Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

Nikahlı karısından çocuğu olmuş ne var bunda
Ne kadar ayrı yaşasalarda evliler sonuçta

Ne yapabilirsin, mesela ayrilabilirsin....Boylelikle esini aldatmaya meyilli bir adama canak tutmamis olursun, kendinide kullandirmamis olursun.

yaşananlar mantıklı mı ki cevaplarımız mantıklı olsun? zamanında tek çocuğunu düşünseydiniz şimdi iki çocuğunu düşünmek zorunda kalmayacaktınız..güçlü olun ve kurtulun bu adamdan başka ne cevap vermemizi bekliyorsunuz ki?

kendinize yeni bir yol çizin diyoruz. alın size akıl...

Beter ol. E mi? BETER OL.​

Kusura bakma ama insan anlamaz mı ya bu adam seni KANDIRMIŞ! Sana hakaret etmiyorum hadi diyorum her hale gelir insan ama gözünü aç yani bu ne saçmalık hadi sen safsın 21 çok da büyük bir yaş değil ailemle tanıştırdım demişsin ya hiç mi kimse demedi"kızım sen napıyorsun ?!"diye..Kusura bakma ama ben anlayamadım yani ne demek evli birisiyle ilişkim var ya çok seviyorsa beklersin boşanır öyle gelir seninle sevgili olur! Olacak iş mi bu..Yargılamak istemiyorum hem de hiç günahı falanı filanı senin boynuna.....ama tertemiz bir ailenin( ailenin gerii kalan üyelerinden bahsediyorum eş ve çocukları) düştüğü durumu düşününce çıldıracak gibi oluyorum! İnsaf ya insaf!!

niye bu kadr uzuldunku evliyken seninle birlikte olacak kadar haysiyetsiz bi adam
metresine yalan soylemis cok mu?

Pesini birakmazsa esiyle konusacagini söyle. Tehdit et acik acik... Hayatinin en güzel 3 yilini bir yalan siginip yasamissin yazik.. bundan sonra ceki düzen ver bari.

sen bunalma da kime ne olursa olsun...
sen istesen de boşanmaz emin ol,gönül eğlendirmiş ve bitmiş...evde evini düzgünce bekleyen karısı dururken senle işi ne?

sana mantıklı bir akıl vereyim,tövbe et,sünger çek,devam et hayata...bir daha da böyle bir hata yapma...
bunu da hayatının hatası kabul et...pişman ol,ağla af dile Allahtan...ama asla bir daha böyle bir hata yapma...

Ne bekliyordun ki ? 3 yıl boyunca , o evliyken bile onunla birlikte olmayı kabul etmişsin.

Adam da , karısından boşanıp seni mi alacaktı ? Niye boşansın ? Sen nasılsa , karısı varken de 2. kadın olmayı kabul etmişsin.

Erkekler zordan hoşlanır canım, sen yeterince her şeyi kabul etmişsin.

Ne var biliyor musun? Hiç burada ağlama.

Senin sevgin gerçek değil. Hiçbir seven, sevdiğini başkasının nikahındayken istemez ! Ayrı ev filan , bunlar sadece bahanen, kılıfın.

Ha bir de , böyle bir adamı kalkıp herkesle tanıştırmışsın ! Ne diyeyim ki....

Şeytan biraz geç kalmış seni dürtmekte ... 3 yıl boyunca, insan bir kere bile sorgulamaz mı ?

benım anlamadıgım evlı adamı aılenızın karsısına nasıl cıkardınız ?

hadı sız cahıldınız bır baskasının yuvasını hıc onemsemedınız de

aılenızde mı bu kadar duyarsız gamsız vurdumduymaz ınsanlardı ?

aılem evlı olmadıgını bılmıyordu demeyın bence ,her baba

kızının kımınle flort ettıgını cok ıyı bılır ! arasıtırır sorusturur yıne de

kızının kımınle flort ettıgını ogrenır !

bak insanin basina hersey gelebilir buyuk konusmamak lazim ama
sen hicbir bagin olmadigi halde sinir krizleri gecirmissin
esi napsin peki bide onun yerine koy kendini
yeni dogmus bi bebegin hakkina nasil girebilir insan gunah arkadasim
Allahtan kork dogru yol belli

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şimdi agzımı açmayı diyorum . Allahım sen koru kocalarımızı sevgılılerımızı boyle ınsanlardan . be insan koca dunyada adam mı kalmadı baska 1 yasındaymıs onun çocugu daha sen o adamla bırlıkteyken merak etme senınde ılerde çolugun çocugun olucak Allah kımsenın yanına bırakmaz bıde ailemle tanıstırdım dıosun hıc mı utanmadın ayıp ya o suan 4 yasında olan çocugun butun vebali ustunde .

benim harika bir ailem var, ve onun bırakın çocuğu olduğunu evli olduğunu bile bilmiyorlar. nasıl evli denebilirki sürekli benimde olan bir adama.

yani aileni de aldatmışsın....bravoooooooooooooooooo bravo bravo!
o adam evli kağıt üstünde falan kimseyi ilgilendirmez evvvliiiii!!!!

Görmemişim evli olduğunu ailene söylememişsin! Neden söyleyemedin peki??? Onlara da deseydin "ama boşanacak" diye.Diyemezsin ...Tavsiye: Bir an evvel uzaklaş o aileden...

benim harika bir ailem var, ve onun bırakın çocuğu olduğunu evli olduğunu bile bilmiyorlar. nasıl evli denebilirki sürekli benimde olan bir adama.

Sonuçta evli neden bunu kabullenemiyorsunuz. Evli ve 2 çocuklu bir adam. Bırakın herkes kendi yoluna gitsin, o yavrularda babası ile büyüsün. Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Karısını seninle aldatmış, yarın seni de başkası ile aldatır....

bırlıkte olcagın kadar olmussun adam sana kazık atınca ıkı cocugu karısı aklına gelıyo..adam sana kazık atmadan once aklın nerdeydı bacım ilişkiye baslamadan once nıe dusunmedın adamın karısını cocukların hayret bışi ya

Kusura bakmayın arkadaşım ama....
Tüm suç en başta sizİN..
.ayrı yaşasaDA-- hala evliymiş.
.madem çoçuklarına acıdın okadar 1 çoçuğunu bilirken vijdanın sızlamadımı dönsün yuvasına diye
.tam 3 yıldır sürüyormuş..hiçmi düşünmediniz o kadını..neden boşanmadığını belki bir umut bekledi kocasını olacaktıda belkide ama siz iyice açmışınız aralarını..adamı kendinize bağlamışınız
.adam 2. çoçuğu yapabilecek durumdayken siz boşanacak diye evli bir adamın metresi olmuşunuz resmen
şimdi diyorsunuz aldatıldım...çok komiksiniz ya.
3 yıldır boşanacam diye size yemm atan bi adamın oltasında dolaşıp durmuşunuz....
şimdide bir ders verecem diyorsunuz....
Ne yapacaksınız
kadına gidip kocanız 3 yıldır beni boşanma vaadiyle kandırdı hem sizi hem beni aldattı mı diyeceksiniz.....
Yazık olan çoçuklara ve o masum kadıncağıza olmuş.......
şeytan sizi 21 yaşındayken dürtmüş farkında değilsiniz..

Son düzenleme:
sen aldatılmadın canm sen ewlı bır erkegın takıldıgı ımmmm ne desem bir kadındın sadce...

adamın EŞİ ve cocuklarına yaptgın bu ıgrenc sey sana kar kalıcakmı sandın... bırde yazmıs 3 yıldr beraberz aılem tanıstı dıye. nasıl bır aılen var merak ettım dogrusu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…