallar varsa onların paylaşımı
-Nafaka miktarı
-Tazminat miktarı
-Varsa çocuğun velayeti
-Düğünde takılan altınların kimde kalacağı......gibi şartlardır bunlar. Öyle telefondan mesajlaşmakla olmaz yani.
Neyi ne kadar isteyebilirim kısmına takıldım bir de, eşiniz ne iş yapıyor aylık sabit geliri ne kadar bilemiyorum ama, ortalama bir gelirse aldığı sakın nafaka ile hayatımı geçiririm diye düşünmeyin. Sizin hayaliniz boşanma sonrası zengin olmak olmasın lütfen, eğer maddi kaygılarınız çok, yüksek nafaka ve tazminat talebiniz olacaksa çekişmeli açın davanızı, ama yine belirtmek isterim ki aldatma-şiddet vs gibi kusurlar yoksa , sadece şiddetli geçimsizlik ise boşanma sebebi zaten öyle yüksek tazminat hayalleri kurmayın. Yaşadığınız şehrin yaşam şartları da göz önüne alınarak en fazla 300-500 lira arası nafaka bağlanır, çalışıyorsanız bunu da almanız imkansız gibi görünüyor. (Ortalama bir hayat yaşadığınızı düşünürsek)
Ayrı yaşıyoruz ki. Bir kez boş ol dedi fakat onlarca kez boşanacam, boşanmak istiyorum dedi.1 kere boş ol dediyse boşanmamışsınız daha
Boşanmak kelimesi şakadan olsa dahi söylenmez. Çünki gerçek boş ol kelimesi gibidir.Ayrı yaşıyoruz ki. Bir kez boş ol dedi fakat onlarca kez boşanacam, boşanmak istiyorum dedi.
Boş ol dedikten sonra benim üzerime attı. Senin yüzünden söyledim dedi. Sanki isteyerek söylememiş gibiBoşanmak kelimesi şakadan olsa dahi söylenmez. Çünki gerçek boş ol kelimesi gibidir.
Eğer 3 kere senden boşanmak istiyorum lafını duyduysanız siz boşanmışsınız ve bir araya gelemezsiniz artık.
Sizin yüzünüzden veya değil. İsteyerek veya istemeyerek söylenmiş her söz geçerlidir. Artık onunla birlikte olamazsınız.Boş ol dedikten sonra benim üzerime attı. Senin yüzünden söyledim dedi. Sanki isteyerek söylememiş gibi
Yahu bu nasıl bir yüksekten sallama?Sizin yüzünüzden veya değil. İsteyerek veya istemeyerek söylenmiş her söz geçerlidir. Artık onunla birlikte olamazsınız.
Ya olay burda bir kere demesi 3kere demesi değilki.yani olayı çözecek nokta bu değil neden bu açıklama yapılmış anlamadım.3kere boşol demese ne olcak aylardır ayrılar.kalben boşanmış zaten adam.kaldıki dini nikahın hiç bir yaptırımı yoktur.Allah ve kul arasında manevi olan bir durumdur.konu sahibesi:adam sizden gideli çok olmuş.açın davayı alabildiğinizi alın alamadığınız sadakanız olsun kurtulun yolunuza bakın.seven adam öyle aylarca ayrı kalamaz kokunuz olmadan yapamaz kendinizi kandırmayın.saygılar..1 kere boş ol dediyse boşanmamışsınız daha
Teşekkür ederimYa olay burda bir kere demesi 3kere demesi değilki.yani olayı çözecek nokta bu değil neden bu açıklama yapılmış anlamadım.3kere boşol demese ne olcak aylardır ayrılar.kalben boşanmış zaten adam.kaldıki dini nikahın hiç bir yaptırımı yoktur.Allah ve kul arasında manevi olan bir durumdur.konu sahibesi:adam sizden gideli çok olmuş.açın davayı alabildiğinizi alın alamadığınız sadakanız olsun kurtulun yolunuza bakın.seven adam öyle aylarca ayrı kalamaz kokunuz olmadan yapamaz kendinizi kandırmayın.saygılar..
tartışma filan yok ne alaka çıkardınki sen onu
Bu konuda hep aynı şey oluyor. Birazdan birileri gelip uzun soluklu makaleler yazacak sizle alakalı değil. Mune gelip uyarı yapsın en iyisi.tartışma filan yok ne alaka çıkardınki sen onu
Bu konuda hep aynı şey oluyor. Birazdan birileri gelip uzun soluklu makaleler yazacak sizle alakalı değil. Mune gelip uyarı yapsın en iyisi.
Yoo bdv hatunlarını tanıyorum.Önceden herşeyi görüyorsun demekki vay be ne güzel
Tanışalım o zaman bi beni tanımamışsın kızYoo bdv hatunlarını tanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?