- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
"Ünv okumuş insan" nasıl bir cümle yahu.. okumakla erdem sahibi olunsa önce kocanız bu hasletlere sahip olurdu. Tanıdığım bir çok okul eğitimi yarıda kesilmiş insan var ve inanın şu cümleler kadar cahilce bir cümle duymadım onlardan. Bence boşanmayı düşünmüyorsanız ve bu tavır geride kaldıysa tekrar gündem yapmayın bunu. Konuyu açıp kavga edip yerinize oturmaniz sizi eksiye düşürür... ama inceden siz de onun olumsuz yönlerini gözüne gözüne sokup onu yetersiz hissetirerek az da olsa içinizi soğutabilirsiniz.:)Kizlar çok mutsuzum...
Eşim ünv mezunu ben onunla evlendigimde ortaokul mezunuydum.sonra lise ünv bitirdim iyi bir işte de çalıştım ama.
Eşimin eskiden söylediği ima ettiği laflar aklimdn silinmiyor onu alıp karşıma konuşmak istiyorum kırgınlığımi söylemek istiyorum beni küçük düşürdüğü onca zamanda hissettiklerimi söylemek istiyorum çünkü içinde sürekli bunlarla uğraşıyorum.Ve ağlıyorum .bosanin demeyin boşama olmaz.lutfen nedenine irdelemeyin.
Karşısına geçip beni küçük gördün ezdin ben bunları hissettim ama artık içinde tutamıyorum demek nasıl bir izlenim bırakır.
Bu arada artık öyle değil.
Ama geçmişte çok üzdü beni ve bende sessiz bir insanım ya duymazdan geldim ya ses çıkarmadım hep içimde yaşadım .
Şuan içim almıyor.
Bmsadece iki örnek vereyim haklimiyim değilmiyim onun üstünden düşünün çünkü bunlar nispeten daha masum olanlar.
Mesela bazen bir yerde yağmur yağar bir yerde yağmaz ya .
Araba ile giderken saniyeler önce yağmur yağıyor du bir anda kesildi nasıl oluyor dedim
Coğrafya görmüş olsaydın bilirdin dedi.
Çok üzüldüm ses etmedim
Ama şimdi içimde büyüdü.
Bir kerede kuzenim geldi ünv bitirmis.
Ben o zaman daha okumaya başlamıştım.
Ortaokul mezunuydum kuzenim gittikten sonra ne mezunu dedi bende
Çok küçük ve çok doğu bir şehir de okuduğunu söyledim.
Eşimde olsun ünv okumuş insan kendi belli ediyor dedi. Hayranlıkla yine birşey demedim.
Ama içim şişti.
Sizce yıllar geçmiş gidip bunlarla yüzleşmeye gerek varmı ki şimdi öyle değil.
.ama atmak istiyorum içimden.
Bir kerede ben kendimi feda ettim demişti onunda sormak istiyorum ve daha bir sürü
Allahtan iletisim problemi yokmusİletişim proplemi yok çünkü eşim konuşmayı sevmem der gecer
Allahtan iletisim problemi yokmus
Olmadığını vurguladık zaten arkadaşlar ya lütfen birde bunu mu acikliyayimAllahtan iletisim problemi yokmus
İletişim problemi diye bir tabir olmasa bile aranızdaki şeye iletişim problemi derdik. Adam sizle konuşmuyor yahu.Olmadığını vurguladık zaten arkadaşlar ya lütfen birde bunu mu acikliyayim
Evetİletişim problemi diye bir tabir olmasa bile aranızdaki şeye iletişim problemi derdik. Adam sizle konuşmuyor yahu.
Ben buyutmuyorum hicde buyutmedim aslında o kendini büyütmek için beni ezdiRahatlayacaksanız konuşun zaten ertelemeniz en büyük hata olmuş. Ancak özgüven eksikliğinizi psikolojik yardımla yenmelisiniz önce. Bu adamı gözünüzde bu kadar büyütmeyin.
aslında bu psikolojik şiddet,travma yaratmış sizde,basit gibi görünebilir ama değil,bu laflardan sonra bir insan sevilemezki istesenizde olmaz yani sevemezsiniz,okumuş olmak mesleki anlamda eğitimli olduğunu gösterir,ama afedersiniz de eşiniz çok cahil ve kendini yetiştirememiş ve görgüsüz,sizde sorun yok,okumak yada okumamak insanları farklı kılmaz,parayı sonradan bulanda herkesi muhtaç zanneder gorgüsüzlüğü oradan gelir hani bu da öyle.Kizlar çok mutsuzum...
Eşim ünv mezunu ben onunla evlendigimde ortaokul mezunuydum.sonra lise ünv bitirdim iyi bir işte de çalıştım ama.
Eşimin eskiden söylediği ima ettiği laflar aklimdn silinmiyor onu alıp karşıma konuşmak istiyorum kırgınlığımi söylemek istiyorum beni küçük düşürdüğü onca zamanda hissettiklerimi söylemek istiyorum çünkü içinde sürekli bunlarla uğraşıyorum.Ve ağlıyorum .bosanin demeyin boşama olmaz.lutfen nedenine irdelemeyin.
Karşısına geçip beni küçük gördün ezdin ben bunları hissettim ama artık içinde tutamıyorum demek nasıl bir izlenim bırakır.
Bu arada artık öyle değil.
Ama geçmişte çok üzdü beni ve bende sessiz bir insanım ya duymazdan geldim ya ses çıkarmadım hep içimde yaşadım .
Şuan içim almıyor.
Bmsadece iki örnek vereyim haklimiyim değilmiyim onun üstünden düşünün çünkü bunlar nispeten daha masum olanlar.
Mesela bazen bir yerde yağmur yağar bir yerde yağmaz ya .
Araba ile giderken saniyeler önce yağmur yağıyor du bir anda kesildi nasıl oluyor dedim
Coğrafya görmüş olsaydın bilirdin dedi.
Çok üzüldüm ses etmedim
Ama şimdi içimde büyüdü.
Bir kerede kuzenim geldi ünv bitirmis.
Ben o zaman daha okumaya başlamıştım.
Ortaokul mezunuydum kuzenim gittikten sonra ne mezunu dedi bende
Çok küçük ve çok doğu bir şehir de okuduğunu söyledim.
Eşimde olsun ünv okumuş insan kendi belli ediyor dedi. Hayranlıkla yine birşey demedim.
Ama içim şişti.
Sizce yıllar geçmiş gidip bunlarla yüzleşmeye gerek varmı ki şimdi öyle değil.
.ama atmak istiyorum içimden.
Bir kerede ben kendimi feda ettim demişti onunda sormak istiyorum ve daha bir sürü
Buna iletisim problemi yok denmez. Buna aramizda iletisim yok denir.Olmadığını vurguladık zaten arkadaşlar ya lütfen birde bunu mu acikliyayim
Bu nedenle adama istediginiz konusmayi yapabilirsiniz. Dilediginizce döktürebilirsiniz ama dinler mi bilemem.Buna iletisim problemi yok denmez. Buna aramizda iletisim yok denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?