hanımlar son gelişmeleri yazayım merak eden vardır belki. eşimle sürekli tartışıyoruz her gün. ayağımı dışarı atacağım diye ödü patlıyor tüm sorun buymuş gibi. çocuğunu evde bırakıp sürtmeye gidiyorsun dedi dün çıldırdım tutamadım kendimi bağırdım çağırdım artık. önceki akşam da arkadaşıma uğradım kızımı buna bıraktım, ağladı koştur koştur geldim hemen. diyor ki ordan bu kadar çabuk gelemezsin neredeydin sen. sen dışarda or*spuluk mu yapıyorsun ciddi ciddi bunu düşünüyorum artık dedi. bitti dedim bu iş sen kendini şaşırdın iyice dedim. annemi babamı arayıp bunları da söylesene dedim beni şikayet etmesini biliyorsun. ben evde değilken de annemi aramış çocuk ağlıyor kızın daha gelmedi diye. ortalık karıştı. gitme sebebim de bu içmeye başlamıştı aynı ortamda durmak istemedim. ki haklıydım da o lafları içince söyledi. annem derseniz tutturdu psikoloğa gidin hallolur diye. boşanmamı söz konusu bile etmiyor. geçmişteki hatalarımı yüzüme vuruyor ne güzel rahattın çocuk yaptın bi şey demedik vs vs. iğrenç gerçekten midem bulanıyor annemin dediklerinden. psikolojik olarak çökmüş durumdayım hanımlar beni anlayanlarınız olacak elbet.