"Mesela kadın kıskanmış bir eşyayı, kocası da hmm kem küm etmiş, hoop boşa hemen."
Hiç bu dediğiniz sebepten boşan diyeni görmedim burada.
Konularınıza da baktım da babanız annenize iyi mi yapmış Allah aşkına? Anneniz evli durmakla iyi mi yapmış? Eski konulara bakmam ama öyle bir demişsiniz ki bakmak mecburiyetinde kaldım.
Bu dünyaya sadece bir kere geliyoruz. Kahır çekmeye değil insanca yaşamaya, bana her gün hakaret edip kendi EGO'sunu tatmin etmeye çalışan bir yaratıkla tabiki evli kalmam. Sadece fiziksel şiddet mi boşanmak için sebep? Şiddetin en büyüğü ruha vurulan şiddettir. Ölene kadar acısını yaşarsın.
Benim bir evladım yok, çok tedaviler gördüm, yoruldum, yeri geldi ağladım, yeri geldi 10 gün yataktan çıkmadım bu sebeple, şimdi söylesenize bunca emeğimden sonra Rabbim bana bir evlat verse ve o evladım ilerde kötü bir evlilik yapsa ( Allah korusun) nasıl olur da dayan kızım derim? Nasıl olur da kızım her gün acı çekerken ben evimde rahat uyurum? Başkasının çilesini çeksin diye dünyaya getirmiyor anneler çocuklarını.
Arada ufak tartışmalar tabiki olur ama kalkıp da burda kimse ufak bir tartışmaya da boşan demiyor, siz yanlış görmüşsünüz!