Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın 3 saalik uykuyla geziyorum en az iki aydır akşam şten geldi yat dinlen dedi uzanıyoırum kızımıda beşiğe koydum yanında ya ağlıyobir gözü televizyonda elinde emzik bebeğin burnuna sokuyo e çocuk ağlıyo annesin işte vijdanın el vermiyo bunu söylemem suç oldu biliyormusunuz ne hakaretler
Akşam eve gelince nasıl davransam boşanan kadar oda bende bu evden çıkmayacağızdır yani burun buruna yız nasıl b ir tavır segilesem
bence hala o olayın farkında değil çünkü ne muameleye uğrarsak uğrayım hep ben arkam olmadığından alttan alıyordum akşam düşündüm de nereye kadar sürecek mutlaka akşam çirkefleşecek çamur atacak ama bilmiyorum işrte ona kararlı olduğumu nasıl davranışlarımla anlatsam
evet arkasında olan ailem ve tek tehditi ailene arayacağım ben bu delinizi çekemiyorum benden iyi koca bulsun bilmeme ne doğru tespit arkamda kapı gibi annem babam olsa zaten bunun hiçbirini yaşamazdım ben onlara gülüyo hizmet hürmet eder tabiri caiz ise yalakalık yapar onlarda aaaaaaa ne iyi çocuk arkalarından da bana ana avrat küfr eder