Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

İlk üyelik ve yine tartışılacak bir konu....

Çok şey söyledim içimden,buraya aktarmayayım...Konu gerçekse(ihtimal vermiyorum)Allah sana akıl versin.İhtiyacın olan şey akıl...............................

benim harika bir ailem var, ve onun bırakın çocuğu olduğunu evli olduğunu bile bilmiyorlar. nasıl evli denebilirki sürekli benimde olan bir adama.

Harika bir ailen var. Ne mutlu ailenle gurur duyman. Herkesin "harika" ailesi olmadığı halde senin gibi evli adamlarla birlikte olmuyor.
Ve sen öyle harika bir aileye , bu adamı layık görüp tanıştırıyorsun.
Yarın bir gün baban, annen bu adam ve karısıyla yolda karşılaşsa, babanın yaşayacağı hayal kırıklığını düşünmüyorsun.
Ne yazık, her harika ailenin , harika bir çocuğu olmuyor işte .............

Son düzenleme:
hala sürekli benimle olan adama evli denmez diye kendi kendini avutuyorsun zaten batmışsın gırtlağına kadar bence daha fazla adamdan sürekli benimleydi diye bahsedip kendini avutma burada kımse sana sunu yap bunu yap dıye yol gostermez bu konuda. adam madem sürekli seninleydi çocuğu ne ara yaptı kuzum? demek ki neymiş sürekli seninle değilmiş karısı adamın ceketine dokunup hamile kalamayacağına göre. herkes gibi ben de beter olmanız konusunda hem fikirim.

Son düzenleme:

- Hey, senin sorunun ne biliyor musun dostum?
*Acaba nedir?
- borderline personality disorder.

O adamın ailesinden ayrı yaşaması evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Siz bile isteye ilişkiye başlamışsınız.Ağır olacak belki ama metres konumunu düşmeniz sizin seçiminiz.
Hadi iyi niyetli olduğunuzu düşünelim.Bu adamın sizi kandırdığı hiç aklınıza gelmedi mi?1 yıl ayrı yaşayan çiftler boşanmıyor mu,ben mi yanlış biliyorum?3 yıl boşanma davası mı sürüyor artık.24 yaşında biri buna nasıl inanır ki 18lik genç değilsiniz?Ailenize de şaşırıyorum size yuvanın kutsallığını öğretemedikleri gibi birde onaylamışlar durumunuzu.Yazık...

bu arada iyi ki şu facebook varmış ya,adam üçüncü çocuğu yapmadan öğrenmesini sağlamış en azından.büyüksün face!!

birde mantıklı cevap istiyor yaaaa ne mantığı napabilirsin sen yaaa adama ders verecek sen dersini al kenara çekil kimseye falanda bu kafanla ders falan vermeye kalkma kendin boğulursun bu akılla adam seni kandırmış daha doğrusu sen kanmaya hazırmışsın ayakta uyutmuş seni sen nasıl böyle bir adama ders verebilirsin ki merak ediyorum adam şeytana pabucunu ters giyidiren cinsinden ne dersi alacak senden

Evet bencede fevkalede bir aileniz var..
Orata aldatılan bir kadın
masum 2 çoçuk
haysiyetsiz 1 adam..
Ve herşeye rağmen mutlu bir metres......
............................

ayy sınırlerım bozuldu ya buraya daha farklı seyler yazmamak ıcın kendımı zor tutuyorum bıde yuzsuzlege bakarmısınız mantıklı bı akıl vercekmışiz ne dememizi beklıyosun ayy canım aşık olmuşsun ( asla ınanmıorum) ınsanlık halıyapmışsın bı hata boyle boyle mı yap dıcez sana beter ol ınsallah beter.

Hahahahahaha demek aldatıldın öyle mi ?

Ne kullanıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum ama sağlam kafa yapıyormuş.

Çocuklara mi üzülüyorsun??????

Kendini kandirma,3 senedir aklin nerdeydi?

Sen sadece kendine üzülüyorsun.

bi'de dıyosunuz kı"eşi boyle bır adamdan nasıl cocuk yaptı" aldatılan her kadın bunu hısseder bılıyor musun ?

emin olun o kadın da aldatıldıgını bılıyordu .belkı de kadına aılesı sahıp cıkmıyordu kı kadın sındırmeye calıstı

bosandıgın da belkı de gıdecek bır yerı yoktu kı kadın aldatıldıgını sındırmeye calıstı katlandı!

ve bılır mısınız bızım turk toplumunun kadınları yuvasını kurtarmak ıcın hemen yenı bır cocuk planına kalkısırar .

bu dogru bırsey mı tabıkı de hayır ! hadı o kadın yuvasını kurtarmaya calıstı,peki ya siz ?

sımdı de cıkmıssınız nıkahlı esınden olan cocugun hesabını yapıyorsunuz yaa pes!

ettigini bulmu$sun, dicek ba$ka bir$ey yok, umarim ona inanacak kadar saf degilsindir, ama ilk söyledigi ayrilik meselesine inandigina göre sen bunada inanirsin....

yazik olmu$, sen burda sana aciyalim diye konu açmi$sin, oysaki bizler senin yüzünden aldatilan o kadina aciyoruz...

tavsiye istiyorsun, tek çözüm ayrilmak ve hiç umut vermemek, hatta kendine $imdiden (gerçekten bekar) bir sevgili bulmak...

Valla ben elime kurabiye aldim hem yiyip hem okuyorum boyle konularda acilmasa napicaz biz.... gelismeleri ve yorumlari merakla okuyorum. Misir patlatcam yakinda

bu arada iyi ki şu facebook varmış ya,adam üçüncü çocuğu yapmadan öğrenmesini sağlamış en azından.büyüksün face!!

bu olay gerçekse eğer ece_ediz sen de bu adama tekrardan dönmezsen ben insan değilim...tekrardan başlıcaksın bu adamdan... sperm bankasından çocuk yapmış....ooooy sen bunu bile yer gibi görünürsün eminim çünkü bence işine geliyor böylesi...çünkü uzun vadeli planların var...
maksadın çıkmak değil adamı boşatmak...
hiçmi arkadaşın yok senin,kimse de mi seni çekip demedi "allahaşkına evli adamla işin ne?" demedi mi kimse o adamın ağzını burnunu kırmaya kalkışmadı mı kimse?
hiçmi sevenin yok...
çok günah ya karısına bebeğine...

arkadaşların söyledigi gibi sen daha 1 yaşında bebeği olan bir adamla birlikdeymişsin. o zaman koymuyorda şimdimi 2.ci oluncamı koyuyor. ne farkı var ha 1 ha 2.
zoruna giden ne senin adamın sonucda cocugu varmış. ve adam karısı ile birlikde olması kadar doğal bir şey yok. bu kadar çirkinliği yapıpda anlatmıyormusunuz burada sizi çok kınıyorum allah kocalarımızı sizin gibi kadınlardan korusun. bu kadar bekar varken evli adamlarla ne diye birlikde olursunuz. sizi evli bi adamla birlikde olmanın neyi cezbediyor.

yok ya şaka yapıyorum de

aklım gitmişti de

canım dalga geçmek istedi yalan konu açtım de

bişey de

lütfen bu yazdıklarının gerçek olmadığını söyle lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…