- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Benbenmesela
Yapmadım zaten, özürdiledi, saçmaladım, abarttım dedi. 10 senedir evliyim en ufak bir şiddet görmedim fiziksel olarak. Yalnız ben dün açtığım konuyu demiştim
Evet o daha da beter. İçinde aldatılma var bir de.
Dediğim gibi gören de sizi sevgililer gününde hediye almadı diye konu açtınız da millet boşan dedi diye burda veryansın ediyorsunuz sanacak. Aldatılmışsınız hanımefendi. Boşanmak zorunda değilsiniz. Bu tamamen sizin seçiminiz ama bunun bir çok insan için boşanma sebebi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hadi aldatıldınız her şeyi de geride bırakabildiniz, biri geçmiş konunuzdan buldu çıkardı size boşan dedi gene bir derece haklısınız diyebilirdim ama geride de bırakamamışsınız, konunuz aldatılma üzerine içinizde rahat olmayan bir şeyler üzerine.
Bir derdim var'da sudan sebeplere boşan yazan insanların sayısı %10. Geriye kalanlar aldatma ve şiddet konuları. Ne desin insanlar seni öldürene kadar boşanma mı? Gazetelerin 3. sayfasına haber olan insanlara da keşke zamanında birileri boşan deseydi de onlar da dinleseydi.
Şunu herkes anlamalı. Bir insanın eşi yüzünden mutsuz olması en geçerli boşanma sebebi. Hepi topu 70-80 yıl yaşayacağımız ömrümüzü neden mutsuz geçirelim?