- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Benbenmesela
Forumun okuru olduğum günden beri dikkatimi en cok, incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere "boşan bu evlilik yürümez" diye yorum yapan üyeler çekiyor. Karşındakinin genel oralarak hayatını bilmeden, senin gazınla nasıl bir adım atacak bilmeden, boşa gitsin demek bence iyi bir kalbe sahip olmak değil. Sahiden kardeşi aynı konuyu anlatsa sorsa aynı aklı vermezler. Konu açan arkadaş kurtarmak için akıl almaya çalışıyor aşikar yani bazı konularda hatunun biri hemen "bu evlilik yürümez".
Yani kim bilir kendi ne saçma bi evliliği yürütüyor da burada açık vermiyor diyorum her seferinde.
Boşanmanın mantıklı olduğu konular (şiddet, aldatma, yalan vs ) değil kastettiklerim. Mesela kadın kıskanmış bir eşyayı, kocası da hmm kem küm etmiş, hoop boşa hemen. Kırk koca değişir millet sizin elinize düşse.
Yani kim bilir kendi ne saçma bi evliliği yürütüyor da burada açık vermiyor diyorum her seferinde.
Boşanmanın mantıklı olduğu konular (şiddet, aldatma, yalan vs ) değil kastettiklerim. Mesela kadın kıskanmış bir eşyayı, kocası da hmm kem küm etmiş, hoop boşa hemen. Kırk koca değişir millet sizin elinize düşse.