Açamıyorum ki. Engel oluyorlar beş aydır o niye açmadı seviyor demek ki. Düzelsin istiyor bilmem ne adama soruyorum oda işlerden dolayı açamadım diyorSiz neden dava almıyorsunuz?
Evet abimin biri boşanma diyor. Diğeri ne olacaksa olsun böyle senn bekle o bekle olmaz diyor.Kafanızda başka sizi durduran bir sebep mi var. Ben tahammülsüz olsam onun dengesizliğine takılmam bile ne demiş ne yapmış.
Erimek mi. Önceden olsaydı belki ama şu saygısız konuşmalarını boş vermişliğini görünce bütün hevesim kaçtı.Bir adim gelse eriyeceksiniz resmen.
Beni mecbur ediyorlar o yüzden. Ama dama dedim yani bu kadar saygısızlık olmaz. Hiç bir hatayı kabul etmiyor. Herşeyi bana yüklüyorsen daha aç. ben de anlamadım niye hayır sen aç hayır sen aç diye diretiyosunuz? ikinizin e boşanmaya gönlü yok sanki?
Erimek mi. Önceden olsaydı belki ama şu saygısız konuşmalarını boş vermişliğini görünce bütün hevesim kaçtı.
Anlatamıyorum bunu kim seye öğrenmişler yastık değişir baht değişmez boşansan başka birini alsan daha mı iyi bilmem ne. Baskı uygulanmıyor belki ama böyle bezdiriyorlar cümleleriyleBoşanmak için sebeplerinizi falan bilmiyorum fakat bi karar verecekseniz yüz kişiye sorup anket yapar gibi davranmayın. Mutsuzsanız, ümit ve umudunuz yoksa harekete geçin. Varsa umudunuz devam edin bukadar. Ne yaşıyosanız siz yaşıyosunuz aileniz veya o bu değil. Tercih sizin
Valla uğraşmıcam ya siz öyle diyorsanız sizin fikriniz demek o yönde. Hatırlatmamı yaptım adam Allah Allah git boşa diyor. Bende ayın 11 olmadı en erken hangi gün olursa gideceğimi söyledim nasıl erime bu böyleBal gibi de erime iste. Yok hatirlatacaktim da bilmem ne... Kendinizi kandırmayin.
Sorun orda bu adam bir kez söyledi ve kapattı telefonu.Dinen boşadi sizi galiba. 3 kere söylenince oluyordu sanırım. Bazı şartları var tekrar bir araya gelmenizin. Tabi ben bilemem hocaya danışın.
Siz ne istediğinize karar verin. Bittiyse de verin mahkemeye bitsin. Adamdan beklemeyin.
Açamıyorum ki. Engel oluyorlar beş aydır o niye açmadı seviyor demek ki. Düzelsin istiyor bilmem ne adama soruyorum oda işlerden dolayı açamadım diyor
Evet abimin biri boşanma diyor. Diğeri ne olacaksa olsun böyle senn bekle o bekle olmaz diyor.
Etrafımdakiler kimisi acele etme, kimisi sen ver aklım bulanıyor sürekli. Şimdi tam karar aldım verecem diyorum. Enişte annemi aramış ben konuşacam böyle olmaz diyor
Boşanmak sıkıntı degil. Sıkıntı boşandıktan sonra abimin biri annelerle altlı üstlü oturuyor. O ayrılmayacaksın çok isyorda o versin diyor. Beni zan altında bırakıyor eşiyle arası bozulsun istemem.Milletin lafıyla mı hareket ediyorsunuz? Boşanmak istiyorsanız açarsınız davanızı biter.
Karar verdiysem ne o kocayı dinlerim, ne elalemi valla...
Anlatamıyorum bunu kim seye öğrenmişler yastık değişir baht değişmez boşansan başka birini alsan daha mı iyi bilmem ne. Baskı uygulanmıyor belki ama böyle bezdiriyorlar cümleleriyle
Ben anlatamıyorum bunu siz yabancı olarak anlatırsanız belki dinlerlerHerkes ne derse desin kulaginizi tikayın
ne yapmak istiyorsanız onu yapın
hayat sizin
yapacağınız şeyin sonuçları sizi bağlar
yok eniştesine böyle diyor abim söyle diyor didimin didisi bunu diyor
onlara nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?