hepinizde çok doğru söylüyor sunuz. ama ilk iilişkiye başladığımızda ayrı yaşıyoruz dedi,boşanmıyor dedi, ve bunu kanıtladı yani ben kimsenin yuvasını yıkmadım.
hepinizde çok doğru söylüyor sunuz. ama ilk iilişkiye başladığımızda ayrı yaşıyoruz dedi,boşanmıyor dedi, ve bunu kanıtladı yani ben kimsenin yuvasını yıkmadım.
Biliyorum beni yadırgıycaksınız. kızıcaksınız bana, ama 3 yıldır evli bir adamla beraberdim,olabilir evliyen ayrı olunabilinir insanlık hali diye düşündüm. 4 yaşında bir kızı vardı bizim birlikteliğimizden önce doğan, ona inandım güvendim , sonuçta evine hiç gitmeyen ayrı evi olan hersaatte tellerime cevap veren bütün özel günlerde yılbaşlarında, bayramlarda, doğumgününde, sevgililer gününde, herzaman birlikteydik, Ben 24 o 32 yaşında, ilişkiye başladığımızda 21 yaşındaydım.
geçen gün facebookta meraklandım şeytan dürttü ve karısının profiline baktım, birde ne göreyim büyük kızı ve bir bebekle fotoğraf, olabilir bir tanıdığının bebeğidir dedim. ama yine şeytan dürttü ve erkek arkadaşıma senin bir bebeğin olmuş öğrendim diye yem attım, bunun üzerine defalarca inkar etti ama ısrarla var dedim senden duymak istiyorum dedim, ve geliyorum yüzyüze konuşalım diyince şok oldum. evet attığım yem gerçekti. geldi ve ben şoka girdim aldatılmamın 3 senemin gtmesinin verdiği etkiyle sinir krizine girdim. o kadından tiksiniyorum diyordu bana sigara içiyor onunlayken cinsel isteğim hiç olmadı dedi , ve sonra benim ailemle herkesle tanışmış bir insandı bana nasıl yapabildi anlamıyorum.
işin komik tarafı savunması okadar komikki, kadın kızına üvey kardeş istememiş bunun üzerine hastanede sperm vererek yaptık diyor. bu kadının boşanma şartıymış. hangi kadın diğer kızına bakmayan evine gitmeyen yazları bile benimle tatil yapan br adamdan birde 2. çocuk yapmak ister? aklım almıyor bu adam gerçekten evine hiç gitmiyordu. bana bir akıl verin . o çocuklara çok üzülüyorum. bu adamı hiç affetmiycem ama ona bir ders vermek istiyorum. en zından evine geri dönsün çocuklarının başına , düzgün bir erkek olsun istiyorum. ne yapabilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?