- 18 Mart 2021
- 11.868
- 63.881
- 548
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Eskiden 14 sene önce bu yakınım kafe açmıştı bu şekilde ama o zamanda 100 bin kendi birikimi 50 bin hibe 50 bin geri ödemeli idi.Evet tum sureci biliyorum ama en son kismi yazdim. Eskiden al parayi git modundaymis ama o kdr somurulmuski artik fatura dahi yetmiyor dekont karsiligi belli kalemleri oduyor ornegin hammadde almiyor mesela kuaforlerin almasi anlamsiz kaliyor.
allah yardımcın olsunn.sen kararını kesin olarak ver bir çaresi bulunur herşeyin.teşekkürler
Allah yardımcınız olsunkızım çok küçük ama onu da oyalayan uyutan biri olması lazım, çok verimli olamam diye düşünüyorum
evet istemiyor çözmek istiyor alkolü bıraktı inanayım samimiyetine diye ama benim için önemli olan düzelmesi değil, sevmediğim bir adamla ömür geçiremem maalesefAllah yardımcınız olsun
önceki konunuzda sormuştum cevaplamamışsınız.. Okul vs yazınca okula çalışan sandım sizi
en mantıklısı çocuğunuzu yanınızda götürebileceğiniz kreş
birde sizin konu havada kalmıştı eşinizle anlaştınız mı boşanma konusunda?
en son şiddetle istemiyordu
açıkçası yaşım genç, pek güvenemiyorum elimin lezzetine yani güzel yemek yaparım ama mantı sarma vs kişiye göre çok değişken yemekler diye düşünüyorumtemizlige gitmek zor gelmezse en mantiklisi bu bence.bebeginizle gidersiniz .bunun harici manti sarma yazmis arkadaslar .benim cocuklar manti asigi mesela kilosu 70 liradan her ay 3 4 kilo kesin aliyoruz zor tabi yapmak ama boyle boyle derken bir cikis yolu bulursunuz umarim
instagram satisi çok kolay değil.Hesap satın alma demissiniz sanirim takipçi satın alma o toplara hiç girmeyin çünkü hesapların sahte olduğu anlaşılıyor ve geldiği gibi geri gidiyor ayrıca açmış olduğunuz hesabıda kapatıyor instagramen mantıklısı şu an için toptan ürün alıp satmak sanırım. instagramda hesap satın alıp sponsorlu reklam vermek. tiktok twitter vs buralarda da biraz uğraşırsam istediğime ulaşırım diye düşünüyorum
Benim kuzenim de Bursa’da elit bir semtte çiçekçi açıp battı ama?şöyle bir ihtimal de var babamdan kredi çekmesini isteyebilirim iş konusunda, kosgeb de kadınlara kolaylık sağlıyor belli bir miktar hibe veriyor. babamın bir tanıdığı çiçekçi açtı, hiç işi bilmiyordu ustasını vs tuttu borç harç aldı. birkaç ay kendini döndürdü şu an 10 bin cirosu var
şehre semte göre değişir elbet. çiçeksepetiyle anlaşmıştı ordan çok kazanıyorBenim kuzenim de Bursa’da elit bir semtte çiçekçi açıp battı ama?
İnstagram sayfası kurup yine instagrama reklam verebilirsiniz.yanlış söyledim sanırım, bütün giderler çıktıktan sonra kendine kalan para 10 bin
ben de toptancıdan almayı düşünüyorum eğer tutunabilirsem elimdeki parayı katlarım bile. reklam vs ne öneriyorsunuz nasıl tanıtırım ürünlerimi?
Ben kendi işyerini açarken başvuru yapacaktım.
Önce kursa gidiyorsunuz en az 1 ay sürüyor.
Sonra proje veriyorsunuz.onaylanirsa ki onaylanması için çok uğraşmak lazım.
Dükkanı açıyorsunuz.
A dan Z ye herşeyi alıyorsunuz ve faturaları toplayıp en son kosgebe veriyorsunuz.
İnceleme yapılıyor ve size bir kısmı ödeniyor.
%60 dan başlıyor mesela.
Parayı size odemiyorlar bankaya yatiriyorlar ve oradan faturalar tahsil ediliyor.
Bu ödeme en erken 6 ay sonra yapılıyor.
Sizde biraz bahsetmişsiniz ama insanlara çok kolay geliyor galiba
Belki buradan okurlar da bilgi edinirler
Bu bilgiler yanlış/güncelliğini yitirmiş, konuyu daha sonra okuyacaklar için bu yorumu yazıyorum. Bu tür desteklerde kulaktan dolma bilgiler yerine bizzat ilgili kuruma gidip bilgi almak gerekli çünkü dışarıda çok bilgi kirliliği var (salt sizin için demiyorum, genel internet ortamından bahsediyorum).Evet tum sureci biliyorum ama en son kismi yazdim. Eskiden al parayi git modundaymis ama o kdr somurulmuski artik fatura dahi yetmiyor dekont karsiligi belli kalemleri oduyor ornegin hammadde almiyor mesela kuaforlerin almasi anlamsiz kaliyor.
Bu bilgiler yanlış/güncelliğini yitirmiş, konuyu daha sonra okuyacaklar için bu yorumu yazıyorum. Bu tür desteklerde kulaktan dolma bilgiler yerine bizzat ilgili kuruma gidip bilgi almak gerekli çünkü dışarıda çok bilgi kirliliği var (salt sizin için demiyorum, genel internet ortamından bahsediyorum).
Konu sahibi kardeşim, 50bin maalesef çok bir para değil şu zamanda. Mutsuzluğunuzu çok iyi anlıyorum ama planlı da gitmek gerekiyor, boşanmayı erteleme imkanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?