Boşanacağım insanın saçma hareketleri

Aynen öyle isterse çekişmeli açsın asla dönmek yok çok sağolun

Tabiki vazgeçmeyeceğim sadece sıcağı sıcağına yazdım buraya daha 1 saat önce oldu herşey burada kimsem yok bir komşum bile yok bilmediğim biryerdeyim tek anlattığım sizlersiniz
Kimseye anlatmayin zaten .
Yeri gelir kullanırlar.

Bizler tanimadiginiz insanlarız yüzyüze tanismiyoruz daha mantıklı ve emniyetli buluyorum.

Giderseniz nereye gdeceksiniz ailenizin yanına mi

Kimseye anlatmayin zaten .
Yeri gelir kullanırlar.

Bizler tanimadiginiz insanlarız yüzyüze tanismiyoruz daha mantıklı ve emniyetli buluyorum.

Giderseniz nereye gdeceksiniz ailenizin yanına mi
Evet ailemin yanına döneceğim onlarda diken üstünde sürekli gelelim gelelim diyorlar ama şimdi benimkiler gelse onun ailesiyle yüz göz olacaklar ben sessiz sedasız gitmek istiyorum

Yaa okadar rahattı ki bi görseniz dünya yansa umrunda değil gibiydi gidersen git napıyım havasındaydı ee noldu şimdi kudurdu
Çünkü ilk defa işin sizin açınızdan ciddileştiğini gördü. Ben de sizin gibiydim. Evde şortla geziyorum diye namus ta yok sende boşanmak isteyen kocanın yanında böyle geziyorsun demişti. İyice saldırganlaşmıştı. Erkekli gururlarına dokunuyor çünkü hanzoların. İnanın ki sizi en içten anlayarak yazıyorum Allah yardımcınız olsun.

Evet ailemin yanına döneceğim onlarda diken üstünde sürekli gelelim gelelim diyorlar ama şimdi benimkiler gelse onun ailesiyle yüz göz olacaklar ben sessiz sedasız gitmek istiyorum
Gelmesinler

Siz dimdik kendi başınıza gidin babaevine

Eşiniz ailenize birşey derse unutamazsiniz gelmemeleri daha iyi

Boşanırsam mahvolurmuşum öyle diyor

Kendi mahvolacak sana yansıtıyor kuş akıllı
Kışkırtmak için uğraşıyor, sabret, istediğini desin, sen kurtulduktan sonra o istediği kadar kudursun, onun demesiyle bu söylediklerinin hiçbiri gerçeğe dönüşmüyor. Tam yavuz hırsız taktikleri

Demek ki bu tipler hep aynı benimki de niye gece birlikte olmadan önce yanına duştan sonra gecelikle değilde bornozla geldim diye iştahım gitti seksi olmayı ben mi öğreteceğim deyip gitmişti sonra konu yine ben böyleyim istemiyorsun boşana gelmişti şaka gibi ya şaka gibi başkası anlatsa inanmam

En zoru bu aşamalar sonu inanınki güzel olucak. Huzur gelicek azıcık aşım kaygısız başım diceksiniz. Omzunuzdan yük inicek yeterki biraz daha sabır. Sonra zaten layıklarını buluyorlar.

Gelmesinler

Siz dimdik kendi başınıza gidin babaevine

Eşiniz ailenize birşey derse unutamazsiniz gelmemeleri daha iyi
Aynen öyle ben bana yeterim buna inanıyorum koskoca eve 10 kişi çeyiz yerleştirmiştik çok şükür tek basıma topladım herşeyimi ve gidiyorum aslanlar gibi

Heryerden kışkırtmaya çalışıyor beni öpen o suçlu olan yine benim git diyor eşyalarımı topluyorum yine ben kötüyüm anlamadım ki ne olsun istiyor

Heryerden kışkırtmaya çalışıyor beni öpen o suçlu olan yine benim git diyor eşyalarımı topluyorum yine ben kötüyüm anlamadım ki ne olsun istiyor
Sadece sinirlerini bozmak istiyor. Yediremedi kendine terkedilmeyi o yüzden aşağılıyor seni, allah aşkına sakin ol, telefonuna kades uygulamasını indir, tehlikede olduğunu hissedersen kullan, yarım saate uzaklaştırma kararı çıkar. İnşallah yarın ayrılıyorsundur o evden, ben burada huzursuz oldum, sen kim bilir ne haldesin

Ayrılırken çirkinleşen erkek tipi klasik en karaktersizi de bu benim gözümde.
Umarım bir an önce kurtulursun bu adamdan.
Karşına çok daha iyileri çıkar inşallah

Valla boşandıktan sonra kime ne verdiğin onu hiç alakadar etmiyor. O kendi derdine yansın. Ezik.

Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışım
Pavyondan mı çıkarmış da evinin kadını yapmış, hoş pavyondakiler daha rahattır onun evindekinden.

Adamdan ayrıldığıma değil çok büyük hevesle evlendiğim için içim yanıyor bu yaşta boşanıyorum diye tabiki üzülüyorum ama ayrıldığım için de çok ama çok mutluyum
Valla bi zahmet mutlu ol. Adam namusunu şerefini bırakmış, artık aklınla alay ediyor. O olmazsa o..olurmuşsun. Kötü bir hayatın olurmuş. Ayıdaki ağızlara bak. Senin aklın yokmuymuş, ondan sonra kötü yola düşecekmişsin?

Ağzına geleni söyleyecek, dilediğini yapacak, sen de susup oturacaksın, onu istiyor ne isteyecek başka?

gerizekalı herife bak.
ben olsam boşanmışım ne istersem yaparım derdim kudursun ona mı kalmış?
ne çirkin bir insanmış pisliği böyle zamanlarda çıkıyor bunların.

Herifin o..luk dediği de evlilik dışı cinsel ilişki galiba. '' Senin karın olmaktansa gider o.. olurum. '' diyeceksin suratına, yüzüne çarpacaksın ne kadar leş bir tip olduğunu.

Herifin o..luk dediği de evlilik dışı cinsel ilişki galiba. '' Senin karın olmaktansa gider o.. olurum. '' diyeceksin suratına, yüzüne çarpacaksın ne kadar leş bir tip olduğunu.

adama bak kendini fasulyeden sanıyo boşandığındaki mor suratını görmek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…