boşanacağım ancak gelirim yok

Evet tum sureci biliyorum ama en son kismi yazdim. Eskiden al parayi git modundaymis ama o kdr somurulmuski artik fatura dahi yetmiyor dekont karsiligi belli kalemleri oduyor ornegin hammadde almiyor mesela kuaforlerin almasi anlamsiz kaliyor.
Eskiden 14 sene önce bu yakınım kafe açmıştı bu şekilde ama o zamanda 100 bin kendi birikimi 50 bin hibe 50 bin geri ödemeli idi.
Ve odenemedigi için hapis yatmıştı o zaman.
Şimdi kurumlarda akılla di para boşa gitmesin ve her önüne gelen açıp batmasın diye bence böylesi daha iyi.

Bence kreşi olan iş yerlerini falan araştırın. Kızınız küçük ama yapacak bir şey yok. KOSGEB'i zaten yazmışlar. İnstagramın falan suyu çıktı. Bakıcılıkta da kimse kendi çocuğu haricinde biri ile ilgilenilmesini istemez. Bazı işyerlerinin kreşi de var. Çocuk küçükte olsa bırakacaksınız mecburen. Herkesin şartları kendine göre. İleride durumunuz düzelirse ona göre yeniden yol haritası çizersiniz.

kızım çok küçük ama onu da oyalayan uyutan biri olması lazım, çok verimli olamam diye düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun
önceki konunuzda sormuştum cevaplamamışsınız.. Okul vs yazınca okula çalışan sandım sizi

en mantıklısı çocuğunuzu yanınızda götürebileceğiniz kreş

birde sizin konu havada kalmıştı eşinizle anlaştınız mı boşanma konusunda?
en son şiddetle istemiyordu

evet istemiyor çözmek istiyor alkolü bıraktı inanayım samimiyetine diye ama benim için önemli olan düzelmesi değil, sevmediğim bir adamla ömür geçiremem maalesef
açıkçası yaşım genç, pek güvenemiyorum elimin lezzetine yani güzel yemek yaparım ama mantı sarma vs kişiye göre çok değişken yemekler diye düşünüyorum

instagram satisi çok kolay değil.Hesap satın alma demissiniz sanirim takipçi satın alma o toplara hiç girmeyin çünkü hesapların sahte olduğu anlaşılıyor ve geldiği gibi geri gidiyor ayrıca açmış olduğunuz hesabıda kapatıyor instagram

Eğer instagtam satisi istiyorsaniz gerçek takipçi olacak instagrama düzenli reklam vereceksiniz 1 kere vermekle olmaz instagtam fenomenlerine ürün gonderip sayfanizi tanitmasini isteyeceksiniz düzenli cekilisler yapıp takipçi kasacaksiniz ve kargo anlasmasida gerek uygun fiyatlı olması gerek.

Benim kuzenim de Bursa’da elit bir semtte çiçekçi açıp battı ama?

Maaşlı iş ile bir yere gelen insan yoktur. Sistem sizi öğretmen, doktor yapar ama zengin etmez. Size tavsiyem emlak gibi yatırımcılık gibi ya da organizasyon gibi bir işe girişmeniz olur. Instagram gösteriş dünyası oldu. Organizatör olup aç kalan emlakçı olup batan görmedim duymadım.

Yorum yazanların bazıları 1 yaşında bebeğin ne kadar çok ilgi istediğini unutuyor veya bilmiyor gibi. Çok az kreş bu yaşta bebek alıyor ve pahalılar. Aynı anda iki bebeğe bakmak(üstelik biri baskasınin bebeği emanet yani) veya bir yaşlıyı bir yaşında bebek gürultusu ile yasamaya ikna etmek çok zor. Bazen cevap yazılırken derdin çok hafife alındığını düşünüyorum. Tamam umutsuzluk da aşılamayalım ama çok hafife de almayalım.

İnstagram sayfası kurup yine instagrama reklam verebilirsiniz.
Sanırım reklam paraları çok yüksek değil.
Araştırın bence bu şekilde iş yürüten çok var.

Pandemide yillarin is yerleri batti, insanlar işsiz kaldı. Bu zamanda iş kurmak çok riskli,
Ûstelik minicik bebekle imkansiz gibi.
Elinizdekinide kaybedersiniz dikkat edin.

Evlilik aşırı kötü gitmiyorsa, çocuğun biraz büyümesini beklemek, bir iş imkanı ayarlayıp sonra ayrılmak daha mantıklı gibi.

Gercekten sevkinizi kirmak istemiyorum ama burdaki onerilerin bir cogu 1 yas bebegiyle yapilacak seyler degil ki ya. Ikinci el sitelerden satis da yapabilirsiniz gayet basit bi is ama git mal al, cek yukle, kargoya git derken yine bile bence bebekle olucak is degil, veya ben yapamam.

Fiziksel ve psikolojik siddet yoksa biraz cocugun buyumesini bekleyin.

herhangi bir mesleğiniz yatkın olduğunuz bir iş var mı bilmiyorum varsa o doğrultuda aylıklı bir işe girseniz daha iyi olur. iş kurmak çok riskli zaten paranız baya az ve ekonomi hiç iyi değil o yüzden böyle bir girişim hata olur. yapabileceğiniz bir işe girip hayatınızı düzene sokarsınız hem çevreyi iş alanlarını gözlersiniz sonra iş kurma mevzusunu düşünürsünüz. paranız kenarda dursun.

Evet tum sureci biliyorum ama en son kismi yazdim. Eskiden al parayi git modundaymis ama o kdr somurulmuski artik fatura dahi yetmiyor dekont karsiligi belli kalemleri oduyor ornegin hammadde almiyor mesela kuaforlerin almasi anlamsiz kaliyor.
Bu bilgiler yanlış/güncelliğini yitirmiş, konuyu daha sonra okuyacaklar için bu yorumu yazıyorum. Bu tür desteklerde kulaktan dolma bilgiler yerine bizzat ilgili kuruma gidip bilgi almak gerekli çünkü dışarıda çok bilgi kirliliği var (salt sizin için demiyorum, genel internet ortamından bahsediyorum).

Konu sahibi kardeşim, 50bin maalesef çok bir para değil şu zamanda. Mutsuzluğunuzu çok iyi anlıyorum ama planlı da gitmek gerekiyor, boşanmayı erteleme imkanınız var mı?

Dogrusunu kisaca ozet gecersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…