Boş ol dan sonra

Al tabii
Ama avukat lazim sana
Saf saf oturup adami bekliyorsun aylardir
Senin de sartlarin vardir ve muhtemelen adam bunlari kabul etmez cekismeliye doner bu is
SMS yaz şartlarını önce aramızda anlaşalım. Yapamayacağım şeyi kabul edemem diyor.
Kabul etmeyeceğini düşündüğüm için şart yazmadım ne kadar talep edersem alabilirim onu da bilmiyorum. Avukat ile keainleşmeden bir daha görüşmek istemiyorum. Çünkü fikir almak için gittiğim tanıdık bir avukat daha ne yapacağını bilmiyor gibisinden yorum yapmış. Ne yapacağımı ne istediğimi biliyordum ama işte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor

Ama siz bosanmak istemiyorsaniz avukat da hakli
Alabileceginiz nedir ne degildir size avukat bilgi verebilir
Tabii siz gelir durumu vs paylastiktan sonra

İşte ben size bir avukat olarak yazdım, detayları bilmeden nafaka ve tazminat için fikir beyan etmem yanlış olur. Aranızda yaşananlar, şiddet-aldatma var mı?, ekonomik şartlarınız, yaşam standartlarınız vs vs...Asgari ücretle çalışan biri için kalkıp 700-800 nafaka talep edemezsiniz, yada siz talep edersiniz ama hakim bunu mantıklı bulmaz...Ya da 100 bin tazminat isteyemezsiniz, istersiniz tabi ama hakimin kararı ortalama 10 bin - 15 bin olur ...

Amacım zengin olmak olsaydı şimdiye kadar çoktan açmıştım davayı, beş ay hiç bir gelirim olmadan bekledim öyleki ona da söyledim. Yaptığı saygısızlıktı, kendi kafasında cümleler kurgulayıp bana öfke ile 'git gözüme görünme nereye gidiyorsan git, ananamı gidersin babana mı' özür dilemesini beklerken sanki ben suç işlemişim gibi psikolojik baskı uyguluyor ki ilk defa değil bana bunu söylemesi sabır bir yerde bitiyormuş. Adana da ikamet ediyorum ve öyle çok yüksek meblağ isteyecek halde değilim, çocuğum da eşimden dolayı olmadı. Ben onun toplum içindeki onurunu düşünürken o benim söylemek zorunda değiliz ihtarlarıma aldırmadan anlattı belkide beni anımsamayışı onun bana gelecek vaat etmediğini düşünmesi

Ayrı yaşıyoruz ki. Bir kez boş ol dedi fakat onlarca kez boşanacam, boşanmak istiyorum dedi.
Boşanmak kelimesi şakadan olsa dahi söylenmez. Çünki gerçek boş ol kelimesi gibidir.
Eğer 3 kere senden boşanmak istiyorum lafını duyduysanız siz boşanmışsınız ve bir araya gelemezsiniz artık.

Boşanmak kelimesi şakadan olsa dahi söylenmez. Çünki gerçek boş ol kelimesi gibidir.
Eğer 3 kere senden boşanmak istiyorum lafını duyduysanız siz boşanmışsınız ve bir araya gelemezsiniz artık.
Boş ol dedikten sonra benim üzerime attı. Senin yüzünden söyledim dedi. Sanki isteyerek söylememiş gibi

Boş ol dedikten sonra benim üzerime attı. Senin yüzünden söyledim dedi. Sanki isteyerek söylememiş gibi
Sizin yüzünüzden veya değil. İsteyerek veya istemeyerek söylenmiş her söz geçerlidir. Artık onunla birlikte olamazsınız.

1 kere boş ol dediyse boşanmamışsınız daha
Ya olay burda bir kere demesi 3kere demesi değilki.yani olayı çözecek nokta bu değil neden bu açıklama yapılmış anlamadım.3kere boşol demese ne olcak aylardır ayrılar.kalben boşanmış zaten adam.kaldıki dini nikahın hiç bir yaptırımı yoktur.Allah ve kul arasında manevi olan bir durumdur.konu sahibesi:adam sizden gideli çok olmuş.açın davayı alabildiğinizi alın alamadığınız sadakanız olsun kurtulun yolunuza bakın.seven adam öyle aylarca ayrı kalamaz kokunuz olmadan yapamaz kendinizi kandırmayın.saygılar..

Te
Teşekkür ederim

tartışma filan yok ne alaka çıkardınki sen onu
Bu konuda hep aynı şey oluyor. Birazdan birileri gelip uzun soluklu makaleler yazacak sizle alakalı değil. Mune gelip uyarı yapsın en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…