• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanacağım artık dayanamıyorum

aylin01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
195
2
96
41
Diğer
artık sevgide saygıda bitti dayanamıyorum .Sürekli benden değişim bekleyen bağırıp çağıran daha 45 günlük lohusayken tekme ataıp vuran bir koca istemiyorum akşam oda bende eteğimizdekki taşları döktük ve git dilekçe ver dayanamıyorum diyince de kendince güç gösterisi yaptı ve bitti
Artık karşısında dövsede sövsede sarılan yine arayan kadın da gitti.En ağırıda ne biliyormusunuz anlamasada kızımın yanında bu şiddete maruz kalmam .Akşamda söyledim tek çalışıp çocuğuna bakan ben olmayacağım yiyeceğim bir ekmekse çalışıp heryerde bulurum nolur bana bişiler söyleyin bi akıl verin şinmdiden teşekkürler

nasıl bir insanlık buu
o elleri kırılsın ne diyim ki baska
en güzel ve en doğru kararı vermişsin canım
allah yolunu acık etsin :Saruboceq:

Canım benim Allah yardımcın olsun öncelikle. Doğru bir karar vermişsin zararın neresinden dönersen kardır seni haketmeyen birisiyle beraber olacağına kendi ayakların üzerinde durup bebeğini büyütürsün huzurun yerinde olur ve hiç değilse kafan rahat olur tatlım üzülme.Çünkü yanlış anlama ama sana tekme atan bir koca için değmez sen bukadar değersiz değilsin anneciğinde sen üzülesin diye dünyaya getirmedi seni.Hakkında hayırlısı olsun canım.

teşekkür ederim benim aileme o kadar iyi kendini tanıtıyor ki onlara onun hakkındada bişiler anlatmaya çalıştığımda senden çıkıyo bize onu kötüleme diyorlar o kadar yalnızım güç dürumdayım ki

siz kararınızı vermişsiniz gibi.. sizi desteklemekten başka birşey elimizden gelmez..

tabii ki şiddete maruz kalmamalısınız.. bu hiç kimsenin hak etmediği bir durum..

umarım en kısa zamanda iş bulursunuz. tek başınıza belki de geçim sıkıntısıyla yavrunuzu büyütürsünüz ama huzurunuz olur. yavrunuz böyle bir babayla büyümektense daha sağlıklı bir ortamda büyür..

Allah yardımcınız olsun...

canim sen zaten kararini vermissin en iyisinide yapmisin..tabiki ayaklarinin üstünde duran ve calisan tek kisi olmayacaksin ama yapabilirsin bunu cok zorluk cekersin belki basta ama suan yasadigin hayattan daha güzel olur insallah...
insallah kizinla cok güzel günlerseninle olur canim

Çocuğunu da al bas tekmeyi o şerefsize. (dayak attığı için şerefsiz diyorum)

isin icinde siddet varsa durup düsünmek lazim,
heleki cocuklar önünde.
kararrinizi vermissiniz hayirlisi olsun,size siddet uygulayan zamanla cocuga da uygular.

daha bebeğim karnımda 3 aylıktı yine aynı şiddet daha beteri 16 saatlik ailemin yanına sığındım karakolluk oldum bizim oralar küçük yer ailem zorsundu yok çocuğu aldır bilmeme ne dediler geldi sonra almaya bütün hata benimmiş gibe öyle bir anlattı ki kalbim doğrulmasada geldim şimdi yine artık dayanamıyorum ben erkeğim yaparım bu ne ben önce insanım Allahın verdişği canım

Hakkında hayırlısı olsun canım.
En doğru kararı vermişsin kızın ve kendi adına.
Senin kıymetini bilmeyen bi adamın (ki böylelerine adam denmez ya) niye kahrını çekesinki. Umarım herşey gönlünce olur...
:teselli:

canım ya allah yardımcın olsun valla kararın en güzelini vermişssin bence sen kandi ayakların ğstğndede durabilirsinbas tekmeyi gitsin elleri kırılsın inşallah adi herifin ne diyim ailenin inanmamasıda kötü tabi ama onlarda anlayacaklardır doğruyu bir gün sen onlarada bakma boşver allah yardfımcın olsun.........

arkadaşlarıma katılıyorum eğer çocuğuna bakabileceksen ailen sana sahip çıkarsa hiç bekleme...şiddet ortamında büyüyen çocuk nasıl olur bunu ben bilirim

usta öğretici öğretmenim iş bulurum sanırım sıkışsamda ama ailem ona neredeyse tapıyorlar ve herne yaparsa senden diyorlar memlekete gitmek istemiyorum oradada annemin itham ve konuşmalarından depresyona giracem çunkü of ya allah kimsenin yuvasına sıkıntı vermesin

Ailenizde szin sıkıntılarınızı dinleyip,bu güç durumu sizinle paylaşacak birilerinin olmaması ne kadarda üzücü :( yalnız kaldığınızı düşünmeniz çok normal. Kendinize olan güveniniz tamsa ve bundan güç alarak kararınızı verdiyseniz, "Çek kapıyı git,arkana bile dönüp bakma" demekten başka söz kalmıyor size.Fakat bunun yanısıra eğri oturup doğru konuşmaktada fayda var.Boşanma aşamasından sonra karşılaşacağınız sıkıntılar ile bir başınıza baş etmeniz,boşanma kararını aldığınız zmanki kadar kolay olmayabilir.Tek başına bir kadının çocuğunu büyütmeye çalışması oldukça zor olur diye düşünüyorum.Bu konuda mutlaka ne olursa olsun ailenizden destek almanızı tavsiye ediyorum.

Şiddet hiçbir zaman bağışlanamaz bi durum Allah hiçbir bayanın başına vermesin böyle birşeyii.
Bırak inceldiği yeren kopsun onsuz hayatın daha güzel olur...
Seni haketmeyen biriyle daha fazla bu evliliği sürdürerek ona bu iyiliği yapma...
Hakkında hayırlısı olsun canım..

canım bence en doğru kararı vermişsin ben erkeğim yaparım döverim zihniyetinden zaten koca moca olmaz..
mesleğinde varmış girer bir yerde çalışırsın az bulursan az yersin çok bulursan çok karnını doyurursun...çocuğunun ruh sağlığı içinde en iisi sanırım bu...bırak annen baban onu iyi bilsin sen kendi düzenini kurmaya bak...ne demişler gün olur devran döner herşey yoluna girer Allah biliyo kim haklı kim haksız...Allah yardımcın olsun

ailenin sana tepkisi varsa çok zorlanırsın......ama mesleğin varmış...yinede durma o ....adamın yanında

inanın 3 saalik uykuyla geziyorum en az iki aydır akşam şten geldi yat dinlen dedi uzanıyoırum kızımıda beşiğe koydum yanında ya ağlıyobir gözü televizyonda elinde emzik bebeğin burnuna sokuyo e çocuk ağlıyo annesin işte vijdanın el vermiyo bunu söylemem suç oldu biliyormusunuz ne hakaretler
Akşam eve gelince nasıl davransam boşanan kadar oda bende bu evden çıkmayacağızdır yani burun buruna yız nasıl b ir tavır segilesem

allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah sakın pes etme minnet etme rezil olan o olur inşallah sen değil

akşam evden git dedim gitmeyeceğim dedi hala o saf kız var sanıyo herhalde hala akşam kendini düzelt diyo ne düzeltmesi ya dedim bitti dedim sen daha ne diyosun dedim akşam gelecek belki yine kavga belkide sessizlik

Back
X