Boşanacağım insanın saçma hareketleri

Hergele.
Anladı tabi gideceğinizi paçası tutuştu.
Almayın lütfen şu pisliği eve. Öpüşmek falan nedir yani çok film izlemiş sanırım. Kalitesizlik paçasından akıyor. Ama lütfen bir kerede siz ona ssssss git diyin. Hemde şöyle haykırarak. Mümkünse de davadan çıkarken olsun.

Aklnızla oynuyor oyuna gelmeyin. Ne yaparsam yapayım gitmez nasılsa diye düşünmüş hep, şimdi gerçekten gittiğinizi görünce zoruna gitmiş.
Sakın yalnız kalmayın normal değil hareketleri.
Evet okadar rahattı ki şu bir haftadır hala inanmamış gideceğime şimdi paçaları tutuştu

Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışım

Aynı benimkide böyleydi.surekli git istemiyorum bosancam senden acacam davayı.ben gidecem değince ağlamalar sızlamalar.bende üzülürdüm .hiç haketmiyoruz kötü şeylere.ama yaptı yapacağını. Acti davasını. Ardına bile bakma derim.esyalarini altınlarını asla verme ac davanı o ugrassin.emin ol değer göremezsin bu evlilikten

Bu tür pislikler boşanırken çirkefleşir. Ama evli kalsanız da iki canım cicimden sonra zehir eder hayatı size. Kangren yeri kes at.
İnsan gerçek yüzünü boşanırken gösterirmiş ben şu durumda bile ona saygımı korurken onun bana ettiği laflar gerçekten şaşkınım

Eşiniz çok acınası, siz boşver in bu gereği hiç moralinizi bozmayın kulaklık takın şiir dinleyin müzik dinleyin

Boşanırsam mahvolurmuşum öyle diyor
İnşallah yakışıklı adam gibi bir adam bulup evlenirsiniz aynı benim gibi hiçte mahfolunmuyor hiç evlenmemiş gibi hissediyorsun özgürlüğün hissi hele harika bir de flört olursa miss

Akıl sağlığı yerinde değil bence. Aman diyim Bi an evvel gidin evden. Kudurmuş köpeğe dönüyorlar kadın evden ayrılmaya boşanmaya niyetlenince

Akıl sağlığı yerinde değil bence. Aman diyim Bi an evvel gidin evden. Kudurmuş köpeğe dönüyorlar kadın evden ayrılmaya boşanmaya niyetlenince
Yaa okadar rahattı ki bi görseniz dünya yansa umrunda değil gibiydi gidersen git napıyım havasındaydı ee noldu şimdi kudurdu

Doğru bı karar vermissiniz gaz mi gececeksiniz?

Ha deyince bosanmasaniz bile o evi terk etmek onu ona yaşatmak haftalaarrca gelmemek yeğdir

Doğru bı karar vermissiniz gaz mi gececeksiniz?

Ha deyince bosanmasaniz bile o evi terk etmek onu ona yaşatmak haftalaarrca gelmemek yeğdir
Tabiki vazgeçmeyeceğim sadece sıcağı sıcağına yazdım buraya daha 1 saat önce oldu herşey burada kimsem yok bir komşum bile yok bilmediğim biryerdeyim tek anlattığım sizlersiniz

Ancak dank etmiş beyefediye, başkası var muhabbetleri seni delirtmek için, sakın kanma, keşke kalmasaydın evde, gece gelip şiddet uygulamaya kalkışabilir, lütfen kendi korumaya al.

Ne demek sktr git demekle boşanılır mı, daha ne diyecekti. Çekişmeliye de çevirse umursama, 3 ayda bir davaya gitmekle aynı evde yaşamak o lafları çekmek aynı şey değil, isterse 5 yıl sürsün yanında olmadıktan sonra yine mutlu olursun, allah yardımcın olsun, dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…