• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanacağım artık dayanamıyorum

Arkadaşım, K.K olarak arkandayız, kararını destekliyoruz. Bu kadar tahammül etmen bile o adam için fazla.

inanın 3 saalik uykuyla geziyorum en az iki aydır akşam şten geldi yat dinlen dedi uzanıyoırum kızımıda beşiğe koydum yanında ya ağlıyobir gözü televizyonda elinde emzik bebeğin burnuna sokuyo e çocuk ağlıyo annesin işte vijdanın el vermiyo bunu söylemem suç oldu biliyormusunuz ne hakaretler
Akşam eve gelince nasıl davransam boşanan kadar oda bende bu evden çıkmayacağızdır yani burun buruna yız nasıl b ir tavır segilesem

Canım hiç taviz verme o adama.
Zaten bebeğinde var bütün vaktini o alıyodur.
Kavga gürültü çıkacak mevzuları hiç açma derim.
Konuşsun dursun o eğer konuşursa. Hiç muhattap olma.
Kararlı olduğunu anlasın.

en doğru kararı vermişin hatta geç bile kalmışın.
valla anne-babana da kocaman bir yuh diyeceğim hiç kusura bakma.
kızı hamileyken dayak yiyecek, lohusayken tekmelenecek; hala damadın ağzının içine bakacaklar. alsınlar şimdi o damadı tepe tepe kullansınlar..
yok birşey diyemiyorum ben başka da..

akşam da hiç konuşmayın madem.
aynı evde iki yabancıyı oynayın.
eğer yeniden şiddet gösterirse de hemen doktora gidip darp raporu çıkartırın.
ama sakın yeniden kollarınızı açmayın bu insan müsveddesine..

eğer ciddi anlamda boşanmak istiyorsan,sana şiddet uyguladığında mutlaka doktor raporu al,hata adli olay olarak kayda geçmesini sağla,polis fln çağır..böylelikle elinde kanıtların olur...

ancak yinede bir kadının böyle bir muameleye tabii olması çok acı verici,en kötüsüde bizi doğuran ana babamızın arkamızda durmaması..acaba eşinizin maddi durumu nasıl ve ailenize herhangi bir menfaati varmı ,merak ediyorum...çok geçmiş olsun..

bence hala o olayın farkında değil çünkü ne muameleye uğrarsak uğrayım hep ben arkam olmadığından alttan alıyordum akşam düşündüm de nereye kadar sürecek mutlaka akşam çirkefleşecek çamur atacak ama bilmiyorum işrte ona kararlı olduğumu nasıl davranışlarımla anlatsam

neden aılen böyle yapıyor .......ayıp yani...kafamçokkarıştı.....dayak yiyen sen eziyet çeken sen.........
hürmet gören o yaratık........
en güzel kararı vermişin...........böyle acımasız ve şiddetin oldugu evliliginde sonu bu.........
işallah gelecegin güzel olur....canım......

bu adamdan ne koca olur neden insan...........:mymeka::mymeka:

bu arada arkadaşlar daha annemle bile paylaşmadım yani kimseyle allah hepinizden crazı olsun yuvanızı bozmasın bebeğim şimdi uyuduğu için bu kadar rahat yazabiliyorum uynırsa bakamam siz yazın ama yine uyuduğunda ben okurum

mutlaka ve mutlaka darp raporu alırsan onu inandırmış olursun..o raporu kullanacağını açık bi dille söyleyebilirsin..

zaten sorun senin ailenede ona destek vermesiyle o bu kadar rahatlıkla yapabiliyor bunları sorun orda ailen arkanda dursa böyle olmazdı

evet arkasında olan ailem ve tek tehditi ailene arayacağım ben bu delinizi çekemiyorum benden iyi koca bulsun bilmeme ne doğru tespit arkamda kapı gibi annem babam olsa zaten bunun hiçbirini yaşamazdım ben onlara gülüyo hizmet hürmet eder tabiri caiz ise yalakalık yapar onlarda aaaaaaa ne iyi çocuk arkalarından da bana ana avrat küfr eder

bence hala o olayın farkında değil çünkü ne muameleye uğrarsak uğrayım hep ben arkam olmadığından alttan alıyordum akşam düşündüm de nereye kadar sürecek mutlaka akşam çirkefleşecek çamur atacak ama bilmiyorum işrte ona kararlı olduğumu nasıl davranışlarımla anlatsam

sen tavrını koy o konuşssun konuşsun kendi dinlesin boş ver yapan kendine yapar o çirkefleşsin nerey kadar ya

evet arkasında olan ailem ve tek tehditi ailene arayacağım ben bu delinizi çekemiyorum benden iyi koca bulsun bilmeme ne doğru tespit arkamda kapı gibi annem babam olsa zaten bunun hiçbirini yaşamazdım ben onlara gülüyo hizmet hürmet eder tabiri caiz ise yalakalık yapar onlarda aaaaaaa ne iyi çocuk arkalarından da bana ana avrat küfr eder

allah yardımcın olsun şu yaşadıkların gerçekten zor şeyler allah sabır versin sana ama kurtul ne yap ne et tavrını koy bu hayat böyle gitmez ailenede dönme çalış kendi ayakların üstünde dur ..

hadi canım yolun açık olsun
madem inanıyorsun kendine ve bebeğine bakacağına
arkana bakma bile
allah yardımcın olsun

inanmak zorundayım çünkü başka çarem yok bakmayın ailemede kızıyorum sonrada zaten çıkmış çıkışmişim ne bekleyim ki onlardan diyorum yanlarına dönsem bi türlü dönmesem bi türlü

Şiddet gördüğünü ailene söylemedin mi? Yani nasıl hala onu savunabilirler? Hangi aile kızlarına şiddet uygulayan bir damadı savunabilir??? Beni suçlayan tarzda konuşuyor ailemi de kendi tarafına çekiyor demişsin, hangi senaryo şiddeti haklı kılar ki???

hayatta herşey istediğimiz gibi gitmiyo en yakınlarımızın gözüne bile perde inebiliyo evet 4 duvarın içindekini sadece yaşayanlar bilir diğerleri sadece anlatılanı ve duymak istediklerini duyarlar

Ne demek anlatılanı ve duymak istediklerini duyarlar... Allah korusun benim başıma böyle bişey gelse ailem benim anlattığıma inanır, eşimin anlattıkları ise vız glir tırıs gider... Kendisini savunmak için yalan söylediğini düşünürler ve sonuna kadar beni savunurlar...

Allah kurtarsın seni bu heriften
hiç bi şahit yok mu yahu seni savuna bilecek
Allay yardım etsin ya

öncelikle seni tebrik ediyorum çok mantıklı kendin ve çocuğun için yapabiliceğin dünyanın en güzel adımını atmışssın...boşan ondan kendine çocuğuna verebiliceğin huzurlu mutlu günlerin olsun evliliğiniz zaten ölmüş sizin yarın öbürgün kıznında geleceğine mani olur bu adam onada el kaldırır hamileyken yapmadımı yaptı!!!
ailene sığınmaktan çekinme inanmıycaklarını düşünüyorsan bile dürüst ol doğruları anlat aileler böyle günler içindir bi süre ailenle yaşayıp ardından kendine iş bulursun çevren tanıdıklarına dostlarına durmunu anlatrsın bizim buralar küçük yerler diyorsun ya büyüt oraları oraları dünyanın en büyük en güzel yeri yap kendin içinden güzel gözlü çocuğun için =) korkma korkulucak birşey yok o hamile bir kadına vururken nasıl cesaretliyse sende arkanı dönüp gidicek kadar cesaretli ol inan bana çok daha mutlu olucaksın:teselli:a.s.ne yani ailen bu duruma inanmıyor onun bu oyuncluğu yüzündenmi bukadar çabuk pes ediceksin onlar senin ailen o nasıl rol yapıyorsa inadına doğruları gerçkleri anlat!

Son düzenleme:
Back
X