- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.396
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Boşanırsam mahvolurmuşum öyle diyorBen daha ne yapayım derken?
S.ktir git deyip kovduğu, boşanma aşamasındaki eşinin dudaklarına yapışmak mı evliliğini kurtarmak için yaptığı büyük fedakarlık?
Çekişmeliyse çekişmeli, dönmeyin hiç bence. Yoksa yine kovar sizi bu adam.
Boşanırsınız da mutlu olursunuz diye aklı çıkıyor. Yanında mutsuz olmanız tercihi çünkü.
Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışımEh sen esine hep s* g* dersen oda gün gelir sensizlige alisir. Adam gideceginizi hic hesaba katmadi. Geri adim atmayin. Ilk kadini biktirana kadar ugrasirlar, o gidince "kesin baskasi var". He tabi bi öküzden kurtulabildide ikincisi hemen lazim.
Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışım
O beni öptüğü an ona tokat atmalıymışım biraz öpmüşüm onu ben oros… muşum benim amacım neymiş böyle altınları alıp tazminat alıp gitmek miymiş ailece bir planımız mı varmış zaten boşanınca da beni çok kötü bir hayat bekliyormuş gidip birine verirmişim laflara bakın cıldırıyorum
Züğürt tesellisi işte. Öyle kandırıyor kendini işte.Boşanırsam mahvolurmuşum öyle diyor
Ben ona hep dedim ben içim yanarak gidiyorum ben böyle olsun ister miyim sen bu hale getirdin dedim o bana dedi ki bundan sonra hala evli olsakta ne yaparsan yap hiç umrumda değil diyen adam gelip duraklarıma yapıştı diye 5 sn öptüm diye oros.. oldum
Diyemediniz mi, hala senin nikahın altındayım, ne diye o... oluyormuşum? Ben bunun ardına başka şeyler de derdim de neyse...
Başkasına vermek falan iğrenç ya. Valla tam boşamalık adam.
Evli kalıp senle olmaktansa her türlü hayata razıyım derdim ben olsam. Ama tabi siz bana uymayın.
Bana dedi ki şimdi kötü yanlarımı hatırlıyorsun 3 ay sonra iyi taraflar gelecek aklına sakınnn beni arama dedim ki eğer birinin beni aşağılamasına ezmesine ihtiyacım olursa anca o zaman ararım seni dedimZüğürt tesellisi işte. Öyle kandırıyor kendini işte.
Deseydiniz, senle de mahvoluyorum, bari boşanır senden kurtulur, öyle mahvolurum.
Niye içiniz yanarak gidiyorsunuz ki?Ben ona hep dedim ben içim yanarak gidiyorum ben böyle olsun ister miyim sen bu hale getirdin dedim o bana dedi ki bundan sonra hala evli olsakta ne yaparsan yap hiç umrumda değil diyen adam gelip duraklarıma yapıştı diye 5 sn öptüm diye oros.. oldum
Adamdan ayrıldığıma değil çok büyük hevesle evlendiğim için içim yanıyor bu yaşta boşanıyorum diye tabiki üzülüyorum ama ayrıldığım için de çok ama çok mutluyumNiye içiniz yanarak gidiyorsunuz ki?
Adam size o... diyor, namusunuza laf ediyor, ona buna verirsiniz falan diyor. Farkında mısınız?
Güle oynaya, ayaklarınız vura vura kaçmanız gerekiyor. Bir de üzülüyor musunuz? Pes!
Karısına bu küfrü eden adam bir zahmet bosansin zaten.O beni öptüğü an ona tokat atmalıymışım biraz öpmüşüm onu ben oros… muşum benim amacım neymiş böyle altınları alıp tazminat alıp gitmek miymiş ailece bir planımız mı varmış zaten boşanınca da beni çok kötü bir hayat bekliyormuş gidip birine verirmişim laflara bakın cıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?