- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 45
- Konu Sahibi Mutsuzbirisi
-
Biz yedirmeyiz kızımızı burda ablaları varken o pislik herif bok yesinKızım seni varya kardeşim çok yakın arkadaşım olsan pata küte girişirdim(şiddet karşıtı olmama rağmen).kaçarak uzaklaşşşşşşş sana 1-2 yıl max sonrasını söyliyim bi yola çıkarsan direk hüsran heleki yaşı küçük.kadınlar daha erken olgunlaşır erkekler geç.sen bunun prşini topliyim diye ölür gidersin ben sana söyliyimm bi zamanlar bi abla bana demişti dersin deme aman....o zamanlara kalma.sakın ama sakın kalbini dinleme.mantıkkkkk çalıştır.olmazzzz.
Biz yedirmeyiz kızımızı burda ablaları varken o pislik herif bok yesin
Biz yedirmeyiz kızımızı burda ablaları varken o pislik herif bok yesin
Gecenin saat 1’i paylaştığı resmi anlamaya çalışıyorum uyumak varken çok haklısın hayatımın içine ediyor
Vazgeçer ablasi vazgeçer.şimdi o başka bir kafada..gönlü gitmiş bir boka saplanmış. Illaki kendine saygısı olan biri arkadaşımız. Bir gün uyanacak ve o herifte ne buldum diyecek ogure ogure kusacak hatta..Size bir üye hikayelerine bile bakma demişti. Sizde ona hak vermişsiniz gibi hatırlıyorum. Madem denileni yapmayacaksınız neden soruyorsunuz ki? Maalesef bu çocuktan vazgeçmeyecekmiş izlenimi veriyorsunuz bana.... sizi üzmekte istemiyorum ama lütfen aklınızı başınıza toplayın, sizin gibi vazgeçmeyenler yüzünden böylelerin totosu havaya kalkıyor....
Fevri karar vermek istemiyorum. Hala şey diyorum yoğundur belki arayamamıştır belki diye hala iyi düşünmeye çalışıyorum aslında.
Ayy allah aşkına 28 yaşında kadınsın saf olma yaa! Şaka mı ya ? Arkadaşım olsan elime telefonunu alır direk şu veledi engeller silerim. Allah aşkına aciklama bile yapmadan engelle sil her yerden. Başkasından ararsa da suratına kapat. Direk kapıyı göster. Sal ipini gitsin yaa. Bize dua et sonra da gözünü açtığımız için.Yooo bende söylemedim ama sürekli belden aşağı konuşmak istiyor her defasında kızıyorum bağrıyorum 3 saat sonra yine...
Diyorum sen benimle sırf heves uğruna berabersin hayır ben seni seviyorum yatcak kız çok seninle heyecanlanıyorum ben diyo uffff bilmiyorum yaaa
Bunu paylaşmış az once hikayesinde bu ne demek? Bu fotoğrafın anlamı ne?Eki Görüntüle 2574712
Hani hicbir seyone bakmayacaktin oyle demistik tamam.demistin seni aramamasina filan takilma artik bitti o aramaz gozuyle bak.Bunu paylaşmış az once hikayesinde bu ne demek? Bu fotoğrafın anlamı ne?Eki Görüntüle 2574712
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?