boşanacağım ancak gelirim yok

Bu adamin bosanacaginizdan haberi var mi? Sen nasi guvenip de birakiosun cocugu bu tipin eline. Anlaşılan ailenden hayir yok. Bi arkadaşınla kirayi falan paylasip yasayamaz misin ki.

Tek başına yaşayan ve çalışmak zorunda olan tüm hanımlara tavsiyemdir;
Bağlı bulunduğunuz ilin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ücretsiz kreş-gündüz bakımevi desteği için başvurun.
Kontenjan dahilinde sıraya alıyorlar.
Bu haktan yararlanırsanız çocuğunuzu hiç ücret ödemeden özel kreş-gündüz bakımevi veya MEB’e bağlı bir anaokuluna yazdırıp hizmet alabilirsiniz.
Benim görev yaptığım okullarda her yıl en az
iki-üç öğrenci oluyor böyle.

Geçtiğimiz yıl özel sektörde asgari ücretin 1,5 katından az ücret alan annelere AB kreş desteği vardı ayda 100 euro devam ediyor mu?
Emin değilim araştırmakta fayda var.

Bu adamin bosanacaginizdan haberi var mi? Sen nasi guvenip de birakiosun cocugu bu tipin eline. Anlaşılan ailenden hayir yok. Bi arkadaşınla kirayi falan paylasip yasayamaz misin ki.
var tabiki. niyetim o yönde arkadaşım da olumlu bakıyor o şekilde olursa masrafım da azalacak. ama işte annem beni çok etkiliyor küçüklüğümden beri sayesinde anksiyete bozukluğum var. kızacak gerilecek diye ben mahvoluyorum. çok demoralize ediyor beni maalesef hevesimi kırıyor her konuda

1 yaş kreş için çok küçük değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…