• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanacağım artık dayanamıyorum

valla canım verdiysen kararını dönme derim çünkü değişecek diy everdiğin şanslar boş çıkacak çünkü kimse değişmiyor değiştireyim dedikçe kendini kaybediyorsun allah yardımcın olsun canım

öncelikle Allah yardımcın olsun arkadaşım. biz ne desek boş içinde bulunduğun durum çok kötü için yanıyor. kzıın için artık daha güçlüsün . eşine ne desek az. bi anda sanırım ya sinirlerinin esiri oluyorlar . düşünsesizce davranışın cezasınıda bizler çekiyoruz. derin yaralar oluşturuyor. düşünürken anlık düşünme daha detaylı konuş inşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder. kendini züme kızın için güçlü ol canım.

Ailen yaninda olsun olmasin..yinede basarabilirsin canim...yeterki kararli ol...
O adi adamdan kurtul...elleri kirilsin insallah:kızgın:

canım gerçekten çok zor bi durumdasın aile demek herşey demek eğer onlar arkanda yoksa sana destek olmuyorlarsa işin açıkçası çok zor yani ailenden gelecek tepkiler seni çok fazla etkileyecektir öncelikle bunlara hazır olmalısın ve dik durmalısın allah yardımcın olsun inşallah hayatın istediğin gibi olur işin açıkçası bende ayrılamaya kalksam benim ailemde bana arka çıkmaz çıksabile herzaman başımın etini yerler

HEPıNıZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM AKŞAMA KARARLI OLDUMU ONA GÜÇLÜ OLDUĞUMU NASIL GÖSTEREBıLıRıM BEN NE YAPARSA YAPSIN KONUŞMAK ıSTEMıYORUM EMıNıM DAHA BANA AKIL VERMEYE KAlkacaktır ne yapaym

Biraz okudum şunu aklım almıyor, ailen nasıl olurda göz yumar, sana nasıl inanmazlar dayak bu yaa yalanımı olur.:1no2: Sen boşansanda huzurlu olabileceğini sanmıyorum zira böyle zihniyete sahip bir ailen var. Ah canım ya daha 3 aylıkken tekme tokat dövmüş öncesindede dövmüştür seni.... niye çocuğu doğurmak için inat ettin ki. Tamam günah ama şimdi günah değilmi o yavrucağa onun gözü önünde sana şiddet uygulamış. O zaman bu adama gününü gösterseydin şimdi bekar kız gibi boşanırdın. Herşeyi görümüşsün yaşamışsın neden Çocuk yaptın......

Neyse olan olmuş sağlıkla büyüt kızınıda, ama lütfen boyun eğme sokaklarda yatmak bile bence daha onurlu gururludur dayak yemekten.. O kadar bir aşağlayıcı bu şiddet denen şey.. benim fikrim bu..... benneyaptımkihiç yıkılma, geriye bakma ileriye bak annesin sıkıca sarıl hayata tut bir dalından sende.....

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AKŞAMA KARARLI OLDUMU ONA GÜÇLÜ OLDUĞUMU NASIL GÖSTEREBİLİRİM BEN NE YAPARSA YAPSIN KONUŞMAK İSTEMİYORUM EMİNİM DAHA BANA AKIL VERMEYE KAlkacaktır ne yapaym

Sogukkanli ol...Sakin ol...ne kadar cirkinlesirse cirkinlessin kesinlikle taviz verme...onun seviyesine inme...Sinirlerine hakim olmaya calis...:delphin:

Birak konussun dursun....Ben kararimi verdim sana bu evlilik bitmistir de...Amaaaa sadece bos laf salatasinla olmaz arkadasim...eger cidden kararliysan bunlari söyledikten sonrada avukata gidip bosanma davasi acman lazim...yoksa esin yine senin konusup konusup birsey yapamadigni düsünecek....:kahve:

Allah yardimcin olsun:1hug:

işe boşanmak istediğini bu şeklde çocuğunuza bir gelecek hazırlayamaycağınızı söylemekten başla evladın için bu zamana kadar onunla birlkte olduğunu söyle acımasız ol ağlama hemde hiç ağlama çaresiz olduğunu düşünmesin aksine karşısında herzamnki gördüğünden dahada güçlü bir kadın görsün ona işin ciddiyetini bir bakışınla anlatabilesin korkma evladın için çabalıyorsun buzaman kadar yaşadıkların zarardı bundan sonrakiler kar olsun kızında böyle şeylere şahit olmasın yarın büydüğünde ben,m annem işte böyle güçlü bir kadındı herşeyi kendi başına yaptı bende onun gibi olup kimseye kendimi ezdirmiyeceğim diyebilsin

Kararlı ol karşısında ezik bir kadın bulmasın.
Öyle ki gözlerine yansısın kararlılığın
Dumura uğrasın şoka girsin
Eğer sana şiddet gösterirse hiç durma
Doğru karakola git
Kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yok
Elli kırılsın ne diyim...

zor bir durum herkes evet boşan diyor ama aylincim arkanda ailen yok ne yapacaksın planın nedir ailene bu konuyu açmalısın önce onları ikna etmeli daha sonra eşine kesin bir dille boşanacagını avukataq gidecegini hatta gidip dilekçe verip bi şekilde eşyalarını toplkayıp o evden çıkmalısın.bu arada böyle bi adam nafaka vs verirmi bilmem eşinin durumu iyiyse ayrılmadan birşeyler alabilirsen senin için iyi olur.ama gidecegin yer önemli minicik bir bebişle ailenle konuşmalısın önce bana göre..aksi takdirde eşinde sana inanmayacaktır arkanda ailen olursa anlar ne oldugunu..allah yardımcın olsun..

canım verdiğin karar için tebrik ederim seni, keşke ailende yanında olsaydı. ama sen sağlıklısın, gençsin, akıllısın kendine ve çocuğuna o adamdan daha iyi sahip çıkarsın. en azından huzurun olur, sağlığın olur. Allah büyük, herşey kısmet belki eskisinden çok daha mutlu olursun. sadece sabret yavru kuşum ve dua et. karşına hayırlı insanlar çıksın...

birde eger şiddete maruz kalıyorsan bunu belgelendirmen rapor alman..tabiki boşanmak en son çare olmalı diye düşünüyorum aile terapistine gitseniz kabul etmezmi.bu erkeklere kızıyorum ama en çokda onları yetiştiren annelere kızıyorum erkek adam öyle olmaz böyle olur diye diye böyle canavarları yetiştirmiş oluyorlar..herşeyi mübah görüyorlar.erkektir yapar döver söver aldatır vs.....

nafaka veririmi bilmem diye birşey yokki boşandığı zaman eğer erkek çalışıyorsa ve kadın taraf talep ederse vermek zorunda çünkü çocuğu var böyle bir yasa var onun keyfine göre değil nafaka verip vermemek vermek zorunda maddi manevi tazminat davası açarsa donuna kadar soyar adamı isterse ortada şiddete maruz kalmış ve bundan etkilenmiş çocuklar var

basari,basaricam diyenindir,,,,bunu sakin unutma ve al cocugunu git,
hakkinda hayirlisi olsun canim:1hug:

nafaka veririmi bilmem diye birşey yokki boşandığı zaman eğer erkek çalışıyorsa ve kadın taraf talep ederse vermek zorunda çünkü çocuğu var böyle bir yasa var onun keyfine göre değil nafaka verip vermemek vermek zorunda maddi manevi tazminat davası açarsa donuna kadar soyar adamı isterse ortada şiddete maruz kalmış ve bundan etkilenmiş çocuklar var

arkadaşım vicdansız heryerde vicdansızdır.benimde yakın akrabamda boşandı çocuga nafaka baglandı çocuk 10 yaşında adam daha bir kuruş ödemedi ödemek istemeyen kılıfına uyduruyor merak etme..

arkadaşım vicdansız heryerde vicdansızdır.benimde yakın akrabamda boşandı çocuga nafaka baglandı çocuk 10 yaşında adam daha bir kuruş ödemedi ödemek istemeyen kılıfına uyduruyor merak etme..

evet haklısın valla ödemeyenlerde var tabiiiii

kızlar ama herkes bir değilki mutlaka bir çıkış yolu vardır yolları kapamayalım lütfen o yurt dışında yaşıyor sanırım yaşadığı yerde diğer yzıyor orda yasalar türkiyede olduğundan daha caydırcı ve disiplinli işliyor

insan değil dıcem ağır olacak..lohusaya yapılırmı ..madem bu karırı verecek kadar emınsın arkana bakma derım...kolay gelsın..

ellerin kırılsın pis adam
iyi yapmışın kararın doğru bence
herşey inşallah dilediğn gibi olur
Allah yardımcın olsun canım

ya vallahi arkadaşım okurken elim ayağım titredi bu nasıl bir insan bu insan evladına yapılırmı yaaa çok üzüldüm sana ama ailenede çok kızgınım şu anda ya bizlere anne babamız sahip çıkmazsa kim çıkar sakın bu adamı çekme bundan sonra sen kendi ayaklarının üzerinde durur gül gibi bakarsın çocuna hiç taviz verme gelince alttanda alma sakın görsün o şerefsiz adamkötükedihüso:oklava::oklava::oklava:

Back
X