Kahve ne iş anlamadım?
Kaç yaşında bu genç, kahvede takılıyor?
Niye 16 yasından ıtıbaren anlattın ki dicektim..baktım hala 16 yaşında kalmışsınız..
Arpası fazla gelmiş.
Bence bitmesi sizin için daha iyi olur. Sorunlu biri ve egoizmin doruklarında yaşıyor.
Sence normal mi gencecik adamın kahve köşelerinde olması?23 yaşında. Genelde çevresi orada olduğu için çıkmaz hiç.
Sevgiliden izin alinmaz, anneden babadan aileden alinir. Esin olsa o sizin iliskinizinizin durumuna gore ilerler fakat sevgiliden izin almayi anlamiyorum. Maksimum haber verirsiniz, o da gonlum razi degil der "gecerli bir sebebi varsa". Yapmayin kardeslerim. Sahiplenilmek tam olarak boyle bir sey degil, sizin de bir hayatiniz var. Kendi gezsin tozsun sosyallessin. Size gelince evde oturun. Iyiymis valla.
Sence normal mi gencecik adamın kahve köşelerinde olması?
Neyse ki sen de farkındasın gereksiz biri olduğunu...Bana göre normal değil zaten. Zaten kendiside pek normal değil. Egoist.
Neyse ki sen de farkındasın gereksiz biri olduğunu...
Şimdi bundan sonraki planın nedir?
bana biraz kaygısız ve sorumsuz biri gibi geldi.
evlilik konusunda ne düşünüyor bu arkadaş?
Seninle vakit geçirmek istemeyen adam için hiç üzülme o hep seni elinin altında görmüş çünkü her dedigi yapılmış hep fedakarlık yapan biri varmış yanında eger affetsen bile yine bu şekilde devam etcek. Şimdi uzuluyorsun ama geçecek emin ol geçecek
ev alma imkanı var mıydı peki?Genel anlamda ne düşünüyor bilemem ama muhabbetini ettiğimizde ev almadan evlenmeyeceğini söylerdi. Biz can atıyoruz onla evlenmek için çünkü :)
Genel anlamda ne düşünüyor bilemem ama muhabbetini ettiğimizde ev almadan evlenmeyeceğini söylerdi. Biz can atıyoruz onla evlenmek için çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?