- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.639
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
çalışırsam bakıcı tutmak zorundayım maaş da ona yetmezAldatmış mıydı önceki konuda ne çıktı sonunda ? Hayırlısı olsun ben olsam o parayı kenarda tutar önce maaşlı iş bakarım çünkü yatırım için az miktar
İş kurmanin her eline azicik para gecenin yapabilecegi bir sey oldugunu dusunmuyorum.
Gozden cikarilacak bir para olsa deneyin görün derdim ama destek olanim ve gelirim yok diyorsunuz batarsaniz, tutmazsa ne olacak sonrasi? Ben öyle bir riske girecegime bir işe girer calisirdim.
Bir arkadasim da evlenir evlenmez eline gecen parayla iş kurmuştu iki defa hemde ikisi de yurumedi. Çok şansli olmak veya tecrubeli olmak lazim ya da saglam bir destekci ve tecrubeli baska biri yine de riskli hele şu ortamda millet var olan dukkanlarini işlerini kapatmak zorunda kalmişken...
40-50 bin ile iş kurmaya kalkarsanız ki daha ne iş yapacağınızı bilmiyorsunuz herhangi bir uzmanlığınız da yok garanti batarsınız. Elinizdeki para da gider. Maaşlı iş bakın kendinize derim
Parayi harcama.. bir ise girip calis.. cok sksirsan o pradanda harcarsin ama sadece o parayla zor
O parayı birikim olarak saklayın. Kışa altına yatırırsınız. Siz maaşlı bir işe girin.
Eğitiminiz ve birikiminiz yoksa bişi yapamazsınız gerçekçi olmak gerek. Şu an boş ofis açıp oturuyum deseniz bile nerdeyse 100 bin. O parayla yeni bi düzen kurup asgari ücretle bi yerde işe girebilirsiniz.
işe girip parayı yatırım amaçlı çoğaltmaya bakın öyle iş kurulacak kadar büyük bi meblağ değil
şöyle bir ihtimal de var babamdan kredi çekmesini isteyebilirim iş konusunda, kosgeb de kadınlara kolaylık sağlıyor belli bir miktar hibe veriyor. babamın bir tanıdığı çiçekçi açtı, hiç işi bilmiyordu ustasını vs tuttu borç harç aldı. birkaç ay kendini döndürdü şu an 10 bin cirosu varÖnce düzenli maaşlı iş bulun.
O para kenarda kalsin.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?şöyle bir ihtimal de var babamdan kredi çekmesini isteyebilirim iş konusunda, kosgeb de kadınlara kolaylık sağlıyor belli bir miktar hibe veriyor. babamın bir tanıdığı çiçekçi açtı, hiç işi bilmiyordu ustasını vs tuttu borç harç aldı. birkaç ay kendini döndürdü şu an 10 bin cirosu var
Nafaka ne kadar alacaksınızşöyle bir ihtimal de var babamdan kredi çekmesini isteyebilirim iş konusunda, kosgeb de kadınlara kolaylık sağlıyor belli bir miktar hibe veriyor. babamın bir tanıdığı çiçekçi açtı, hiç işi bilmiyordu ustasını vs tuttu borç harç aldı. birkaç ay kendini döndürdü şu an 10 bin cirosu var
şöyle bir ihtimal de var babamdan kredi çekmesini isteyebilirim iş konusunda, kosgeb de kadınlara kolaylık sağlıyor belli bir miktar hibe veriyor. babamın bir tanıdığı çiçekçi açtı, hiç işi bilmiyordu ustasını vs tuttu borç harç aldı. birkaç ay kendini döndürdü şu an 10 bin cirosu var
şöyle bir ihtimal de var babamdan kredi çekmesini isteyebilirim iş konusunda, kosgeb de kadınlara kolaylık sağlıyor belli bir miktar hibe veriyor. babamın bir tanıdığı çiçekçi açtı, hiç işi bilmiyordu ustasını vs tuttu borç harç aldı. birkaç ay kendini döndürdü şu an 10 bin cirosu var
el işi vs fazla satmıyor diye biliyorum, ama evden satış yapmak çok kafama yatıyor sadece yaratıcı tutacak bir ürün bulamadım henüzkonu sahibi esnaf muafligini araştırın.
internetten satışlarda belli bi miktara kadar devlet vergi de almiyo. ya da evden yemek el işi vs yapıp satmak da esnaf muafligina dahil. evden satış yapabilirsiniz belki.
ben sizin yerinizde olsam boşanmadan bi denerdim. tutarsa ona göre başlarsınız yeni hayata da
nafaka nasıl belirleniyor bilmiyorum, şu anki evimizde kalmaya devam edeceğim. bulunduğum yer gelişmiş bir ilçe. annem boşanmamı istemiyor babamla henüz konuşmadım durumuNafaka ne kadar alacaksınız
Ev var mı yasayabileceginiz
Büyük ilde mi yasayacaksiniz
Aileniz arkanızda mi
online ticaret için fikir var mı verebileceğiniz?Babanızın çektiği krediyi ödeyebileceğinizin garantisi var mı? Kosgeb veriyor ama sonrasında geri ödüyorsunuz. Benim eşimin ofisinin tam karşısındaki yılların çiçekçisi de pandemi şartlarına dayanamadı kapattı dükkanı. Çiçeğin en çok gittiği yer hasta ziyareti, düğün, Doğum günü, nişan şimdi hepsi yasak dedi mecbur kapattı. Önümüzde yasakların gelip gelmeyeceği belli değil. İlla kendi işinizi yapacaksanız online alışveriş üzerine bir şeyler düşünün
el işi vs fazla satmıyor diye biliyorum, ama evden satış yapmak çok kafama yatıyor sadece yaratıcı tutacak bir ürün bulamadım henüz
nafaka nasıl belirleniyor bilmiyorum, şu anki evimizde kalmaya devam edeceğim. bulunduğum yer gelişmiş bir ilçe. annem boşanmamı istemiyor babamla henüz konuşmadım durumu
online ticaret için fikir var mı verebileceğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?