Boşa tedavi olmuşum

Hayırlısı canım artık

İki tarafta haklı gibi,yani saatli ilişkiye girmekte tuhaf gelebilir bazı insanlara,ne bileyim robotik yani. Allah insallah tez zamanda evlat isteyen herkese nasip etsin...

İlaç ve arkasından hormon iğnesi vuruldum kolumdan.. hep neden kadinlar güçlü ve fedakâr olmak zorundaki. O istekli olsun çabaların yeter artık.
Haklisiniz ama kadın ölü gibi yatsa da görevini tamamlamış olur ; erkek anatomisinin duzenegi farklı :)

Olumlu düşünün pozitif yaklasin zira aksi size hiç birşey kazandırmayacak. Mevcut durumu kabul ederek çözüm üretmekten başka careniz eşinize hayata en önemlisi bebeğe küsmek mi ?..

Ben artık bu konu hakkında üzülmek istemiyorum her ay.. uzaklaşmak hayatımı yaşamak istiyorum sizler gibi normal başka şeylere kafayı takmak istiyorum.. istemiyorum tedavi falan

Ay benim eşimde günler söylüyordu o günlere denk geleceği zaman erken uyuyordum çünkü isteyerek yapmayınca inanın eşimden soğuyordum çocuk istemememle alakası yoktu sonra anlattım hislerimi hak verdi bıraktık hayırlısı dedik Allah nasip etti. Evet tarzı yanlış olmuş eşinizin ama ilk defa yaptığı bişeyse uzatmayın güzelce konuşun kendinizide rahat bırakın

Amin ablam ama deme öyle deme hiç beklemediğin bi anda biri karnında biri yürüteçte biri okulda olsun inşallahhhhh:)
Canım ya neyi getirmiş aklına neler hayal etmiş. Bak o güzel haberi alirsan banada buradan yaz olur mu? Çok mutlu oluyorum ben o haberleri alınca..

Ben salona geçtim sizinle dertlesiyorum eksik olmayın..O yatağında..kadın kadının halinden en iyi anlar

Canım ya neyi getirmiş aklına neler hayal etmiş. Bak o güzel haberi alirsan banada buradan yaz olur mu? Çok mutlu oluyorum ben o haberleri alınca..
Ahhhhh inşallah ablacım. Birbirimize müjdelicez inşallah :) ikimizde de olsun inşallah. Kim hamile klsa yazalm birbirimize :) Rabbim eşikte beşikte ikişer ikişer versin :)

Kendini bu konuda üzmemeni söyleyebilirim. Ben 15 aydır bebek için uğraşıyorum. Eşimle çok ciddi sıkıntılar yaşadım. 2016 şubat-ağustos arası yumurtlamayı arttırıcı ilaç kullandım. Yaşım da 4o üstü şuan evleneli 2 yıl oldu daha. Eşim de senin eşin gibi davrandı. Yurtdışındayım ve burada doktorlar da bir enterasan neyse sonuçta Türkiye'ye izne geldim hormonlara bakıldı, rahim filmi çekildi, tek tüpüm tıkanmış yaşadığım yerdeki yanlış uygulanan tedaviden dolayı. Türkiye'deki Doktorum laparoskopi ile açalım dedi açılmadı. Ben yaşadığım yere döndüm. Eşim şimdi benden daha çok istiyor. Yumurtlama testi aldım. Klomen de kullandım bu ay. Bekliyorum şimdi. Olmaz ise tüp bebeğe de ikna oldu eşim. Sen gönlünü ferah tut. Eşinle aran iyi olursa o pozitif enerji ile çocuk da olur. Allah gönlüne göre versin. Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın. Sağlıklı günler dilerim.

Çok zorluklar yasaamissiniz inşallah bundan sonrası çok güzel olur..O güzel haberi banada haber verirsiniz umarım unutmazsaniz...benim hevesim kalmadı.. inanın

Çok zorluklar yasaamissiniz inşallah bundan sonrası çok güzel olur..O güzel haberi banada haber verirsiniz umarım unutmazsaniz...benim hevesim kalmadı.. inanın
Sadece vazgeçme Allah vermeyeceğini umdurmazmış. Vaktini, saatini bekliyordur. Adetime 6 gün var. Olursa yazarım elbet

Bu çok ciddi bir tedavi .. Allah yardımcın olsun . Öyle başım ağrıyor, uykum var triplerini de kabul etmeyecek kadar hassas. . Annesinin de o malum gece uykusu gelseydi şimdi esin olmayacaktı :) bence işin ciddiyetini kavrayana kadar eşinden uzak dur (çocuk konusunda)

bence sıkma canını , ben de senin gibi oldum çok, onun ilişki istememesi de nasip döngüsünün bir parçası , ne yapsam da nasipten ötesi Yok demek zorunda olduğumu öğrendim şu süreçte , bu forum da bi arkadaşın eşi de hep böyle yapmış , bi ilişkide ikiz tutmuştu o bayanın

Bir arkadaşım karısından boşanmıştı bu sebepten.
Robot gibi mecbur gibi eşimle sevişmekten nefret ettim demişti.
Eşine trip yapma çok.
Tedavi olmasa dediğinizi anlarım.. Zaten emin olun bizler de sevmiyoruz günlük saatlik doktorun belirlediği iişkileri.. Ama madem böyle bi yola beraber karar verilip girilmiş "benim uykum geldi" diyemez.. Biliyomusunuz o ilaçlar iğneler bize neler yapıyo.. ne ruh hali değişiklikleri, ne hormonlardan şişmelerimiz, psikolojimizin alt üst oluşunu hiç söylemeye bile gerek duymuyorum.. Bu durumda beni yola çıkarıp sonra da yarı yolda bırakan koca zaten benden boşanmazsa ben onu boşarım.. adamdaki keyfe bak uykusu varmış

ben bu tedavilerin hepsini yaşadığım ve eşinin pskolojisini de çok iyi anlıyorum
istemiyor o saatte stres oluyor falan
sende ilaçlardan bu şekilde tepkiler verebiliyorsun canım
yumi çatlatması kullandınmı

Bence bu gunu ve saatı bellı ılıskıler daha cok sogutur
Görev gıbı
Sız tedavınızı olcaksınız olun ama ogun ve o saat olmak zorunda mı
Kımı doktor yumurtlama gunu der kımısıde 1 gun var 1 gun yok seklınde onerır
Ben yumurtlama gunuyle alakasının dırek oldugunu dusunmuyorum tum hamıle kalanlar gun saat hesabı yapıp ay ortasını beklemıyor ben adet bıtımınden 1 gun sonra hamıle kaldım cok alakasız bı gundu
Benım arkadasım 3 sene doktor kontroluyle ugrastı olmadı sonra sadece hormon tedavısıne devam edıp gerısını akısına bıraktı 3 ay sonra hamıle kaldı ve dogum yaptı
Sperm 24 saat yasıyor gece degıl sabahta olsa olur dakıkayla ugrasıyorsanız zor o iş

Bence kendınızı evlılıgınızı rahat bırakın kasmayın kendınızı akısına bırakın o cocuk olacaksa eni sonu olacak sız evlılıgın tadını cıkarın derım
Isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…