Boşanacak

Doğru bir noktaya değinmişsiniz. Gerçekten özgüvenle ilgili sıkıntılarım olduğunu düşünüyorum. Zira bir parça kendime güvenseydim bunu daha önceden ben yapardım.
Hicbir sey icin geç değildir. Daha boşanıpta keske bosanmasaydım diyen tek bir kadın dahi yoktur. Adım gibi eminim. Siz yeter ki kendinize güvenin ilk adımı atın gerisi corap söküğü gibi

Ben galiba aslında ayrılık sonrası kendimi düşündüm çoğu zaman. Bı durumda ne hissederim, yalnızlık, toplum baskısı... bunlar beni öyle çok düşündürdü ki. Toplumu biliyorsunuz. Evlilik yürümeyince kadın etiketleniyor. Neden idare edemedi, kocasına sahip çıkamadı, evi yürütemedi....
[/QUOTE]
Öyle bir şey yok o nerden çıktı. Ben de boşandım. Hiç böyle bir toplum baskısı yaşamadım. Anladığım kadarıyla siz de köyde yaşamıyorsunuz. Sanmıyorum böyle bir baskıyla karşılaşacağınızı. Rahat olun, o konuda insanların tepkisi sizin duruşunuzla alakalı. Siz ezik durursaniz evet insanlar böyle konusmalar yapabilir. Bunları düşünmeyin yeni hayatiniza odaklanın ve terapi alın bence. Ozguven eksikliği yaşıyorsunuz sanırım.

Öyle bir şey yok o nerden çıktı. Ben de boşandım. Hiç böyle bir toplum baskısı yaşamadım. Anladığım kadarıyla siz de köyde yaşamıyorsunuz. Sanmıyorum böyle bir baskıyla karşılaşacağınızı. Rahat olun, o konuda insanların tepkisi sizin duruşunuzla alakalı. Siz ezik durursaniz evet insanlar böyle konusmalar yapabilir. Bunları düşünmeyin yeni hayatiniza odaklanın ve terapi alın bence. Ozguven eksikliği yaşıyorsunuz sanırım.
[/QUOTE]
Çok haklısınız. Bu yazdıklarınız doğru adımlar atmam konusunda beni daha çok yönlendiriyor. Teşekkürler.

Daha iyiyim. Gerçekten ama. Bu hayatta benim durumumda olup da kendi ayaklarının üzerinde duran binlerce kadın var. Ben de onlardan biri olacağım. Güçlü ve kendine güvenen.
Geç olsun ama güç olmasın.Kendinize her daim değer verin.İlerde keşke daha önce yapsaymışım bunu diyeceksiniz inanın bana.Eşinizden yana da midem bulandı ne kadar iğrenç biriymiş.

Bizim dönüşümüz yok. Olsa bile sonu yine buraya gelecek.

Bu dünyada sınavınız baya çetinmiş. Allah yardımcınız olsun. Umarım evlattan yana gülsün kaderiniz. Çok hayırlı bir evlat olsun size

İnşallah. Teşekkür ederim.
Çocuğu aldırdı yine. Boşanma davası açacağım deyince Çocukla ilgilen ihmal etme deyince senin söylemene gerek yok demişti. Onu göstermeye çalışıyor galiba. Onun ilgilenmesi nasıldır ben gayet iyi biliyorum aslında. Eline telefon çocuk bir köşede oynar o da ilgilendim olur. Baba oğul Baş başa tek bir oyunlarını görmedim.

Bu etiketleyenler nerde gerçekten, benim annem ve kayınvalidem eşlerinin aldatması nedeniyle yıllar önce ayrılmış kadınlar, hiç bir etiketleri yok ONUR ve GURUR larından başka, iş arkadaşlarımda okul arkadaşlarımda da var boşanan ve onlara da kimse idare edemedi, sahip çıkamadı demiyor. Zaten bunca şeye iyi bile dayandı diyorlar. Bunlar hep bahane kandırnayın kendinizi

Kandırmıyorum aslında. Her şeyin benim dik durmama bağlı olduğunu biliyorum. Oğlumun iyiliği de benden geçiyor. Ben iyi ve sağlıklı olursam oğlum da iyi olacak.

Geç olsun ama güç olmasın.Kendinize her daim değer verin.İlerde keşke daha önce yapsaymışım bunu diyeceksiniz inanın bana.Eşinizden yana da midem bulandı ne kadar iğrenç biriymiş.
O zaman Beni aldattığı kadın kendinden on yaş büyüktü. Ben o kadar çirkin bir kadın değilim. Kendime dikkat etmeye çalışırım. Modayı takip ederim elimden geldiğince. Ama adamın gözü dışarda olunca ne yapsam beni görmedi.

Sorun yaş güzellik değil ki.Evlenirken birbirinizi gördünüz beğenmediniz mi sonuçta? Adam sadakatsiz tek sorun bu.Siz suçu yıllarca kendinizde mi aradınız yoksa? Yapmayın lütfen.

Sorun yaş güzellik değil ki.Evlenirken birbirinizi gördünüz beğenmediniz mi sonuçta? Adam sadakatsiz tek sorun bu.Siz suçu yıllarca kendinizde mi aradınız yoksa? Yapmayın lütfen.
Kendimde aramadım belki düzelir diye bekledim. Evine, bana, çocuğumuza bağlanır diye düşündüm. O tam tersini yaptı bizden daha da uzaklaştı.

Geri dönmesini beklemiyorum. İstemiyorum da. Düzene girse şimdiye kadar girerdi. Bu kadar zaman ayırdığım, sabrettiğim yeter. Önüme bakacağım.

Bugün annesi aradı. Biz boşanmanızı istemiyoruz sen sakın kabul etme diyor. Kız kardeşi dava açma, yuvanı yıkma demiş o da kardeşine silah çekmiş. Annesine evlenirken size mi sordum boşanırken soracağım demiş. Babası çok pişman olursun demiş. Bu da hiç pişman olmam demiş. Oğlumla ilgilenirim o da kendi başına yaşasın bakalım demiş. Güya beni yalnızlıkla ezecek. Ben de dedim ki açsın bir an önce davayı eğer açmazsa ben açacağım. Bizim işler böyle işte. Beni ne kadar ezik bir insan olarak algılıyorsa tek başıma kalamayacağımı düşünüyor. Ama bilmiyor mu ki ben yıllardır yalnız gibiyim. Yokluğunu hiç hissetmiyorum bile. Çocuğu da şimdilik bir kaç saatliğine yanına alıyor. Bir parça ilgi gösteriyor. Maddi olarak En az zararla bu süreci atlatma derdine düştüm şu anda. Kafası dönerse iş çekişmeliye dönebilir. O yollara hiç girmek istemiyorum. Artık derdim bir an önce kurtulmak. Gelecekten umutluyum.

Babası varken babasızmış oğlunuz merak etmeyin siz dik durursaniz evladiniz kolay atlatiyor bende ayrıldım 1.5sene oldu kizim bekledigimden daha olgundu evet üzüldü ağladı ama alıştı sadece zor olan tek şey evladiniza baktiginizda kalbiniz aciyo keşke bu süreci ona yasatmasaydim benim yanlış seçimimim bedelini o ödüyor gibi geliyor ama alışıyorsunuz Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…