• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşan demek ne kolay

Doldurusa geliyorlarmis. Gelme sen de. Koskoca evli barkli kadinsin. Baskasindan etkilenip sucsuz adami bosayacak kadar oturmamis karakterliysen zaten bosan (buraya bile bosan dedim inanabiliyor musunuz ahhahh).

Ben sizin derdinizi oyle iyi biliyorum ki. Siz derdinizi soyleyeceksiniz, biz mahallenizdeki ablalar gibi iki taktik vericez. Sonra zamanla sinirin hirsin gecince "yine guzeliz yine cicek :kusmuk:" mutluluk oyununa devam.

Dayak yersen, aldatilirsan, kocan madde bagimlisiysa, cocuklarin rizkini gidip idaaya gomuyorsa, tum ailesini sana hakaret ettirip ustune ozur dilettiriyorsa, anasinin yaninda degerin portmanto kadarsa bosan diyecegiz, isine gelirse.

Doldurusa geliyorlarmis. Gelme sen de. Koskoca evli barkli kadinsin. Baskasindan etkilenip sucsuz adami bosayacak kadar oturmamis karakterliysen zaten bosan (buraya bile bosan dedim inanabiliyor musunuz ahhahh).

Ben sizin derdinizi oyle iyi biliyorum ki. Siz derdinizi soyleyeceksiniz, biz mahallenizdeki ablalar gibi iki taktik vericez. Sonra zamanla sinirin hirsin gecince "yine guzeliz yine cicek :kusmuk:" mutluluk oyununa devam.

Dayak yersen, aldatilirsan, kocan madde bagimlisiysa, cocuklarin rizkini gidip idaaya gomuyorsa, tum ailesini sana hakaret ettirip ustune ozur dilettiriyorsa, anasinin yaninda degerin portmanto kadarsa bosan diyecegiz, isine gelirse.
Ağzına sağlık kız.
Boşan bence deyince eşim bile o üyeyi mi okudun diye aklına sen geliyorsun :D
Seninle eş değer o laf benim gözümde
:KK200:

Bence gayet yapici yorumlarda oluyor . Dayak yiyen, aldatilmis kisilere sadece hemen bosan deniyor ki bu da bence gayet mantikli. Bos yere bosan diyenleri de konu sahibinin cok takicagini zannetmiyorum

Yahu sana göre boşanma sebebi değildir bana göre öyledir. Ben sana göre, senin bakış açına göre yorum yapmak zorunda mıyım?

Aldatma şiddet hakaret üçlüsünü geçiyorum. Sadece mutsuz olmak benim için boşanma sebebidir. Evin çocuğun bütün yükünün kadının üzerinde olması, kocanın hizmet beklemesi, kadının maddi manevi kısıtlanması, aile ile olan anlaşmazlıklar boşanma sebebidir. Benim görüşüm bu, kusura bakmayın kendi bakış açımla yorum yapacağım tabi ki.

Son düzenleme:
Boşandırma timi 7/24 çalışıyor burda :) Az önce bir konu okudum konu sahibi bir süre önce aldatılıp affetmiş. Fakat konu aldatılması değil farklı bir sıkıntısından bahsetmiş. Tim den bir arkadaş acımasız ve kırıcı bir şekilde yorum yapmış. Vay efendim boşanamadın hak ettin şimdi sus otur tarzında saçma sapan şeyler. Yahu kadın başka bir sıkıntısından bahsediyor kapatmış o konuyu affetmiş kocasını. Hani sırf sivri görünmek için klavyeden sallayanlar çok. Ama hiç gerçekçi değiller kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz bilmeden sallamayalım lütfen.

Evliliginde surekli mutsuz olana ne diyelim "cocokloron ocon kotlon, bolko 15 yol sonro dozolor" mi diyelim.
Kayinvalidenin kolelestirdigi geline ne diyelim mesela?
Kayinvalidenin lafiyla kocasindan dayak yiyen kadina ne diyelim?
Surekli aldatilan kadina ne diyelim mesela?

3 gunluk dunyada yasiyoruz, kimse kimse yuzunden mutsuz yasamaya mahkum edilemez.
Evet yuva kolay kurulmuyor ama dunyaya da bir kere geliyoruz.

Boşandırma timi 7/24 çalışıyor burda :) Az önce bir konu okudum konu sahibi bir süre önce aldatılıp affetmiş. Fakat konu aldatılması değil farklı bir sıkıntısından bahsetmiş. Tim den bir arkadaş acımasız ve kırıcı bir şekilde yorum yapmış. Vay efendim boşanamadın hak ettin şimdi sus otur tarzında saçma sapan şeyler. Yahu kadın başka bir sıkıntısından bahsediyor kapatmış o konuyu affetmiş kocasını. Hani sırf sivri görünmek için klavyeden sallayanlar çok. Ama hiç gerçekçi değiller kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz bilmeden sallamayalım lütfen.

Kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz, o yüzden kimseye yorum yapmayalım. Forumun kapısına kilit vurup gidelim.

Buranın amacı farklı hayatlar yaşayan, farklı bakış açıları, fikirleri, idealleri olan insanlardan farklı fikirler almak değil mi? Hayatını bilmeye gerek yok, bilsek de kendi bakış açımızla yorum yapacağız/yapmalıyız çünkü.

Kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz, o yüzden kimseye yorum yapmayalım. Forumun kapısına kilit vurup gidelim.

Buranın amacı farklı hayatlar yaşayan, farklı bakış açıları, fikirleri, idealleri olan insanlardan farklı fikirler almak değil mi? Hayatını bilmeye gerek yok, bilsek de kendi bakış açımızla yorum yapacağız/yapmalıyız çünkü.
Orası öyle ona bir şey demiyorum tabi ki fikirlerimiz yazıyoruz.Fakat acımasızca hatta aldatılıp incinmiş bir kadına başka bir kadının yazdığı yorumlar çok kırıcı aşalayıcı alaycı ben buna kızıyorum.

Orası öyle ona bir şey demiyorum tabi ki fikirlerimiz yazıyoruz.Fakat acımasızca hatta aldatılıp incinmiş bir kadına başka bir kadının yazdığı yorumlar çok kırıcı aşalayıcı alaycı ben buna kızıyorum.

Aldatılıp affetmek daha kırıcı ve aşağılayıcı değil mi?

Bu konuya destek verenlerin hepsi aldatilmis, şiddet görmüş ya da çok kötü evliliği olduğu halde boşanmayan gucsuzler
kendilerinden farklı insanlar olduğunu ya da daha güzel hayatlar olduğunu kabullenmek istemeyenler
eğer bu forumun o kadar etkisi olsa dünkü nişanlı konusunda 30 sayfa aynı şey yazıldığı konu sahibi hala evlilik kararı almazdi
zaten boşanmak isteyen gider boşar buraya yazanlarin çoğu aman koca bosanmasin diye onun yüzüne soyleyemediklerini buraya yazıyor yani amaç fikir almak ya da burada yazilani yapmak değil

kesinlikle katılıyorum size.genllemek istemem ama çoğu yazmak olsun diye ve kıskanıyorlar diye düşünmeye başadım bende.

neyi kiskaniyorlar acaba dayak yemesini mi
aldatilmasini
eve kapatılıp kv hizmetçi yapılmasını mi
ya da damızlık gibi kullanılmasını mi

Ben açıkçası aşılamayacak sorunu olup da boşan diyen bir üye görmedim, varsa da genelin % 5ini geçmiyordur.
Dayak yiyen kadına kafana kask tak diye bir öneride bulunamayacağımıza göre ne diyelim başka?
Ya da aldatılan kadına ne diyelim, giy kırmızı geceliğini kocanı eve bağla mı diyelim?
Ha aşılabilecek bir sorunu olduğu halde birilerinin gazına gelip boşanacak varsa zaten boşansın bence o kadar akılla o evlilik zaten yürümez.

Aynen katılıyorum size geçen bende kızmıştım burda çözüm yok diye. Yani ayrıl , boşan vs sürekli böyle kestir at mesajları var . Konuyu açan herkes zaten iki seçeneği olduğunun farkında, kocasından boşanacak yada boşanmıyacak veya sevgilisinden ayrılacak yada ayrılmayacak peki çözüm önerisinde bulunan kaç kişi var çok az. Zaten kimisi kara şövalye gibi elinde kılıç kalkan saldırıya geçmeyi bekliyor neye uğradığınıza şaşırıyorsunuz.

Aldatılıp affetmek daha kırıcı ve aşağılayıcı değil mi?
Bakın çok açık yüreklilikle söylüyorum aldatıldım ilkinde affettim 2. de boşanma sürecindeyim. Tabi ki çok berbat bir durum sadece yaşayan bilir nasıl bir şey olduğunu. Evet ben affetmemiş olabilirim ama diğerini affetti diye küçümseyemem. Fikrimi naif bir şekilde yazarım. Neden? Çünkü onun hayatı. Zaten ekonomik gücü olupta aldatılan hiç bir kadın evli kalmaz benim düşüncem budur.

Evet o daha da beter. İçinde aldatılma var bir de.
Dediğim gibi gören de sizi sevgililer gününde hediye almadı diye konu açtınız da millet boşan dedi diye burda veryansın ediyorsunuz sanacak. Aldatılmışsınız hanımefendi. Boşanmak zorunda değilsiniz. Bu tamamen sizin seçiminiz ama bunun bir çok insan için boşanma sebebi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hadi aldatıldınız her şeyi de geride bırakabildiniz, biri geçmiş konunuzdan buldu çıkardı size boşan dedi gene bir derece haklısınız diyebilirdim ama geride de bırakamamışsınız, konunuz aldatılma üzerine içinizde rahat olmayan bir şeyler üzerine.
Bir derdim var'da sudan sebeplere boşan yazan insanların sayısı %10. Geriye kalanlar aldatma ve şiddet konuları. Ne desin insanlar seni öldürene kadar boşanma mı? Gazetelerin 3. sayfasına haber olan insanlara da keşke zamanında birileri boşan deseydi de onlar da dinleseydi.
Şunu herkes anlamalı. Bir insanın eşi yüzünden mutsuz olması en geçerli boşanma sebebi. Hepi topu 70-80 yıl yaşayacağımız ömrümüzü neden mutsuz geçirelim?
Valla 70-80 yıl bile iyimser bir tahmin olmuş canım. Yarına çıkacağımız garanti değilken, elimizde olan zamanı heba etmeyi istemeyen insanlarız hepsi bu. Bu mottoyla yaşayan insanlar olarak, bu bakış açısıyla öneriler sunuyoruz. Herkesin karakteri aynı değil, ben çekmem mesela. Ama sen çeke çeke yaşarsın. Ne yapalım yani? Hangisini övelim şimdi?

Bence konu o değil. Sanırım konu sahibinin bahsettiği şey ufak bir durumda hemen boşan yazıyor olmaları diye düşünüyorum. Haklı çok konu var hele birde hiç evlenmeden konuları okuyup"boşan " daha ne yaşamayı bekliyorsun tarzındaki yorumlaro anlamsız buluyorum "bekara kari-koca boşamak kolay derler" bende evlenmeden önce ay asla tahammül edemem bu benim için boşanma sebebi , yada bunu yaşarken senin kadar sabırlı olamam , bir adama kendimi bu kadar ezdirmem vs tarzı yorumlar yapıyordum ama sadece buda değil , başka bir konuyu yaşarken insanlar o durumun içindeyken sağlıklı düşünemeyebiliyolar çıkmazda olabiliyorlar. Bi çok güzel durumu anlayıp tatlı tatlı gerçekten düşüncelerini yazanlar var birde oh iyi oluyo sana dercesine yazanlar var . Burda hepimiz sıkıntılarımi paylaşıyoruz benim konularına çok güzel yorum yazan arkadaşlar oldu sagolsun lar buranın katkısı bana kendime güvenmem gerektiğini ve en onemli şeyin kendim oldugumu hatırlamama yardımcı oldu. Kimi konulara hak verirken kimi bosan demeleri anlamsız buluyorum çok basit konuşulduğu için rahatsız oluyorum bazı söylemlerden...

Kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz o yüzden yorum yapmayalım mı? Elbette ki sadece buraya yazılan kadarını bilebiliriz ve biz de sadece buraya yazılana göre yorum yapıyoruz. Başka ayrıntılar varsa konu sahibi ona göre kendi degerlendirmesini de yapiversin bir zahmet. Ay bilmediğimiz şeyler olabilir diye kimseyi pohpohlayamam. Konu mesajindaki hikayeye yorumumu yaparım, ayrıntılar konu sahibini bağlar.

Back
X