O beni hiç aramadı kendiliğinden. Ben baskılara dayanamıyorum adamda ışık var mı diye yazıyordum ama adam daha beter aşağılıyor. Ama bugün yettiAvukatinla muhatap olsun
Kimseyle oturup da gorusmek konusmak zorunda degilsin canim
Surekli arayip seni taciz edip sinirini bozmasina izin verme bu kadar saf olma. Numarasini simdilik engelle,acil avukat tut davani ac,avukatina ver sim karti gotursun teslim etsin bu kadar basit
Kararli olO beni hiç aramadı kendiliğinden. Ben baskılara dayanamıyorum adamda ışık var mı diye yazıyordum ama adam daha beter aşağılıyor. Ama bugün yetti
Hayır yokÇocuk var mı?
Hala dava acmadiniz oylece bekliyor musunuz beynel?Hayır yok
Hayır. O anlaşmalı istiyor. Anlaşma maddelerini de sms at yüz yüze görüşemem diyor.Hala dava acmadiniz oylece bekliyor musunuz beynel?
Avukat arkadaşlar çok daha iyi bilir de şiddet,tecavüz vs. gibi olumsuz durumların raporları yoksa çok yüksek miktarlarda tazminat alır mısınız bilemedim.Artık kesinleşti sanırım. Anlaşmayı sms ile istiyor. Ama internetten baktığım çoğu dava da nafaka yok.
Benim geleceğimi düşünmem gerekiyor maddi ve manevi tazminatı mı almak istiyorum. Beni mağdur eden oyalayan kendisi. Dün neden bekliyorsun hala dediğimde boş yere galiba diye anlamsızca bir mesaj attı. Kararını kesinleştirdi ama hala boşlukta kişiliği oturmadığı için savruluyor hala,
Ben bitsin istemiyorum ama istemeye istemeyede olsa gideceğim. Saygısızlığı yeter ama mesajlaşma WhatsApp tan oldu o gün anlam veremediğim şekilde hata oluştu hiç olmayan şey hata verdi ve mesajlar silindi o gün için. Yedekleme olmamış silindi mesajlar. Adam boşanmak değil mi amacın dediğim de susuyor yada beni tahrik etme git istiyorsan sen ver dilekçeni diyor.
Anlaşma yoluna gireceğim ama daha önce hiç böyle bir şeye tanık olmadım neyi ne kadar isteyebilirim.
Avukat tut onunla paylas istekleriniHayır. O anlaşmalı istiyor. Anlaşma maddelerini de sms at yüz yüze görüşemem diyor.
Amacın boşanmak zaten git boşa diyorum. Şartlarını bekliyorum diyor.
Neyi ne kadar isteyebilirim bilmiyorum
Benim çalışma gücüm yok evliliğimin ikinci ayında trafik kazası geçirdim ayaklarımı tam anlamıyla kullanamıyorum. Babam emekli ama bankaya borcu olduğu için bana bakacak gücü yok. Kaldı ki beş aydır başkalarının yardımı ile geçiriyorum. Evlilik ahdinde anaya babaya bakmakla mecbursun yoksa evden kovulmayı hak ediyorsun gibi bir gerekçe var mı bilmiyorum. Avukat var ise aramızda görüşmek istediğim başka konularda varAvukat arkadaşlar çok daha iyi bilir de şiddet,tecavüz vs. gibi olumsuz durumların raporları yoksa çok yüksek miktarlarda tazminat alır mısınız bilemedim.
Bebe yokken nafaka bağlanır mı bağlanan miktar sizin geçinmenize yeter mi onu da bilemiyorum.
Burada okuyoruz,ne kadar düşük miktarlar alıyor insanlar hem de bebeleri olduğu halde.
Geç oldu ama yeni fark ettim. Aptal kafam hala beni sevdiğini düşünüyordu şimdiye kadar ama şimdi bütün haklarımı almak istiyorum.Avukat tut onunla paylas isteklerini
Avukatinla muhatap olsun
Yok anlasmiyorsa da anlasmasin cekismeliye donsun
Su an bosa bekliyorsun
Al tabiiGeç oldu ama yeni fark ettim. Aptal kafam hala beni sevdiğini düşünüyordu şimdiye kadar ama şimdi bütün haklarımı almak istiyorum.
Hayır. O anlaşmalı istiyor. Anlaşma maddelerini de sms at yüz yüze görüşemem diyor.
Amacın boşanmak zaten git boşa diyorum. Şartlarını bekliyorum diyor.
Neyi ne kadar isteyebilirim bilmiyorum
1 kere boş ol dediyse boşanmamışsınız daha30 Mayıs ta eşim boş ol dedi ve kapattı telefonu 20 gün falan hiç bir şekilde görüşmedim bu ay sonunda hatırlatma yapacaktım açmadıysa boşanma davasıni ben gidip başımın çaresine bakacaktım. Öyleki 22 Haziran e devlete girdim baktım dava yok
ne yapmaya çalışıyorsun boşanacam deyip hala olduğun yerde sayıyorsun bayram sonuna kadar verdin vermedin ben verecem dedim.
+tehdit mi
-hayır hala neyi bekliyorsun sıkıldım beklemekten umursamazlığımdan.....
.
.
.
.
.
+anlaşalım söyle şartlarını gerekirse yüz yüze de görüşürüz
-saçma. Avukat olmadan mahkeme kağıdın gelmeden şart Mart söylemiyorum
+sen bilirsin ben bekliyorum
-çok beklersin daha
.
.
.
.
.
-yeter artık sıktın ama ben bayramdan sonra müsait bir gn giderim yeter senin bu saygısızlığın.
+anlaşma yok ama bayramdan sonra gidip dava açacaksın doğrumu
-neyi anlaşacam be yüzümü dahi görmek istemeyen biriyle.
+emin olmak istedim.
Saatlerce bu tarz konuşmalar geçti.
Ben istemiyorum artık bu denli saygısızsın diyorum. Git aç diyor açacağım deyince de işte sorun çıkarıyor. İstemediğini, boşayacağını söylüyor ama gidip açmıyor ben açacam deyince de
İşte ne çekmişsin be git kurtul.... Bilmem ne diye laf söylüyor hem istemiyor hem ayrılmıyor ne istiyor bu benden. Birleşsektw eskisi gibi olmaz ki bir çok şeyi laçkalaştırdı. İnsanların dedikoduları kendinin evlilik hakkında bilgisizliği bilmiyorum ben ne yapayım.
Ailem bir şey demiyor ama etraf bazıları yuvanı yıkma diyor geneli bu kadar sorumsuz kocayı ne yapacan boşan diyor. Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?