Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

ece_ediz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
15
0
0
İstanbul
Biliyorum beni yadırgıycaksınız. kızıcaksınız bana, ama 3 yıldır evli bir adamla beraberdim,olabilir evliyen ayrı olunabilinir insanlık hali diye düşündüm. 4 yaşında bir kızı vardı bizim birlikteliğimizden önce doğan, ona inandım güvendim , sonuçta evine hiç gitmeyen ayrı evi olan hersaatte tellerime cevap veren bütün özel günlerde yılbaşlarında, bayramlarda, doğumgününde, sevgililer gününde, herzaman birlikteydik, Ben 24 o 32 yaşında, ilişkiye başladığımızda 21 yaşındaydım.

geçen gün facebookta meraklandım şeytan dürttü ve karısının profiline baktım, birde ne göreyim büyük kızı ve bir bebekle fotoğraf, olabilir bir tanıdığının bebeğidir dedim. ama yine şeytan dürttü ve erkek arkadaşıma senin bir bebeğin olmuş öğrendim diye yem attım, bunun üzerine defalarca inkar etti ama ısrarla var dedim senden duymak istiyorum dedim, ve geliyorum yüzyüze konuşalım diyince şok oldum. evet attığım yem gerçekti. geldi ve ben şoka girdim aldatılmamın 3 senemin gtmesinin verdiği etkiyle sinir krizine girdim. o kadından tiksiniyorum diyordu bana sigara içiyor onunlayken cinsel isteğim hiç olmadı dedi , ve sonra benim ailemle herkesle tanışmış bir insandı bana nasıl yapabildi anlamıyorum.

işin komik tarafı savunması okadar komikki, kadın kızına üvey kardeş istememiş bunun üzerine hastanede sperm vererek yaptık diyor. bu kadının boşanma şartıymış. hangi kadın diğer kızına bakmayan evine gitmeyen yazları bile benimle tatil yapan br adamdan birde 2. çocuk yapmak ister? aklım almıyor bu adam gerçekten evine hiç gitmiyordu. bana bir akıl verin . o çocuklara çok üzülüyorum. bu adamı hiç affetmiycem ama ona bir ders vermek istiyorum. en zından evine geri dönsün çocuklarının başına , düzgün bir erkek olsun istiyorum. ne yapabilirm.

Evli bir adamla 3 yıldır berabersin, ve adam resmi nikahlı karısıyla bebek yapıyor sen "aldatıldım" diyorsun.

Adamın karısıyla rolleriniz mi değişti ? Sen 3 yıldır o adamlayken o kadına ne oluyor peki senin lügatında ?

daha neler var da söylenecek bi gidin yaaa konuyu açarken utanmıyorsunuz daaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Evli bir erkekle 3 yilini gecirip esiyle arasini bozup , cocugu oldugu icin kiziyorsun bir de simdi geri dönüp cocuklarinin basinda olmasinimi istiyorsun ? arkadasim seni mantiga davet ediyorum.

Son düzenleme:
arkadasım sen hangı aldatılmaktan bahsedıyosun ya??? sen BAŞKASININ EŞİYLE BERABER OLMUŞSUN!!!! YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!!!!!!!!!!!

adamın size birşey yaptığı yok siz kendiniz yapmışsınız..ayrıca hani diyorsunuz ya bu kadın bu adamdan nasıl çocuk yapmak ister diye siz 3 yıldır evli bir adamla nasıl birliktelik yaşıyıp bunu normalleştirdiyseniz aynı mantıkla o da çocuk yaptı demekki..eğer çocuklarnı düşünüyorsanız tek yapacağınız şey onu terk etmek çünkü yalancının önde gideni bi adamla berabersiniz!! ayrıca şimdi mi vicdanınız harekete geçti?

Son düzenleme:
hepinizde çok doğru söylüyor sunuz. ama ilk iilişkiye başladığımızda ayrı yaşıyoruz dedi,boşanmıyor dedi, ve bunu kanıtladı yani ben kimsenin yuvasını yıkmadım.

Evlilik programina da cikmisti boyle evli biriyle birlikte olan bir kizo bir de hamile kalmisti. Siz bunu nasil yapiyorsunuz? bence intikami bosver de gururlu ol birak o adami

teknik olarak aldatılan öbür kadın. siz değilsiniz. evli bir adam resmi nikahlı eşiyle istediğini yapar. bu dinen mantıken yasal ve etik olarak doğru kabul edilir. sizin olayınız ise baştan aşağı yanlış. tabi sizi oyalamış yada kandırmış olması falan gibi bir durum olayı değiştirirdi ama bile bile ilişkiyi sürdürmüşsünüz. sizinle bir şeyler yapması normal de kendi karısıyla mı anormal?

hepinizde çok doğru söylüyor sunuz. ama ilk iilişkiye başladığımızda ayrı yaşıyoruz dedi,boşanmıyor dedi, ve bunu kanıtladı yani ben kimsenin yuvasını yıkmadım.

3 yıl arkadaşım tam 3 yıl boşanmamış adam..çocuk olsa inanmaz bu yalana.

Bana kızacaksınız diye başlamışsın çünkü sen de farkındasın yaptığın şeyin. Ben anlayamıyorum arkadaş ya "sahipli" bir insana nasıl göz dikilir, insanın içi nasıl el verir yuvasını dağıtmaya....! Ne bekliyorsun şimdi hııı sırtını mı sıvazlayalım???!! Hep diyorum işte bir kadına en büyük kötülüğü HEMCİNSİ yapar diye. Attığı kazığı bir de buralarda beyan etmişsin, cesaretini tebrik ediyorum....

Son düzenleme:

Ya hastanede sperm verip kizina kardes yapmis ?Sizde buna nasil inandiniz anlamis degilim ilk basta ne yalanlar söyledi size ki her dedigine inandiniz.

ayrica bosanacagi esi böyle bir seyi nasil ister ? mantikli mi sizce ?

Son düzenleme:

o kadar tuhaf bir insansınki anlatamam...kınamıyorum diycem ama yok arkadaşım ben seni ve aileni resmen kınıyorum...
nasıl evli bir adamla beraberliğine olur verirler...
nasıl onunla tatile gitmene bişey demezler... ve en önemlisi sen nasıl 3 sene ALDATILDIM dersin...
o kız 4 yaşında babası kendisi 1 yaşındayken senle beraber olmaya başlamış...yani sen daha 1,5 yıl önce karısının "koynuna girmiş" evli bir adamla ilişkiye başladın ve hala aldatıldım diyosun...o 1 yaşındaki bebek ne olacak peki,karısı ne olacak,bir de karısının seni araştırması lazımken sen utanmadan karısının facebookuna bakıyosun...
nasıl bir mide bu sendeki...
o kadın aldatılmadı da sen aldatıldın öyle mi? büyük ihtimalle karısı doğumdan sonra adama artık çekici gelmemiş sen de 21 lik çıtırsın diye senle gönlünü eğlendirip gezip tozup vakit geçirmiş...
sormadınmı sen 3 yıldır niye boşanmadın diye.sormazsın çünkü büyük ihtimalle işine gelmez...
tahminimce adam zengin,sen öyle ya fakir bi ailede büyüdün,annen baban sorumsuzdu sen de hop diye atladın...adam boşanacak sen de rahata erecektin...
ne oldu planlarınmı bozuldu?adama karısıyla yatıyor diye mi kızıyosun?kusura bakma ama adama senle yatıyor diye kızıyorum ben...
Allahım ın gücüne gitmesin ama ortada bebek varken ona acımıyosun ya daha bişey demiyorum ben...
bi de çocuklara üzülüyomuş vah canıııım çok da iyi kalplisin heralde....babaları her gün senin yanındayken hiç acımadınmı peki?

hayat size ders vermiş zaten. kimseye ders vermeye kalkmayın

kendinize bir yol çizin

Çok güzel olmuş sana...
Beter ol...
Bir de gelmiş aldatıldım diyor hey allahım ya

bana mantıklı bir akıl vericek olan yok mu acaba. şuan ihtiyacım olan bu yargılanmak değil. ayrıca hesabım sahte heralde burda kendimi deşifre edicek değilim. ayrıca haziranda boşanıyoruz dedi. ben zaten boşanmasını falan istemyorum bu saatten sonra çünkü 2 çocuğu düşünüyorum. ve beni sürekli arıyor yoluma çıkıyor ondan kurtulmam lazım, başka şehre gideyim desem istanbul dışında heryerde bunalıyorum daha kötü olurum.

benim harika bir ailem var, ve onun bırakın çocuğu olduğunu evli olduğunu bile bilmiyorlar. nasıl evli denebilirki sürekli benimde olan bir adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…