Canim cidden ya sen bosanmak istiyor musun? ben oyle gormedim yazilarindan? neden bosanma dilekcesi ver dedin ki? senin okuman yazman var? neden sen vermiyorsun? ben buradan senin esine goz dagi vermeye calistigini dusunuyorum. yoksa kararli olan kadin gider catir catir acar bosanma davasini. ayrica esin sana siddet uyguluyorsa can guvenligim tehlikede diye eve aldirmama eve ve sana yaklasmama karari aldirabilrisin mahkeme baslamadan.
ikincisi neden gitsin ki? sikayetci olan biri varsa hayatindan,o da sensin? neden bozsun duzenini? sen begenmiyorsan sen gidersin. neden bosanana kadar beraber yasayacakmissiniz? canim sen o evde kaldigin surece bu bosnama gerceklesmez ben soyleyeyim.
Yok arkanda destek yok diye hamileyken doven bir hayvanla ayni cati altinda yasiyorsan bilemeyecegim.
yazdiklarim agir ama ben yazilarindan bunlari anladim her ne kadar tersini soylemeye calissan da.
Esine de bu saatten sonra bir guc gosterisi yapamazsin. guclu oldugunu ancak celp eline ulastiginda anlar. ve sen yaninda olmamalisin gene dover cunku. doverse de karakola git tutanak tuttur. kizimi vermem diyecektir, mahkeme sana verir. kaciririm diyecektir, bir halt edemez. merak etme. ama ne bileyim sen yakinda tekrar barisirsin bu hayvanla gibime geldi cunku ondan yumusak bir tavir bekliyorsun diye dusunuyorum.
iyi bir dersi haketmis.