Boş ol dan sonra

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
30 Mayıs ta eşim boş ol dedi ve kapattı telefonu 20 gün falan hiç bir şekilde görüşmedim bu ay sonunda hatırlatma yapacaktım açmadıysa boşanma davasıni ben gidip başımın çaresine bakacaktım. Öyleki 22 Haziran e devlete girdim baktım dava yok

ne yapmaya çalışıyorsun boşanacam deyip hala olduğun yerde sayıyorsun bayram sonuna kadar verdin vermedin ben verecem dedim.
+tehdit mi
-hayır hala neyi bekliyorsun sıkıldım beklemekten umursamazlığımdan.....
.
.
.
.
.
+anlaşalım söyle şartlarını gerekirse yüz yüze de görüşürüz
-saçma. Avukat olmadan mahkeme kağıdın gelmeden şart Mart söylemiyorum
+sen bilirsin ben bekliyorum
-çok beklersin daha
.
.
.
.
.
-yeter artık sıktın ama ben bayramdan sonra müsait bir gn giderim yeter senin bu saygısızlığın.
+anlaşma yok ama bayramdan sonra gidip dava açacaksın doğrumu
-neyi anlaşacam be yüzümü dahi görmek istemeyen biriyle.
+emin olmak istedim.

Saatlerce bu tarz konuşmalar geçti.
Ben istemiyorum artık bu denli saygısızsın diyorum. Git aç diyor açacağım deyince de işte sorun çıkarıyor. İstemediğini, boşayacağını söylüyor ama gidip açmıyor ben açacam deyince de

İşte ne çekmişsin be git kurtul.... Bilmem ne diye laf söylüyor hem istemiyor hem ayrılmıyor ne istiyor bu benden. Birleşsektw eskisi gibi olmaz ki bir çok şeyi laçkalaştırdı. İnsanların dedikoduları kendinin evlilik hakkında bilgisizliği bilmiyorum ben ne yapayım.
Ailem bir şey demiyor ama etraf bazıları yuvanı yıkma diyor geneli bu kadar sorumsuz kocayı ne yapacan boşan diyor. Bilmiyorum

Kafanızda başka sizi durduran bir sebep mi var. Ben tahammülsüz olsam onun dengesizliğine takılmam bile ne demiş ne yapmış.

Kafanızda başka sizi durduran bir sebep mi var. Ben tahammülsüz olsam onun dengesizliğine takılmam bile ne demiş ne yapmış.
Evet abimin biri boşanma diyor. Diğeri ne olacaksa olsun böyle senn bekle o bekle olmaz diyor.
Etrafımdakiler kimisi acele etme, kimisi sen ver aklım bulanıyor sürekli. Şimdi tam karar aldım verecem diyorum. Enişte annemi aramış ben konuşacam böyle olmaz diyor

Boşanmak için sebeplerinizi falan bilmiyorum fakat bi karar verecekseniz yüz kişiye sorup anket yapar gibi davranmayın. Mutsuzsanız, ümit ve umudunuz yoksa harekete geçin. Varsa umudunuz devam edin bukadar. Ne yaşıyosanız siz yaşıyosunuz aileniz veya o bu değil. Tercih sizin

sen daha aç. ben de anlamadım niye hayır sen aç hayır sen aç diye diretiyosunuz? ikinizin e boşanmaya gönlü yok sanki?
Beni mecbur ediyorlar o yüzden. Ama dama dedim yani bu kadar saygısızlık olmaz. Hiç bir hatayı kabul etmiyor. Herşeyi bana yüklüyor

Dinen boşadi sizi galiba. 3 kere söylenince oluyordu sanırım. Bazı şartları var tekrar bir araya gelmenizin. Tabi ben bilemem hocaya danışın.

Siz ne istediğinize karar verin. Bittiyse de verin mahkemeye bitsin. Adamdan beklemeyin.

Anlatamıyorum bunu kim seye öğrenmişler yastık değişir baht değişmez boşansan başka birini alsan daha mı iyi bilmem ne. Baskı uygulanmıyor belki ama böyle bezdiriyorlar cümleleriyle

Bal gibi de erime iste. Yok hatirlatacaktim da bilmem ne... Kendinizi kandırmayin.
Valla uğraşmıcam ya siz öyle diyorsanız sizin fikriniz demek o yönde. Hatırlatmamı yaptım adam Allah Allah git boşa diyor. Bende ayın 11 olmadı en erken hangi gün olursa gideceğimi söyledim nasıl erime bu böyle

Sorun orda bu adam bir kez söyledi ve kapattı telefonu.
Çocuk gibi hareket ediyor. Kendi hatasını görmüyor. Pişman olduğunu hissediyorum ama dilinde hala beni boşanmaya zorluyor. Tamam ben giderim deyince de seni daha fazla üzmemek için böyle olması gerekiyor diyor.

Açamıyorum ki. Engel oluyorlar beş aydır o niye açmadı seviyor demek ki. Düzelsin istiyor bilmem ne adama soruyorum oda işlerden dolayı açamadım diyor

Milletin lafıyla mı hareket ediyorsunuz? Boşanmak istiyorsanız açarsınız davanızı biter.

Karar verdiysem ne o kocayı dinlerim, ne elalemi, ne ailemi valla...

Herkes ne derse desin kulaginizi tikayın
ne yapmak istiyorsanız onu yapın
hayat sizin
yapacağınız şeyin sonuçları sizi bağlar
yok eniştesine böyle diyor abim söyle diyor didimin didisi bunu diyor
onlara nee

Milletin lafıyla mı hareket ediyorsunuz? Boşanmak istiyorsanız açarsınız davanızı biter.

Karar verdiysem ne o kocayı dinlerim, ne elalemi valla...
Boşanmak sıkıntı degil. Sıkıntı boşandıktan sonra abimin biri annelerle altlı üstlü oturuyor. O ayrılmayacaksın çok isyorda o versin diyor. Beni zan altında bırakıyor eşiyle arası bozulsun istemem.

Anlatamıyorum bunu kim seye öğrenmişler yastık değişir baht değişmez boşansan başka birini alsan daha mı iyi bilmem ne. Baskı uygulanmıyor belki ama böyle bezdiriyorlar cümleleriyle

Allah Allah bu karamsarlık niye? Evlenmek nasıl doğalsa ayrılmak da öyle. Kötü evlilik bir lanet değil, yakanızı bırakmasın. Ailemde hemen hemen herkes evlenip ayrıldı hatta 3-4 evlilik yapanlar bile var. Hepsi de sonunda mutluluğu yakaladı. KİME NE?

Herkes ne derse desin kulaginizi tikayın
ne yapmak istiyorsanız onu yapın
hayat sizin
yapacağınız şeyin sonuçları sizi bağlar
yok eniştesine böyle diyor abim söyle diyor didimin didisi bunu diyor
onlara nee
Ben anlatamıyorum bunu siz yabancı olarak anlatırsanız belki dinlerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…