• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanacağım artık dayanamıyorum

canım benim ya öle bi insana nasıl bu kadar tahammül ettin ya sen çalışıp kendine bakabilirsin o adamı artık çekme.....

canım geçmiş olsun . verdiğin kararda keisnlikle haklısın .inşalah düşündüklerin sadece düşünmkle kalmaz ve uygulama aşamasına geçersn . çnkü sen boşanıcam diyipte boşanmazsan eşin daha çok üstüne gelir . akşam eşin geldiğinde sakin sabırlı ol. . . cvp vermemeye çalış . . çnkü verdiğin cvplar onun hoşuna gitmzse yine şiddet uygulayabilir. . .!!

onun erkekliğide yerin dibine batsın... kusura bakma biraz ağır oldu ama çok kızdım ve çok üzüldüm senin için:teselli:
valla güzelim en hassas en korunmaya ihtiyaç duyduğun zamanlarda yapmış bu adam bunu, normal zamanı düşünmek bile istemiyorum
Allah yardımcın olsun
ama benim anlamadığım konu 3 aylık hamileyken karakolluk olana kadar gelmiş olay ve ailen yinede ona inanıyorCADIARZU
niye???

canım nerde olduğunu bilemedim ama eğer Türkiye deysen baroların adli yardım büroları var çalışmıyorum yazılmış profilinde çalışmıyorsan veya belli bir gelirin altındaysan muhtarlardan fakirlik belgesi alıp başvuruyorsun onlar sana ücretsiz avukat atıyorlar şiddet olunca acil görevlendirme yapıyorlar üstelik durma başvur derim ben onlar eşin için evden uzaklaştırma kararı artı nafaka alırlar istediğin gibi de boşanmanı sağlarlar mahkemenin bağladığı nafakayı ödemeze eşin onun için de icraya konur karar bir şekilde malını mülkünü maaşını vs. bulur alırsın nafakanı
yurt dışındaysan zaten ordaki kurallar çok daha kadın lehine bildiğim kadarıyla sakın katlanma bu adama annen de ne derse desin annendir sonuçta el adamının eziyeti gibi olmaz en kötü sözü bile sakın çekinme korkma

artık sevgide saygıda bitti dayanamıyorum .Sürekli benden değişim bekleyen bağırıp çağıran daha 45 günlük lohusayken tekme ataıp vuran bir koca istemiyorum akşam oda bende eteğimizdekki taşları döktük ve git dilekçe ver dayanamıyorum diyince de kendince güç gösterisi yaptı ve bitti
Artık karşısında dövsede sövsede sarılan yine arayan kadın da gitti.En ağırıda ne biliyormusunuz anlamasada kızımın yanında bu şiddete maruz kalmam .Akşamda söyledim tek çalışıp çocuğuna bakan ben olmayacağım yiyeceğim bir ekmekse çalışıp heryerde bulurum nolur bana bişiler söyleyin bi akıl verin şinmdiden teşekkürler

tek kelimeyle bitir.
çalışıyosun,çocuguna bakıosun,bi de şiddet.üstüne saygısızlık,
bu kötü koşallar heryerde var,ama ya mutluluk?bir ömür kendini harap edip,kendine fazladan eziyet çektirecegine,bi kaç zaman üzülür unutursun.boşan,hiç vakit kaybetme.

sen kesin kararlı görünüyosun canım.Umarım hakkında hayırlı olan budur.ayrılık kararını aldıysan akşam gelse de asla konuşma ve farklı bi odaya git orada otur bebeğinle.cevap vermeyince sana tekrar şiddet uygulayabilir.eğer böyle bişi yaparsa git bi rapor al devlet hastanelerinin birinden ve ailenin yanına git.seni öyle görünce sana inanıcaklardır sanırım

çek git canım.. bir daha yalvarsa da dönme sakın.. yüzüne bile bakma.. o seni hakettmiyor. allah onu bildiği gibi yapsın..

Canim cidden ya sen bosanmak istiyor musun? ben oyle gormedim yazilarindan? neden bosanma dilekcesi ver dedin ki? senin okuman yazman var? neden sen vermiyorsun? ben buradan senin esine goz dagi vermeye calistigini dusunuyorum. yoksa kararli olan kadin gider catir catir acar bosanma davasini. ayrica esin sana siddet uyguluyorsa can guvenligim tehlikede diye eve aldirmama eve ve sana yaklasmama karari aldirabilrisin mahkeme baslamadan.

ikincisi neden gitsin ki? sikayetci olan biri varsa hayatindan,o da sensin? neden bozsun duzenini? sen begenmiyorsan sen gidersin. neden bosanana kadar beraber yasayacakmissiniz? canim sen o evde kaldigin surece bu bosnama gerceklesmez ben soyleyeyim.

Yok arkanda destek yok diye hamileyken doven bir hayvanla ayni cati altinda yasiyorsan bilemeyecegim.

yazdiklarim agir ama ben yazilarindan bunlari anladim her ne kadar tersini soylemeye calissan da.

Esine de bu saatten sonra bir guc gosterisi yapamazsin. guclu oldugunu ancak celp eline ulastiginda anlar. ve sen yaninda olmamalisin gene dover cunku. doverse de karakola git tutanak tuttur. kizimi vermem diyecektir, mahkeme sana verir. kaciririm diyecektir, bir halt edemez. merak etme. ama ne bileyim sen yakinda tekrar barisirsin bu hayvanla gibime geldi cunku ondan yumusak bir tavir bekliyorsun diye dusunuyorum.

iyi bir dersi haketmis.

Back
X