• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşan demek ne kolay

İnsanlar insanları kanser eder ihale sigaraya kalır misali, burada da neresinden tutsanız elinde kalacak olan konularda boşan deniliyor diye ihale üyelere kalıyor :işsiz:
 
Bosan dediklerimiz bosanmiyor nisanlilar nisanlisini birakmiyor, sevgili olanlar da sevgilisini terk etmiyor.
Bosuna endise ediyorsunuz.
Bilakis eslerine sevgililerine filan daha bir sıkı sariliyorlar daha bir sahipleniyorlar.
Amaclari sadece dertlesmek hemen hepsinin.
Yaziyorlar rahatliyorlar.
Olan kk da birbirine dusen uyelere oluyor

Ozel mesajlasmadan haberiniz yok galiba. Gelip burda konu actiginiza gore. Konu altinda da bir patates salatasi ve kisir eksik.
Bosanmak kolay degil biliyoruz. Ama evlenmek cok mu kolay da herkes size evlen artik diyince sorun etmiyorsunuz?
Ben acikcasi birkac uyeye ayrilmasi yonunde yorum yaptigim icin cevap verme geregi duydum. İncir cekirdegi demissiniz ama, adam kiskanc manyagin teki, ya da kadinin ailesini hice sayiyor adam yerine koymuyor, kadina pislik muamelesi yapiyor veya hatta aldatiyor ama bi bebisim kocanla bi konus once mi diyelim?
Kocam osuruyor, disleri pis vs tarzi konularda bosan diyenlee dalga geciyor olabilir ama aldatildigini dedektif gibi ogrenen ama 'benim yuvom vor yoooooo tomom mi!!!!' Bosan diyemezsiniz bana diyenleri de cok gordu bu forum.
Kisacasi evlilik icin ve bes para etmedigi acik olan adamlarla evli kadinlara bi daha mi gelcen dunyaya, allah seni bu mala kole diye mi yaratti bosan diyorum. ( ki kac kisi ciddiye aliyo allah askina bunu)
Alinsa nisan doneminde sorun yasayinca ayril bak daha buyuk sorunlar cikcak gibi denen uyelerin evlendikten sonraki konularina bakin.

Ay bi daha tarihe bakip yaZcam


Yaa çok tatlısınız, mesajlarınızı keyifle okudum ve sonunda da tarih meselesine çok güldüm:)

Ama siz beni yanlış anladınız. Tabi ki boşanması ya da nişan atması mutlaka gereken ama olayın ciddiyetini göremeyen ya da cesaret edemeyen arkadaşlarımıza burada hepimiz desteğiz. Benim kastettiğim " kocam çorabını sepete atmıyor" diyen kadına, "boşan ben olsam kesinnn kesin 1 dk durmam" diye yorum yapanlar.

Ve her başlığın altında kısır çay var. Gelin oturun size de ikram edelim

Sevgiler
 
Bu tarz biseyi bende dile getirmistim.o zamanda yemedigim laf kalmamisti.eminim sizede cemkirenler olmustur.
Bude senin kocanda tam okuzmus diyenler
En sinir oldugum seyde kadin kocasindan yakinirken ay benim kocam soyle iyidir soykedir biyledir diye koca yaristiranlar
Koca övme işini anlarım. Bazıları sırf gösterişle yaşıyor.
 
Ben de boşanmanın en son ihtimal olması gerektiği taraftarıyım. Hele çocuk varsa her yol denenmeden boşanılmamalı... Yine de burada herkes kurallara uyduğu sürece istediği yorumu yapmakta özgürdür. Konu sahibi ister dikkate alır ister almaz. Siz de yorumunu beğenmediğiniz kişilerin göz ardı et butonuna basarak bir daha yorumlarını okumak zorunda kalmazsınız.

@Mune üyelerle ilgili konu açmak yasak diye biliyorum. Bu konu neden kapanmadı acaba?
Ama üyelerle ilgili bir konu değil ki bu. Gidişatı eleştiri sadece. Laf olsun diye yorum yapanları belki frenler diye. Yoksa kişi gözetmiyorum.

Ki zaten sınırsız krediyle boşan yazanlar devam ediyorlar
 
Kimse kimseninnburda gaz vermesiyle boşanmaz endişelenmeyin...

Gereksiz bir konu olmuş....

Herkes sizin kadar bilgi sahibi olmayabilir. Gerçekten çok az hayat görüşü ile yaşayanlar etkilenebilir. Benim sözüm boşanmayı desteklemeyin değil. Aksine düğün arifesi nişan atmışlığım var:)
 
Bu konu sanki bir kişi üzerine açılmış gibi ve ben o kişiyi tahmin bile ettim.

Bu forumda gereksiz yere boşan diyen kimseyi görmediğim gibi insanlar bosan dedi diye boşanan bir üye dahi yok.keşke olsa!


Bir arkadaş da ayni evde k.validesiyle oturanlara laf edildiğinden bahsetmis ekbette edeceğiz.sen k.validenle ayni evde yaşamayı kabul et sonra gel kaynanam bu koltuk benim dedi diye ağla.

Konu sahibi bu tip konular çok gereksiz.kimi kadın güçlüdür karşısındakini de oyle zanneder kimi kadın da bosan dediği için sizin gibi kadınlar tarafindan vicdansız ilan edilir.

Şurada hedefinize bir iki kişiyi oturtup guya genele konu açmış gibi davranıp insanları merhamet yoksunu ilan etmek çok çirkin çok.
Asla kimseyi hedef almadım. Hatta nick aklımda tutma gibi bir huyum yok:) bugun tartıştığımla yarın başka bi konu altında fikir birliği yapabilirim.

Gündemde öyle bir konu varsa dahil değilim. Kişiler kendilerini biliyorlarsa ne sizi ne başkasını hedef almadım kızlar:)
 
Çünkü biz evlileri kıskanıyoruz, herkes boşansın istiyoruz:KK53:

şiddet ve aldatma olmadağı halde birçok kez boşan yazdim. Kadın kocadan kv'den çok şikayetçi, çok mutsuz hâlâ evli.

Mutsuz olmak ,şiddet görüp aldatılmaktan daha önemli bir konu bence.
İmzamı atarım bu yazdığınızın altına. Anlayanlar anladı da siz dahil sanırım benim kastettiğim yorumları anlamadınız sanırım. Kastettiklerim hakikaten yangına körükle gidenler.
 
Canm bende boşanmış bi bayanım.bir çok bayanada boşan diyorum anlattıkları derde göre! ama bazıları sadece şüpheden bahsediyo yada gün boyu beni aramadı yada yemeğe geç geldi gibi çok basit şeylerde okuyoruz.bunlara bile boşan deniyor.aradaki farkı anlıyabiliyosunzu dimi.yoksa tabiki köle gibi yaşayıp şikayet edip ayrılamayada yanaşmayanlar bile var onlara boşan demiyorum birde boşanmadıkları için kızıyorum bile.ama önemli olan anlatılan mevzu.işten gelince kocası tv izleyen kadına bile boşan demek saçma geliyor sadece
Hay yazan ellerinize sağlık. Ben konuyu açarlen yanlış bir şey mi yazdım diye şüpheye düşüyorum, neyse ki anlayanlar cok:)))
 
Bu konuya destek verenlerin hepsi aldatilmis, şiddet görmüş ya da çok kötü evliliği olduğu halde boşanmayan gucsuzler
kendilerinden farklı insanlar olduğunu ya da daha güzel hayatlar olduğunu kabullenmek istemeyenler
eğer bu forumun o kadar etkisi olsa dünkü nişanlı konusunda 30 sayfa aynı şey yazıldığı konu sahibi hala evlilik kararı almazdi
zaten boşanmak isteyen gider boşar buraya yazanlarin çoğu aman koca bosanmasin diye onun yüzüne soyleyemediklerini buraya yazıyor yani amaç fikir almak ya da burada yazilani yapmak değil
Hikayemi bilseydin cesaretimi birazcık bilseydin ilk cümlenden sonra ne kadar güldüğümü de tahmin ederdin bayan Okuduğunu anlamayan
 
"Mesela kadın kıskanmış bir eşyayı, kocası da hmm kem küm etmiş, hoop boşa hemen."
Hiç bu dediğiniz sebepten boşan diyeni görmedim burada.
Konularınıza da baktım da babanız annenize iyi mi yapmış Allah aşkına? Anneniz evli durmakla iyi mi yapmış? Eski konulara bakmam ama öyle bir demişsiniz ki bakmak mecburiyetinde kaldım.
Bu dünyaya sadece bir kere geliyoruz. Kahır çekmeye değil insanca yaşamaya, bana her gün hakaret edip kendi EGO'sunu tatmin etmeye çalışan bir yaratıkla tabiki evli kalmam. Sadece fiziksel şiddet mi boşanmak için sebep? Şiddetin en büyüğü ruha vurulan şiddettir. Ölene kadar acısını yaşarsın.
Benim bir evladım yok, çok tedaviler gördüm, yoruldum, yeri geldi ağladım, yeri geldi 10 gün yataktan çıkmadım bu sebeple, şimdi söylesenize bunca emeğimden sonra Rabbim bana bir evlat verse ve o evladım ilerde kötü bir evlilik yapsa ( Allah korusun) nasıl olur da dayan kızım derim? Nasıl olur da kızım her gün acı çekerken ben evimde rahat uyurum? Başkasının çilesini çeksin diye dünyaya getirmiyor anneler çocuklarını.
Arada ufak tartışmalar tabiki olur ama kalkıp da burda kimse ufak bir tartışmaya da boşan demiyor, siz yanlış görmüşsünüz!
Hayır ben o yorumu gördüm. Bilginize.
 
Çok kibirli , bilmiş insanlar var forumda. Herkese tepeden bakan tipler. Ama onlardan daha çok anlayışlı, tecrübeli insanlar var.

Dalgasına bosan diyen ve her şeyi bilen birkaç tipe takılıp böyle genelleme yapmışsınız gibime geldi.
Hayır genellemedim. dalga geçenlerden biri benim:) iş o seviyeye ulaşmış durumda çünkü.
 
Boşanmayın ya kalın kokan ve kokularını sevmediğiniz kocanızla iğrendiğiniz erkeklerin koynuna girin bu mu istediğiniz cevap
 
Back
X