- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Evet okadar rahattı ki şu bir haftadır hala inanmamış gideceğime şimdi paçaları tutuştuAklnızla oynuyor oyuna gelmeyin. Ne yaparsam yapayım gitmez nasılsa diye düşünmüş hep, şimdi gerçekten gittiğinizi görünce zoruna gitmiş.
Sakın yalnız kalmayın normal değil hareketleri.
Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışım
Sağol canımhakkında hayırlısı olsun inşallah canım
İnsan gerçek yüzünü boşanırken gösterirmiş ben şu durumda bile ona saygımı korurken onun bana ettiği laflar gerçekten şaşkınımBu tür pislikler boşanırken çirkefleşir. Ama evli kalsanız da iki canım cicimden sonra zehir eder hayatı size. Kangren yeri kes at.
Eşiniz çok acınası, siz boşver in bu gereği hiç moralinizi bozmayın kulaklık takın şiir dinleyin müzik dinleyinO beni öptüğü an ona tokat atmalıymışım biraz öpmüşüm onu ben oros… muşum benim amacım neymiş böyle altınları alıp tazminat alıp gitmek miymiş ailece bir planımız mı varmış zaten boşanınca da beni çok kötü bir hayat bekliyormuş gidip birine verirmişim laflara bakın cıldırıyorum
İnşallah yakışıklı adam gibi bir adam bulup evlenirsiniz aynı benim gibi hiçte mahfolunmuyor hiç evlenmemiş gibi hissediyorsun özgürlüğün hissi hele harika bir de flört olursa missBoşanırsam mahvolurmuşum öyle diyor
Canım o sana karşı hep saygısızmış zaten. Böyle çiğ insanlar giderken de yıkmadan dökmeden gitmezler...İnsan gerçek yüzünü boşanırken gösterirmiş ben şu durumda bile ona saygımı korurken onun bana ettiği laflar gerçekten şaşkınım
Ne güzel umarım bende bir gün çok mutlu olurumİnşallah yakışıklı adam gibi bir adam bulup evlenirsiniz aynı benim gibi hiçte mahfolunmuyor hiç evlenmemiş gibi hissediyorsun özgürlüğün hissi hele harika bir de flört olursa miss
Doğru diyosun canımCanım o sana karşı hep saygısızmış zaten. Böyle çiğ insanlar giderken de yıkmadan dökmeden gitmezler...
Akıl sağlığı yerinde değil bence. Aman diyim Bi an evvel gidin evden. Kudurmuş köpeğe dönüyorlar kadın evden ayrılmaya boşanmaya niyetleninceO beni öptüğü an ona tokat atmalıymışım biraz öpmüşüm onu ben oros… muşum benim amacım neymiş böyle altınları alıp tazminat alıp gitmek miymiş ailece bir planımız mı varmış zaten boşanınca da beni çok kötü bir hayat bekliyormuş gidip birine verirmişim laflara bakın cıldırıyorum
Yaa okadar rahattı ki bi görseniz dünya yansa umrunda değil gibiydi gidersen git napıyım havasındaydı ee noldu şimdi kudurduAkıl sağlığı yerinde değil bence. Aman diyim Bi an evvel gidin evden. Kudurmuş köpeğe dönüyorlar kadın evden ayrılmaya boşanmaya niyetlenince
Doğru bı karar vermissiniz gaz mi gececeksiniz?Eşimle boşanıyoruz benim için şu 1 ay gerçekten çok zordu ne güzel imzalarımızı attık eşyalarımın büyük çoğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki güne gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolü o koydu önüme onu da Google’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan söyledi kendince göz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık çünkü evlendiğim günden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti özgüvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda
Hala gitmeyeceğimi düşünüyor olacak ki dün akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki üç eşyam vardı onları topluyordum az önce geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin için bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan çıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra çıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya çalışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hiç birinde gitmedim artık burama kadar geldiği için çok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle çekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın içine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık
Tabiki vazgeçmeyeceğim sadece sıcağı sıcağına yazdım buraya daha 1 saat önce oldu herşey burada kimsem yok bir komşum bile yok bilmediğim biryerdeyim tek anlattığım sizlersinizDoğru bı karar vermissiniz gaz mi gececeksiniz?
Ha deyince bosanmasaniz bile o evi terk etmek onu ona yaşatmak haftalaarrca gelmemek yeğdir
Ancak dank etmiş beyefediye, başkası var muhabbetleri seni delirtmek için, sakın kanma, keşke kalmasaydın evde, gece gelip şiddet uygulamaya kalkışabilir, lütfen kendi korumaya al.Eşimle boşanıyoruz benim için şu 1 ay gerçekten çok zordu ne güzel imzalarımızı attık eşyalarımın büyük çoğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki güne gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolü o koydu önüme onu da Google’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan söyledi kendince göz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık çünkü evlendiğim günden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti özgüvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda
Hala gitmeyeceğimi düşünüyor olacak ki dün akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki üç eşyam vardı onları topluyordum az önce geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin için bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan çıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra çıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya çalışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hiç birinde gitmedim artık burama kadar geldiği için çok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle çekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın içine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?